marcins
Użytkownik
przeciez nauczyciel wf by sie lepiej zachowywał od niego na ławce i to nie od dzis wiadomo ze on jest bezndziejmym treneremJakbym wiedział, że trener Realu jest kretynem, to bym nie zamykał Barcelony ze stratą ????
przeciez nauczyciel wf by sie lepiej zachowywał od niego na ławce i to nie od dzis wiadomo ze on jest bezndziejmym treneremJakbym wiedział, że trener Realu jest kretynem, to bym nie zamykał Barcelony ze stratą ????
Dobrze im za to. Chyba naoglądali się Pistons :grin: Ribasa faulować, który ma bardzo dobry wskaźnik z FT %Real wydygał że tróje dostanie i faulowali ????
teraz powinni wziąć smoka jak byli 4 na dole, teraz to ten smok 50/50.Tak jak mówiłem H2K First blood siedzi izzzzi.
To teraz Fnatic pierwsi smok i jest 2/2 ????
ogólnie to tego pana z Barcelony nikt nie przebija ????Jakbym wiedział, że trener Realu jest kretynem, to bym nie zamykał Barcelony ze stratą ????
@ 1.44 było, już zbite lekko. W analizie napisałem żeby nie ładować grubo czy all-inami1.36 w systemie bo1, tym bardziej nie znając jesZcze mapy na jakiej będzie rozgrywane spotkanie to samobójstwo, zwłaszcza ze ex g2 jest w stanie wygrać z nimk
Co to za język ?Gent wyciągli
Bede walczyl, dziekuje bardzo za slowa, ktore dodaly mi otuchy.trzymaj się drogi kolego
walcz z patologią wszystkimi siłami , trzymam kciuki
pozdrawiam
Masz racje! Zawsze do przoduZysk to zawsze zysk Zraszacz_bukow.
Pozdrawiam serdecznie.
Kums się zrehabilitowałGent wyciągli
I ja pozdrawiam Ciebie oraz maroona - moich dwóch dzielnych druhów.Bede walczyl, dziekuje bardzo za slowa, ktore dodaly mi otuchy.
pozdrawiam
Masz racje! Zawsze do przodu
pozdrawiam
Pozdrawiam moich dwoch najlepszych przyjaciol!
Gdzie Lola oglądacie?Tak jak mówiłem H2K First blood siedzi izzzzi.
To teraz Fnatic pierwsi smok i jest 2/2 ????
Wiewiórka + Jankos z jego eliską?
To musiało się tak skończyć ????
e; fajnie to wygląda że unikają tego smoka jak ognia H2k ????
serio ? po prostu chciał ostatnie posiadanieJakbym wiedział, że trener Realu jest kretynem, to bym nie zamykał Barcelony ze stratą ????
Good Luck ????Ja będę próbował coś ustrzelić na live jak zAwsze![]()