854 weed233 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5361 ja pierdyle dzień na forumku i spisków więcej niż przy smierci kennediego jak sie nie znac to nie grac a nie płakać że wszystko co na minus ustawione
ja pierdyle dzień na forumku i spisków więcej niż przy smierci kennediego jak sie nie znac to nie grac a nie płakać że wszystko co na minus ustawione
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 22, 2016 #5362 serio ? po prostu chciał ostatnie posiadanie Kliknij aby rozwinąć... Dobry trener, ale tym razem się zagotował. Kto daje praktycznie darmowe pkt na remis, gdy istnieje szansa wygrania meczu?
serio ? po prostu chciał ostatnie posiadanie Kliknij aby rozwinąć... Dobry trener, ale tym razem się zagotował. Kto daje praktycznie darmowe pkt na remis, gdy istnieje szansa wygrania meczu?
161 adebayorek Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5363 Gdzie Lola oglądacie? Kliknij aby rozwinąć... http://www.twitch.tv/riotgames
97 pozi Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5364 Good Luck ???? Kliknij aby rozwinąć... Będę liczył na mapę ct i wygranie pistoletowki przez g2 ???? Dziwią mnie takie niskie kursy na UKRAINCOW
Good Luck ???? Kliknij aby rozwinąć... Będę liczył na mapę ct i wygranie pistoletowki przez g2 ???? Dziwią mnie takie niskie kursy na UKRAINCOW
454 domell Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5366 http://www.twitch.tv/riotgames Kliknij aby rozwinąć... Podziękował. Choć w ogóle tego nie ogarniam to z nudów popatrzę :razz:
http://www.twitch.tv/riotgames Kliknij aby rozwinąć... Podziękował. Choć w ogóle tego nie ogarniam to z nudów popatrzę :razz:
R 813 robssson Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5370 Obserwuje ktoś mecz Andreozziego z Martinem? Jeżeli Martin to jeszcze wygra, będę się smiał całą noc.
Obserwuje ktoś mecz Andreozziego z Martinem? Jeżeli Martin to jeszcze wygra, będę się smiał całą noc.
104 szoky Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5372 Sevillo, ile można marnować... ???? uff ale fart, przynajmniej zwrot będzie.
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5373 Co izzzzzi 2/2 ???? hahahahaha Kliknij aby rozwinąć... Ale H2k mogło spokojnie ze dwa razy zrobić tego drake'a ????
Co izzzzzi 2/2 ???? hahahahaha Kliknij aby rozwinąć... Ale H2k mogło spokojnie ze dwa razy zrobić tego drake'a ????
389 jannek Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5374 ja pierdyle dzień na forumku i spisków więcej niż przy smierci kennediego jak sie nie znac to nie grac a nie płakać że wszystko co na minus ustawione Kliknij aby rozwinąć... ja mam dzis dzien z hp 6/6 biorac pod uwage ze prawie miesiac mnie nie bylo - nazwalbym to szczesciem poczatkujacego ????
ja pierdyle dzień na forumku i spisków więcej niż przy smierci kennediego jak sie nie znac to nie grac a nie płakać że wszystko co na minus ustawione Kliknij aby rozwinąć... ja mam dzis dzien z hp 6/6 biorac pod uwage ze prawie miesiac mnie nie bylo - nazwalbym to szczesciem poczatkujacego ????
161 adebayorek Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5375 Siemanko, jak tam zdrówko? Poszło ode mnie Fnatic pierwszy smok i H2k FB ???? TO powinno siąść , szczególnie to pierwsze Kliknij aby rozwinąć... Izzzzi 2/2 Info od Boga Jankosa, nigdy nie zawodne :jupi: Ale H2k mogło spokojnie ze dwa razy zrobić tego drake'a ???? Kliknij aby rozwinąć... Pisałem że go nie wezmą, bo nie przykuwają do niego uwagi. Skoro to pisze/mówi ich jungler no to chyba nie bez przyczyny
Siemanko, jak tam zdrówko? Poszło ode mnie Fnatic pierwszy smok i H2k FB ???? TO powinno siąść , szczególnie to pierwsze Kliknij aby rozwinąć... Izzzzi 2/2 Info od Boga Jankosa, nigdy nie zawodne :jupi: Ale H2k mogło spokojnie ze dwa razy zrobić tego drake'a ???? Kliknij aby rozwinąć... Pisałem że go nie wezmą, bo nie przykuwają do niego uwagi. Skoro to pisze/mówi ich jungler no to chyba nie bez przyczyny
183 gruby85 Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5376 O qurwa jak takie glupoty mozna obstawiac, to moze zagadamy z ruskimi albo calorocznym, zeby na nasz turniej w fife wystawil rynek hahah
O qurwa jak takie glupoty mozna obstawiac, to moze zagadamy z ruskimi albo calorocznym, zeby na nasz turniej w fife wystawil rynek hahah
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 22, 2016 #5379 O qurwa jak takie glupoty mozna obstawiac, to moze zagadamy z ruskimi albo calorocznym, zeby na nasz turniej w fife wystawil rynek hahah Kliknij aby rozwinąć... nie znaleźli by dobrego tradera ????????????
O qurwa jak takie glupoty mozna obstawiac, to moze zagadamy z ruskimi albo calorocznym, zeby na nasz turniej w fife wystawil rynek hahah Kliknij aby rozwinąć... nie znaleźli by dobrego tradera ????????????
P 531 paolo_ Użytkownik Styczeń 22, 2016 #5380 Wybór: Gent over 1,5 ~2,5 St.Etienne over 1,5 ~2,00 Sevilla over 1,5 ~1,72 Poszła Francja Kliknij aby rozwinąć... Gent 2 Sevilla 2 Francja Dziekuję
Wybór: Gent over 1,5 ~2,5 St.Etienne over 1,5 ~2,00 Sevilla over 1,5 ~1,72 Poszła Francja Kliknij aby rozwinąć... Gent 2 Sevilla 2 Francja Dziekuję