:d???? dobre
jak dla mnie to on majątek zbił na czym innym
przejął zakłady siarki w Tarnobrzegu i produkuje zapalki
Ayon dzisiaj na luzie robi over 11,5 a kurs 2,252.00 Gdańsk w grze
Bilan z Cedevity jak Olajuwan wygląda dziś , 14 pkt a jeszcze przerwy nie ma
Utopiłeś już -2,5 lekko, potem -1,5 mocno, to zaatakuj po prostu wygraną Modeny bardzo mocno teraz.A chooj do doopy
Odrobili stratę. Mieli setowa i Lotos cudem obronił i set w plecy
Ja tam ustawki tu nie widzę. Po prostu w Modenie jest murzyn a w Gdańsku takowego nie ma i wynik jest jaki jest :grin:lepszej ustawki niz modena z gdanskiem to ciezko by znalezc w siatkowce klubowej ostatnich sezonow, mozliwe ze cos by sie znalazlo ale naprawde trzeba by sie wysilic
Tak, dlatego ostatnio (nie wiem czy mnie pamiec nie myli, moze pominalem jakis mecz) grajac tam wygrali 3:2 z Pusowia w zeszlym sezonie ????A ponoć Lotosowi hala w Gdyni nie leży ????
no to wyniki strzelców proszę wysyłać mi na PW i będę aktualizawał ????Pierwszy mecz turnieju już został rozegrany
przeciez wiadomka ze tu nie chodzi o hale tylko o wyjebke i brak 100% motywacji makaroniarzy ???? zrobią taja jest 1 miejsce w grupie i tyle dziekujeA ponoć Lotosowi hala w Gdyni nie leży ????
To wiem cytuje słowa z pewnej analizy ????przeciez wiadoka ze tu nie chodzi o hale tylko o wyjebke i brak 100% motywacji makaroniarzy ???? zrobią taja jest 1 miejsce w grupie i tyle dziekuje
moneciarz? ????To wiem cytuje słowa z pewnej analizy ????