mozgu?Pereira elegancko od 1 seta kontuzja ale gra twardo i przegra 3 bez walki ????
ciągle przerwa medyczna od 1 seta to widocznie coś jest na rzeczy , a że gra u siebie to pewnie chciał powalczyćmozgu?
raczej na wałka wyglada bo jeszcze w 2secie miał brejka, albo ty masz tak niewyobrazalna moc kota :-|
no a jak, ja się nie mylę w typowaniu za niski był kurs na pereire a i tak pograłem ty czy jaciągle przerwa medyczna od 1 seta to widocznie coś jest na rzeczy , a że gra u siebie to pewnie chciał powalczyć
ja wiem że ty wszędzie gdzie wtopisz to widzisz wałek
skreczował, pięknie. dzięki bracie za zwrot i mnóstwo emocji, pozdrawiam.ciągle przerwa medyczna od 1 seta to widocznie coś jest na rzeczy , a że gra u siebie to pewnie chciał powalczyć
Faktycznie 1 break w meczu na clayu to taka przewaga że musi być wałek . ja wiem że ty wszędzie gdzie wtopisz to widzisz wałek ale bez przesady
ja tam wciaz jestem na grubasnym plusie, w tym miesiacu cos over 15kwitam
po ostatnich typach tak sie zastanawiam czy wawo to nie siekiera
albo czy siekiera w jakis sposob (np droga plciowa) nie przekazal "genu porazki" wawo
????
wykonałem jeden telefon do przyjaciół z faweli i musiał kreczowaćskreczował, pięknie. dzięki bracie za zwrot i mnóstwo emocji, pozdrawiam.
To i tak malo. Wiekszosc tutaj over 20k ????ja tam wciaz jestem na grubasnym plusie, w tym miesiacu cos over 15k
Wawo do końca roku będzie na liście 100 najbogatszych polakówja tam wciaz jestem na grubasnym plusie, w tym miesiacu cos over 15k
Za majątek po Kulczyku cisnie ????Wawo do końca roku będzie na liście 100 najbogatszych polaków