>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie do końca mi o to chodziło :p
Wyśmiałem poziom merytoryczny analizy, a nie sam fakt,że typ na przeczucie. Napisał wprost, że nie wie nic o Olivo. Poza tym przyczepiłem się też, że jak się jest nowym userem to trzeba się bardziej postarać, żeby kogoś przekonać do typu, niż &quot;To dwóch argentyńczyków, wiec będą grali długi mecz&quot;
w pełni rozumiem co masz na myśli, ale wyszło zabawnie. on niechcący wpisał +1,5 seta zamiast +2,5 i okazało się, że weszłyby oba typy. jakby spojrzeć na sprawę z przymrużeniem oka to przeczucie miał idealne :razz:

natomiast ten tekst o długim meczu rodaków (vide match-up Argentyński/Hiszpański) to już ogólnikowe stwierdzenie stosowane przez większość i często ma pokrycie w rzeczywistości. dwóch ziemniaków o niskiej jakości na hardzie gwarantowało taki słaby ale waleczny meczyk.

weed233 854

weed233

Użytkownik
Love 14 pts 13 reb do przerwy
nikt chyba tylu zbiórek do HT w tym sezonie nie miał, Drummond max 11 albo 12 z tego co pamiętam

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Osaka bardzo dobrze gra, szkoda mi Svitoliny, bo to jedna z moich ulubionych zawodniczek, a trafiła na mocną i dobrze dysponowaną przeciwniczkę

Ogólnie super poziom meczu, Ukrainka nie odstaje i znając jej zadziorność to będą 3 sety :razz:

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Serena Osaka 6-4 +1,5 seta siedzi ✅ ✅ Ale meczyk się tam zrobił, naprawdę super wymiany. Svitoliny dzisiaj mało psuje, wszystko returnuje jak jakiś pies Ferrer. O dziwo Osaka wytrzymuje dłuższe wymiany.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom