weed233
Użytkownik
26.5 jest ok, ale niektore buki maja po 29.5 to juz przesada heheWeed nie zaufam mu na takiej linii i tak mam duzo pograne.
Blues gol totalnie z dupy hehe
26.5 jest ok, ale niektore buki maja po 29.5 to juz przesada heheWeed nie zaufam mu na takiej linii i tak mam duzo pograne.
Blues gol totalnie z dupy hehe
przez chwile jestes czarnym kotem ????Giraldo zajebiście wygląda teraz
zrobił podwójny..z czego 2serwis z pol metra OUTmaroon
Sousa połamał się po UE czy jak? bo Isnera paczyłem
gdzie jest 26.5?26.5 jest ok, ale niektore buki maja po 29.5 to juz przesada hehe
ona oczy miała jakby wzięła jakąś pigułę i nie wiedziała co się dziejeSevastova Taką kupę zagrała, że szkoda gadać. Ivanovic lepiej, ale jakby Nastką nie wypieprzała wszystkich piłek to coś by tu ugrała.
ja mam Souse pogranego , chodzi mi że zajebiście wysoki poziom w wymianach w 2 secieprzez chwile jestes czarnym kotem ????
w Betanogdzie jest 26.5?
ja mam Souse pogranego , chodzi mi że zajebiście wysoki poziom w wymianach w 2 secie
przy niektórych piłkach aż nie nie dowierzałem do czego oni dochodzili ????
w 1 secie podobnie,ziemniaki (którzy potrafią grać na hardzie) i ten court = bajka w oglądaniu ????ja mam Souse pogranego , chodzi mi że zajebiście wysoki poziom w wymianach w 2 secie
przy niektórych piłkach aż nie nie dowierzałem do czego oni dochodzili ????
ok thxzrobił podwójny..z czego 2serwis z pol metra OUT
przeciez to 1/3 mecza dopieru, 11pts to mozna w 1,5 minuty odrobic heheTo Rakiety już nie ugrają?
dokładnie nie dość że poziom jest to i emocji nie zabrakniei takie mecze Eurosport powinien pokazywać, a nie jakieś k*rwa Ivanovice z jakimiś łotyszkami albo Djoka z jakimiś ogórami
Eurosport to jeszcze i tak pokazuje dosyć sporo, a w pierwszych rundach zdarzy się obejrzeć całe mecze na bocznych kortach. Najgorzej, że Wimbledon ma ten dziadowski polsat.i takie mecze Eurosport powinien pokazywać, a nie jakieś k*rwa Ivanovice z jakimiś łotyszkami albo Djoka z jakimiś ogórami