>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kłótnia/wymiana zdań tutaj się toczy na temat &quot;prestiżu&quot; danego użytkownika na tym forum? Przecież każdy normalny człowiek ma to w dupie, jak ktoś tutaj sporo czasu spędza to zna kilka osób z którymi może porozmawiać, wymienić zdanie, zapytać co myśli o typie żeby ktoś &quot;trzeci&quot; to ocenił. Przecież co to zmienia czy ktoś jest lepszy według użytkowników czy gorszy? Każdy powinien mieć to w dupie, ja stawiam, bo przede wszystkim lubię oglądać mecze, lubię się pośmiać z zawodników na których gram, jak wchodzi to fajnie, bo się zarabia, a jak nie to przynajmniej spędzam czas na tym co lubię, a mógłbym te pieniądze przepić. Wyluzujcie, bo nie ma co się spinać na temat kto jest najlepszy, a kto najgorszy - każdy może patrzeć na to jak chce, a w sumie to chodzi o to żeby każdy z nas był możliwie na jak największym plusie, albo zwyczajnie dobrze się bawił ;).

domell 454

domell

Użytkownik
Nie potrafią grać na wyjazdach, dla mnie raczej Watford, ale na ten moment nie planuje nic tam grać
Bardzo dobrze zagrali na Emirates. Chce uderzyc w ktorys z 3 zespolow, Stoke, Newcastle lub Tottenham i sie zastanawiam w ktory.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
wczoraj wyśmiałeś gościa który miał przeczucie z tym +2,5 seta na Olivo, stąd sytuacyjne pozdrowienie
Nie do końca mi o to chodziło :p
Wyśmiałem poziom merytoryczny analizy, a nie sam fakt,że typ na przeczucie. Napisał wprost, że nie wie nic o Olivo. Poza tym przyczepiłem się też, że jak się jest nowym userem to trzeba się bardziej postarać, żeby kogoś przekonać do typu, niż &quot;To dwóch argentyńczyków, wiec będą grali długi mecz&quot;

weed233 854

weed233

Użytkownik
Chciałem grać Knicks po @1.82 wczoraj, ale nie wiadomo było czy Wielki Łotysz zagra
spadło na @1.50 to odpuściłem i Juta leci z nimi hehe

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Sevastova dzisiaj zapomniała jak się gra w tenisa. Miliard debilnych błędów, a Ajde nic specjalnego nie gra. Czeka tylko aż się sama wystrzela. Kiepawo.
edit: Dokładnie tak, 3 UE w gemie, drop shot Any i już break. Po ptakach będzie.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Bardzo dobrze zagrali na Emirates. Chce uderzyc w ktorys z 3 zespolow, Stoke, Newcastle lub Tottenham i sie zastanawiam w ktory.
Z tej trójki próbowałbym Tottenham, sam się nawet zastanawiam
Leicester mały kryzys, ale mają dobrą obronę i ścianę w bramce w postaci Schmeichela, więc są ciężcy do naruszenia u siebie
Ja rozważam:
WHU DNB
over w Sunderlandzie
BTS Arsenal - Chelsea
i ten Tottenham
Co z tego wyjdzie jeszcze nie wiem, a może dojdzie jakieś olśnienie

e: macias, to złapie się fajne valju w następnej rundzie :razz:

K 29

kiczny

Użytkownik
po co grasz na siłe? ????
ja proponuje Tottenham osobiście, chociaż w Anglii to wszystko się moze zdarzyć ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom