lars19
Użytkownik
bystry jesteś ????Jeżeli to do mnie, to najpierw sprawdź mój yield, potem zrób lepszy, a dopiero później się rzucaj ????
przecudowny mecz Granollersa z Isnerem.
bystry jesteś ????Jeżeli to do mnie, to najpierw sprawdź mój yield, potem zrób lepszy, a dopiero później się rzucaj ????
O Tobie tego samego powiedzieć nie mogę ????bystry jesteś ????
No wybacz, ale o 1:37 to ja serio nie mam ochoty Cię do niczego przekonywać, a już na pewno do jego typów. Ja już kiedyś mówiłem, że z plażówki gość jest the best i sam grałem jego typy. Ale wrzucanie wszystkiego, co się rusza, w 90% jazda po kursach to po prostu parodia.No to mnie przekonaj
Już nie.pada w australii?
http://looknij.tv/Macie streama do PL eurosportu?
Głupoty? Ja na przykład całkiem sporo zarobiłem na typach Rogera - wiadomo, nie ma co grać wszystkiego, co wrzuca w temat, ale jeśli ktoś potrafi przeprowadzić odpowiednią selekcję to od jego typów nie zbiednieje. Też nie do końca rozumiem ten cały hejt na jego osobę.zabek, jak Cię lubię tak... no pieprzysz głupoty, mówiąc bardzo oględnie ????
Ok, dziękuję za tę uwagę. Zapiszę ją sobie w notatniku.Głupoty? Ja na przykład całkiem sporo zarobiłem na typach Rogera - wiadomo, nie ma co grać wszystkiego, co wrzuca w temat, ale jeśli ktoś potrafi przeprowadzić odpowiednią selekcję to od jego typów nie zbiednieje. Też nie do końca rozumiem ten cały hejt na jego osobę.
Widzę, że twoim ulubionym zajęciem na forum jest wyśmiewanie i pociśnięcie ad personam, także tak - nie jestem tak fenomenalnym typerem jak Ty, ale mógłbyś przystopować.
Ja Ci powiem tak, ja tam nie wnikam w to co gra. Rzadko kiedy biore od niego typy, chociz nie ukrywam, ze sie zdarza. Z zimowek glownie, bo tam raczkuje. Z plazowki w duzej mierze sam jestem w stanie ogarnac, czasami moje typy pokrywaja sie z jego, czasami gram inaczej i tylko czesc jest ta sama. Dla mnie, to on moze grac cos na czym kompletnie sie nie zna, nie robi mi to zadnej roznicy. Tak samo, ze stawkowaniem. O ile to nie jest na hop siup odrabianie strat, ze normalnie grasz 2j, a potem 200j, jak to miewal chocby Macio. Roger przyjal taki sposob gry, tj. stawkowanie i dobor tego co gra i moim zdaniem nalezy to szanowac, bo przynosi mu to zysk. Ja mam zupelnie inny poglad na to, sam mam inna taktyke. Jednak na pewno nie przyszlo mi na mysl, zeby go wysmiewac za to. Assi, Roger od kiedy prowadzi temat to zrobil wiekszy yield jak ty obecnie masz na tym waszym portalu i to 2x. Prowadze temat i sam sie krece kolo podobnego yieldu co ty, to tym bardziej uwazam, ze jesli ktos robi cos lepiej ode mnie, to nie widze powodu aby to wysmiewac, mimo ze z taka filozofia gry sie nie zgadzam.No wybacz, ale o 1:37 to ja serio nie mam ochoty Cię do niczego przekonywać, a już na pewno do jego typów. Ja już kiedyś mówiłem, że z plażówki gość jest the best i sam grałem jego typy. Ale wrzucanie wszystkiego, co się rusza, w 90% jazda po kursach to po prostu parodia.
http://forum.bukmacherskie.com/f59/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-22.html#post5900533No wybacz, ale o 1:37 to ja serio nie mam ochoty Cię do niczego przekonywać, a już na pewno do jego typów. Ja już kiedyś mówiłem, że z plażówki gość jest the best i sam grałem jego typy. Ale wrzucanie wszystkiego, co się rusza, w 90% jazda po kursach to po prostu parodia.
Ok, dziękuję za tę uwagę. Zapiszę ją sobie w notatniku.
Pozdrawiam serdecznie.