>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
po tylu lat obstawiania zorientowalem się że wystarczy ładować wszystkie ligi świata i dyscypliny za 8 j i jesteś zarobiony
Widze szydera z rogera. Jego stawkowanie - jego sprawa. Przyjal taka koncepcje, robi z tego zysk, wiec w czym problem? To nie o to chodzi?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
po tylu latach obstawiania zorientowalem się że wystarczy ładować wszystkie ligi świata i dyscypliny za 8 j i jesteś zarobiony

pozdrawiam
nie tylko zarobiony, ale zostajesz też typerem roku na największym forum bukmacherskim w Polsce i wygrywasz jakieś pudełko do gier.
jakby tak zorganizować zjazd najlepszych typerów z każdego kraju i z naszego pojechałby ten Janusz, to byłby niezły przypał.
pozdrawiam serdecznie.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Przeciez on tak stawkuje bo stawia dla przyjemności te gówniane dyscypliny, sam mówił, że zarabia na pokerze. Po za tym z siatkówki plażowej nie ma yieldu 2 %
PS Jak tam yield 2% się miewa?

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
żaden problem ????
pozdrawiam
Po prostu dziwi mnie wasze podejscie. Ja moge sie z jego typowaniem, stawkowaniem nie zgadzac. Nie gram tak, jednak moim zdaniem ogromny podziw i tak sie nalezy. Robi mega zysk, ukazuje to w swoich typach. Malo kto tak potrafi. No nie mowie tutaj o samym mowieniu, tylko pokazaniu tego przez dluzszy czas ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
kto wie ten wie :cool:

nie chciałem przykrości dla Pana Taduesza Sznuka robić może to czyta
Myślę, że tak.
Pan Tadeusz uwielbia spędzać noce na czytaniu forumka.
Pozdrawiam serdecznie.

Przeciez on tak stawkuje bo stawia dla przyjemności, sam mówił, że zarabia na pokerze, loża szyderców.

PS Jak tam yield 2%?
Jeżeli to do mnie, to najpierw sprawdź mój yield, potem zrób lepszy, a dopiero później się rzucaj ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Po prostu dziwi mnie wasze podejscie. Ja moge sie z jego typowaniem, stawkowaniem nie zgadzac. Nie gram tak, jednak moim zdaniem ogromny podziw i tak sie nalezy. Robi mega zysk, ukazuje to w swoich typach. Malo kto tak potrafi. No nie mowie tutaj o samym mowieniu, tylko pokazaniu tego przez dluzszy czas ;)
zabek, jak Cię lubię tak... no pieprzysz głupoty, mówiąc bardzo oględnie ????

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Przeciez on tak stawkuje bo stawia dla przyjemności te gówniane dyscypliny, sam mówił, że zarabia na pokerze. Po za tym z siatkówki plażowej nie ma yieldu 2 %

PS Jak tam yield 2% się miewa?
A wszyscy w HP są zarobieni, Ci, co nie prowadzą swojego tematu wychodzą zajebiście na live i zawsze każdy przy wtopie połapał dobry kurs na kontrę, więc jest na 0. ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom