ml1916
Użytkownik
Największe szanse ma Litwa. Według mojej opinii na 99% mają tę kartę w kieszeni. Mają u siebie Eurobasket 2011, a mecze MŚ będą odbywać się w podobnych terminach jak eliminacje do Eurobasketu. Poza tym to Litwa. Bez Litwy nie ma co robić żadnego turnieju. Litwini zapełniają hale i wypijają hektolitry piwa
Druga dzika karta dla jednej drużyny z obydwu Ameryk. Być może dla Dominikany.
Trzecia prawdopodobnie dla Wlk. Brytanii. Budują ekipę na IO, dlatego zapewne zostanie ona im przyznana. Nie wiem jak będzie z ich największymi gwiazdami. Luol Deng pewnie by zagrał, ale co będzie z Gordonem?
My moglibyśmy liczyć na czwartą, ale to raczej nierealne. Niemcy, Rosja czy Włochy wydają się być w lepszej pozycji, ale zobaczymy... Może zdarzy się "cud".
Druga dzika karta dla jednej drużyny z obydwu Ameryk. Być może dla Dominikany.
Trzecia prawdopodobnie dla Wlk. Brytanii. Budują ekipę na IO, dlatego zapewne zostanie ona im przyznana. Nie wiem jak będzie z ich największymi gwiazdami. Luol Deng pewnie by zagrał, ale co będzie z Gordonem?
My moglibyśmy liczyć na czwartą, ale to raczej nierealne. Niemcy, Rosja czy Włochy wydają się być w lepszej pozycji, ale zobaczymy... Może zdarzy się "cud".