Henderson juz jest w Anwilu na 08/09.Anwil robi dobre ruchy. Pozbycie sie Bialka, duzy plus, z Millera jest material na gracza solidnego, PAravinja niezly, Modric walczak. Jesli wroci Henderson to bedzie gruby blad Anwilu, na razie transfery sa dobre i swietny trener.
Fajnie nie wiedziałem, że oglądasz LEGA Due Basket..ciekawe gdzie transmitują mecze...Widziałam go w porpzednim klubie, sporo się może nauczyć jeszcze, wiek nie gra roli jeśli się ma taki potencjał a dany gracz nie jest odpowiednio wykorzystywany.
Tak wiem o tym - podobnie jak na Rai Sport od czasu do czasu są mecze Lega Due - w szczególności faza play off.LegaDueBasket można spokojnie oglądnąć przez neta, są do tego odpowiednie stronki, tudzież wykupienie pakieciku na sezon, ale to już kosztuje trochę ojro, pzdro
Wiesz co nie chcę się zniżać do twojego żałosnego poziomu... w każdym razie na pytanie nie odpowiedziałeś..EOTDaj spokoj smyku nie ma co dyskutować z dyletantem.
Jeśli przeczytasz ponownie mój poprzedni post zobaczysz ostatnie kilka słów, które mówią wyraźnie, że może nie wziął udziału, ale się pojawił. Czemu mam go nie lubić? Najlepszy w ostatnich latach zawodnik w PLK na pozycji SG.Maciek mial wtedy swoje obowiazki, wyszedl poproszony o wypowiedz do mediow i zostal troche na miejscu, to jest udzial w protescie? Zapewne go po prostu nie lubisz i stąd ten jad.
A prawda jest taka, że nie uciekł. Po prostu Prezes Polatowski potrzebował kasy - Azovmash dał dobrą ofertę i to był nie tylko dobry ruch dla samego zawodnika ale i włodarzy Anwilu (oczywiście mówię o finansach). Poza tym po nieudanym sezonie Gerrod sam pojawił się we Włocławku.Błąd z Geroden jest jasny, zawodnik w trakcie sezonu olewa klub i ucieka na Ukraine a po sezonie prezes znów go prosi żeby grał dla Anwilu, poniżające.
Swoje domysly mozesz zostawic dla siebie ? Prawda jest taka ze odszedl bo mu lepiej placili i tyle sam prezes Anwilu narzekal ze ich Gerrord wykiwal , a teraz znowu go przyjmuje ? Nie powazny czlowiek choc sam gracz jest dobry mimo tego uważam ze za takie pieniadze , ktore dostaje Gerrord , mogli by znaleźc innego bardzo dobrego PG ktory nie ma skłonności do wywijania numerów.A prawda jest taka, że nie uciekł. Po prostu Prezes Polatowski potrzebował kasy - Azovmash dał dobrą ofertę i to był nie tylko dobry ruch dla samego zawodnika ale i włodarzy Anwilu (oczywiście mówię o finansach). Poza tym po nieudanym sezonie Gerrod sam pojawił się we Włocławku.
A czy ja napisałem, że mu nie płacili lepiej. Prawda jest taka? A kto ci ją powiedział?Swoje domysly mozesz zostawic dla siebie ? Prawda jest taka ze odszedl bo mu lepiej placili i tyle sam prezes Anwilu narzekal ze ich Gerrord wykiwal , a teraz znowu go przyjmuje ? Nie powazny czlowiek choc sam gracz jest dobry mimo tego uważam ze za takie pieniadze , ktore dostaje Gerrord , mogli by znaleźc innego bardzo dobrego PG ktory nie ma skłonności do wywijania numerów.
Pipan go odsunął bo chodziło o aferę z tym autobusem. I powiem Ci więcej w Ukrainie nie dostawał 40 tysięcy. Polat był wściekły? Jakoś nie wypowiadał się w tym tonie. Później dopiero, gdy zobaczył co zrobił był wściekły, ale w końcu miał powody - mistrzostwo było w zasięgu ręki z Gerrodem. Prokom już dawno nie był tak słaby.W Anwilu dostawał 20 a na Ukraine 40, Polat był na niego wsiekły. Najpierw Pipan odsunął go od drużyny ale doszli do wniosku, że z niewolnika nie ma pracownika i pozwolili odejść.
Polatowski nie prosił Hendersona o powrót. Ten sam wrócił, gdyż na Ukrainie nie był liderem Azovmashu ba! był zmiennikiem i nie mógł się z tą rolą pogodzić.Także proszenie kogoś takiego o powrót jest poniżające, rynek graczy jest tak szeroki, że nie potrzeba dokonywać takich zabiegów.
Czy to znaczy, że Zmago Sagadin jej nie ma? Jak myślisz jak buduje skład Saso? Zobacz ilu znajomych ściąga, a ilu niesprawdzonychZa stosunkowo nie dużą kase trafiali do Polski ciekawig racze, trzeba tylko mieć orientacje w terenie i ludzi, którzy się na koszu znają.
I po co mam kłamać? Czy ty twierdzisz, że wszystko o wszystkich wiesz. Nie wiem czy tym się zajmujesz ale na pewno nie dziennikarstwem bo inaczej o takich sprawach byś wiedział. I mówię z góry - nie twierdzę, że wszystko wiem, ale niektórymi sprawami się interesuje i choćby tą sprawę z Hendersonem znam bardzo dobrze.Jeśli piszesz, że to był ruch Polatowskiego dla kasy to albo kłamiesz albo pojęcie masz zerowe.
Ej ty cos bierzesz ? stary mysl co piszesz bo albo nie wiesz jak sie kontraktuje graczy albo jestes na mocnej bombie.Polatowski nie prosił Hendersona o powrót. Ten sam wrócił, gdyż na Ukrainie nie był liderem Azovmashu ba! był zmiennikiem i nie mógł się z tą rolą pogodzić.
Porownaj sobie graczy sciagnietych przez Filipovskiego a przez Zmago , Filipovski sciagnal Rodrigueza Drobniaka Petrovicia Ljubotine Keltiego potem Logana a kogo sciagnal Smagadin , Millera ( zadna rewelacja ) Modric ( tez przecietnie), Milos Paravinja ( sredni zawodnik o czym mowi jego Eval 2005/200/6 , w 2007 zagral w slabsdzej ldize i mial eval 8.5 , chc go nie widzialem wskaznik Eval mowi tyle ze zadna niego gwiazda. ) Wiec ruchy Turowa z zeszlych sezonow wydaja sie bardziej okazałe.Czy to znaczy, że Zmago Sagadin jej nie ma? Jak myślisz jak buduje skład Saso? Zobacz ilu znajomych ściąga, a ilu niesprawdzonych
jak przyszedł to tylko Kelati był wielką nie wiadomą. Z pozostałymi miał już styczność - czy to jako trener przeciwnej ekipy, czy to właśnie jako szkoleniowiec tego gracza..
Gerrod w Polsce spisywał się rewelacyjnie, kasy nie wymagał wiele więc na co czekać?
Tak to jest jak najwięcej pisze to co najmniej wie. Chcesz to napisz/zadzwoń do Gerroda sam ci to powie.Ej ty cos bierzesz ? stary mysl co piszesz bo albo nie wiesz jak sie kontraktuje graczy albo jestes na mocnej bombie.
Miller dostał zaproszenie na Ligę Letnią NBA - to o czymś świadczy. Pozostałych nie widziałeś nawet w akcji a oceniasz. No tak suche statystyki to dla Ciebie wszystko..może byś chociaż spojrzał jak grają. Tak Kelati zanim trafił do Turowa notował 4 punkty na mecz w Belgii? No rzeczywiście był już super gwiazdą. A patrząc w Eval się na pewno wiele dowiesz.Porownaj sobie graczy sciagnietych przez Filipovskiego a przez Zmago , Filipovski sciagnal Rodrigueza Drobniaka Petrovicia Ljubotine Keltiego potem Logana a kogo sciagnal Smagadin , Millera ( zadna rewelacja ) Modric ( tez przecietnie), Milos Paravinja ( sredni zawodnik o czym mowi jego Eval 2005/200/6 , w 2007 zagral w slabsdzej ldize i mial eval 8.5 , chc go nie widzialem wskaznik Eval mowi tyle ze zadna niego gwiazda. ) Wiec ruchy Turowa z zeszlych sezonow wydaja sie bardziej okazałe.
Chcę mniej niż na Ukrainie i to zdecydowanie.Jestem przekonany ze Gerrord teraz chce wiecej kasy i Anwil mu ja dal .
Rok temu dostawał 20 tysięcy złotych. Może 10 k? Chyba masz na myśli dolarów...Rox 20-30 k to zarabia dobra czwórka taki rozgrywajacy dostal moze z 10 k na miesiac eraz pewnie ma z 15 k.
Nie, pojawił się w Anwilu z propozycją powrotu. Azovmash nie miał nic przeciwko, Sagadin też nie, a kasa nie była aż tak wielka patrząc na budżet Anwilu. Normalnie jakbym pisał z kimś co o koszykówce pierwszy raz słyszy. Ale to już problem.Tak sam wrócił, po prostu stawił się na treningu i powiedział: jestem w Anwilu. Hehehehe