masz pecha jak ja... jest o tym napisane na stronie w tym niby regulaminie promocji na początku, ale później w punktach już tego nie ma.Ja o tym nie pamiętałem i zaraz trafi mnie szlag bo na bukzapłać wyrażnie było napisane :Co trzeba zrobić, aby otrzymać bonus:
1. Zarejestruj się na stronie DOXXbet klikając TUTAJ
2. Wpłać depozyt (w ciągu 7 dni od rejestracji) w wysokości minimum 40 zł
3. Aby otrzymać bonus należy sumę depozytu obrócić 6-krotnie po kursie 1.65 (dla pojedynczych i AKO), następnie wysłać maila na adres [email protected] , wpisując w treści wartość pierwszej wpłaty oraz kod aktywacyjny (otrzymany na maila zaraz po rejestracji).
Co mnie kompletnie zmyliło.... Support teraz nie chce mi zaakceptować 200zł bonusu. Co ja mogę zrobić?
Tak. Wpłacając do DOXXbet 100zł musisz obrócić 500 zł.Wartość depozytu musi być obrócona 5 razy na 5-ciu różnych kuponach. Każdy zakład o wartości wyższej niż wartość bonusa dodaje tylko wartość bonusa do obrotu (np. przy wpłacie równej 225PLN, każdy zakład powyżej 225PLN dodaje tylko 225PLN do obrotu).
Czyli wpłace 100 i musze obrócic lacznie za 500?
Każdy bukmacher sam ustala zasady. Tutaj akurat trzeba wysłać maila. Mimo, że obsługą klientów na Polskę zajmuje się jeden pan to "dość sprawnie" radzi sobie z obowiązkami.Zakrecone to maja strasznie... Powinni z automatu po wplacie podwajac wartosc bonusu, i jak ktos nie obkreci tego wedlug regulaminu 5 razy po tym kursie minimalnym ich, to nie wyplaci kasy + bonusu, a co lepsze jak w Betgun w kazdej chwili mozna kliknac w opcje: zrezygnuj z bonusu.
Szkoda, że nie poczytałeś informacji na forum o tym buku i promocji... Na pewno byś doczytał, że depozyt za pomocą MB nie kwalifikuje się do promocji :?Warto podkreslic ze nie uznaja bonusu jak ktos dokona wplaty z MB !!! Wlasnie dostalem taka wiadomosc:
Ale mega szacunek ze bardzo szybka odpowiedz ????
Każdy bukmacher sam ustala zasady. Tutaj akurat trzeba wysłać maila. Mimo, że obsługą klientów na Polskę zajmuje się jeden pan to "dość sprawnie" radzi sobie z obowiązkami.