R
0
rafal86-86
Użytkownik
jest bonus 20% od pierwszej wpłatyto chyba warto się zarejestrować, tylko szkoda że nie ma żadnych bonusów od pierwszej wpłaty
jest bonus 20% od pierwszej wpłatyto chyba warto się zarejestrować, tylko szkoda że nie ma żadnych bonusów od pierwszej wpłaty
Dokładnie, wypłata na mb jest expresowa.Ja również pochwalę szybkość wypłaty DOXXbe t.com, praktycznie w czasie rzeczywistym!!!Poniżej linki potwierdzające.
Wygrany kupon ---> Zlecenie wypłaty ---> Odebranie pieniędzy
Popierać to można politykaZdecydowanie popieram tego buka. Wypłata na MB najszybsza z dotychczas wypłacanych. To była moja pierwsza wypłata na MB, musiałem im wysłać skan dowodu ale i tak ogarnęli to w kilka godzin. Polecam zwłaszcza dla grających tenis, duża oferta ????
Masz rację, POLECAM tego buka. No tak z pinn nie wypłacałem więc nie wiem. To nie zmienia faktu, że doxx to dobry, solidny buk. Szybkie wpłaty/wypłaty i jedna z najlepszych ofert z tenisaPopierać to można polityka
Skoro najszybsza wypłata na MB to pewnie nie wypłacałeś z pinnacle. Tam wypłata potrafi być na prawdę "natychmiast".
Szybszej wypłaty niż pinn nie widziałem...
jaki jest minimalny depozyt w tym buku i jakies szczegoly z bonusem przyjacielskim