aka-shakal
Użytkownik
Nie wiem co jest złego w zwiększaniu swoich zysków. To się nazywa po prostu przedsiębiorczość. Podam Ci przykład chociażby Lewandowskiego - czemu nie zarabia tylko na piłce? Przecież on swoje pieniądze inwestuje w różne rzeczy, w osiedla, sprzedaje swój wizerunek. Tak samo jest ze sprzedażą itd. To tylko taka skrajna analogia, bo zawsze mnie to dziwi jak ludzie pytają: skoro zarabiasz na tym "X" to czemu chcesz jeszcze zarabiać więcej? Głupie pytanie, głupia odpowiedźWszystko było by cacy gdyby nie fakt iż ten sam autor reklamuje ebooka za bodajże 39 zł.
Ledwo wytarłeś mleko z pod nosa, wpłaciłeś 20 € i rzucasz jakże odważne słowa, no brawo!Siedze w tym od dwóch miesięcy
Ludzie giełdą (sportową i zwykłą) zajmują się latami, prawie dzień w dzień przez 365 dni w roku śledzą różne ruchy, wahania, tendencje itd. - to nazywa się DOŚWIADCZENIE którego Ci brak.
Ja osobiście uważam, że w życiu na wszystkim da się zarobić tylko trzeba się przede wszystkim na tym znać i mieć pomysł na siebie...
Ty na razie jesteś laikiem w tym fachu i pogódź się z tym oby jak najprędzej bo jeszcze wiele porażek przed Tobą przyjacielu