>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

DFB-Pokal (Puchar Niemiec) 2013/2014

Status
Zamknięty.
flpman 292

flpman

Użytkownik
Cubsonart - możesz jakoś rozwinąć tą analizę? Bo dla mnie brak w 11 dwóch ważnych zawodników ostatnich meczów (Draxler, Boateng) to za mało, żeby grać przeciwko Schalke w starciu z takim rywalem...
 
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Spojrzałeś chyba tylko na szeroką listę nieobecności Schalke...
Fuchs d3/0) - nie gra od miesiąca
Hoogland d1/0
Papadopoulos d0
Annan - m0
Boateng m3/1
Huntelaar f2/2 - nie gra od miesiąca
Obasi f0
Reasumując. Tylko Boateng jest osłabieniem drużyny w porównaniu do poprzednich kilku meczów
Schalke ma 7-8 zawodników, którzy regularnie mogą grać na pozycji pomocnika.
0-4 z Bayernem raczej nie powinno być wielkim powodem do załamania się. Bayern może cały rok grać na najwyższym poziomie, bo ma rezerwę mega dobrą.
Prędzej bym tu szukał remisu, ale i o tym mowy nie ma moim zdaniem. Choć w pucharach dość często remisy padają, a drużyna wygrywa dopiero po dogrywce lub karnych.
Czegoś takiego można się doszukiwać dopiero po dodaniu nowych nieobecności...
Draxler nie zagra, a także Hilderbrand. Ale czy ja wiem czy Darmstag jest na tyle mocne, aby pokonać drużynę z najwyższej klasy rozgrywkowej w Niemczech...
 
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Lautern tradycyjnie mocne u siebie, po zmianie trenera widać poprawę. Runjaic jest od niedawna i będzie chciał się pokazać, dlatego nie licze na zadne odpuszczanie. Idrissou wraca, a z nim w duecie lepiej idzie Zollerowi strzelanie bramek. Hertha ma sporo oslabien kadrowych, do tego ostatnimi czasy im prędzej chcą odpasc z pucharu, co i tym razem mysle, ze będzie miało miejsce. Po takim kursie i w takiej sytuacji 2.66 to value
▶ Lautern @ 2.66 pinnacle 5/10
 
K 246

krysti24

Użytkownik
Lautern - Hertha
Mam trochę inne zdanie na temat tego spotkania niż kolega powyżej. Wydaje mi się, że o zwycięstwo gospodarzom wcale nie będzie tak łatwo. Poszedłbym w tym spotkaniu raczej w kierunku bramek. Prawdą jest to o czym wspomniał @lukaszf, że dla Herthy rozgrywki DFB Pokalu nie są priorytetowymi, ale trzeba również wspomnieć o tym, że trener gości Luhukay jest niesamowicie ambitną osobą. Luhukay grzmiał po ostatnim zremisowanym spotkaniu ligowym, wytykając swojej drużynie wiele błędów. Nie ma się co dziwić, bo berlińczycy pomimo zdobytego 1 pkt nie pokazali się z dobrej strony w meczu z Freiburgiem. Drużyna dopuszczała do bardzo wielu groźnych akcji pod własną bramką. Dodajmy do tego wszystkiego fakt, że na dzisiejsze spotkanie powołani nie zostali istotni dla gości obrońcy: Langkamp, Pekarik, van den Bergh, a z kontuzją ze składu wypadł młody utalentowany stoper, Brooks.
Jak już wspomniał wcześniej mój przedmówca, ekipa Lautern jest od niedawna prowadzona przez nowego szkoleniowca i ten będzie chciał jak najlepiej zacząć swoją przygodę z Kaiserslautern w DFB Pokal. Wraca również bardzo ważne ogniwo ataku gospodarzy, Idrissou.
Podsumowując, idę w tym spotkaniu w kierunku BTS&#39;a, gdyż goście z przodu jednak potencjał mają i będą chcieli pokazać, że potrafią zaprezentować się o wiele lepiej niż w ostatnim spotkaniu ligowym we Fryburgu. Dodajmy do tego już wcześniej wspomnianą kiepską sytuację kadrową w linii obrony berlińczyków, oraz fakt że zagrają dzisiaj z ekipą dobrze prezentującą się na własnym boisku. Można próbować BTS&#39;a w moim mniemaniu.
BTS (1,60) Fortuna ✅
Poza tym:
Wydaje mi się, że można dzisiaj również grać na wygraną Eintrachtu Frankfurt. Ligowa tabela ani trochę nie oddaje tego, jak wygląda gra ekipy prowadzonej przez Armina Veha. Frankfurt poza pierwszym meczem w sezonie, gdzie zaliczyli kompletny falstart z Herthą, otrząsnął się i prezentuje ciekawą i kombinacyjną piłkę. Dodajmy do tego fakt, że w większości meczów w tym sezonie musieli sobie radzić bez kapitana Schweglera, najlepszego strzelca Alexa Meiera, czy równie często bez etatowego lewego obrońcy Oczipki. Trochę może martwić natłok spotkań w jakich przyszło ostatnio wystąpić piłkarzom Veha przy stosunkowo wąskiej kadrze (rozgrywki BL, LE oraz teraz DFB Pokal), jednak trener gospodarzy doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że najkrótsza droga do europejskich pucharów wiedzie właśnie przez Puchar Niemiec i w związku z tym pomimo możliwej rotacji w składzie powinni poradzić sobie w tym meczu z Bochum.
Eintracht - Bochum: 1 (1,37) Fortuna ✅
Wartym rozważenia wydaje się być także BTS w meczu Freiburga z Stuttgartem. Trzeba przyznać, że ekipa gospodarzy wygląda po letniej wyprzedaży dużo gorzej, niż było to w poprzednim sezonie. Zawodnicy sprowadzeni do klubu nie weszli jeszcze do końca do nowej drużyny, co skutkuje słabszą postawą Freiburga. Dodajmy do tego jeszcze fakt, że w obecnym sezonie ekipa Streicha musi grać w rozgrywkach LE, co jest niewątpliwie dodatkowym obciążeniem dla wąskiej kadry. Jednak szukając w drużynie Freiburga plusów, jest nim gra ofensywna. Atak nie wygląda może jakoś super, ale w porównaniu z defensywą na pewno bardzo solidnie (w ostatnim meczu ligowym z Herthą było dość dużo sytuacji do tego, aby zgarnąć ostatecznie 3pkt, niestety nie udało się i skończyło się na remisie).
Co do Stuttgartu, to drużyna wyraźnie odżyła po zwolnieniu Labbadi. Jednak trzeba zaznaczyć, że gra nie wygląda jeszcze porywająco - koniec końców liczą się obecnie najbardziej punkty. W Stuttgarcie jest również dość duża dysproporcja jeśli chodzi o formację defensywną i ofensywną (na korzyść tej drugiej). Dodatkowo dzisiaj nie zagra raczej podstawowy bramkarz Ulreich i zastąpi go niegrający jeszcze w tym sezonie Kirschbaum. Można próbować BTS&#39;a.
Freiburg - Stuttgart: BTS (1,47) Fortuna ✅
Powyższe typy to jedynie luźne przemyślenia, bo wiadomo jak to jest w pucharach, najlepiej poczekać do końca na składy w jakich wystąpią dane zespoły - od tego też będzie zależało co zagram osobiście.
 
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Co do Lauten - Hertha:
&quot; Hertha wychodzi rezerwami na K&#39;lautern w pucharze&quot;
do meczu 15 minut
Lauten 2.65 Totomix
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
kralecky 32

kralecky

Użytkownik
FSV Frankfurt vs Ingolstadt
Mecz we Frankfurcie ma jednego faworyta. Oba zespoły rozpoczną mecz w optymalnych składach. Jest to w zasadzie powtórka meczu z przed paru dni kiedy to również FSV w roli gospodarza pokonało przyjezdnych aż 4:1. Nie spodziewam się tutaj żadnych większych niespodzianek i jak dla mnie można śmiało stawiać na FSV. Ingolstadt to totalny outsider jeśli chodzi o 2. bundesligę, do tej pory zgromadzili oni w 8 meczach 4 punkty, wygrywając jeden mecz i remisując kolejny. FSV w połowie tabeli, a do lidera traci 6 punktów.

Typ: 1 ⛔
Kurs: 2.00

Bukmacher: Totolotek

Mecz w wykonaniu gospodarzy to po prostu porażka, ehh... szkoda gadać, Ingolstadt zasłużenie
 
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
III runda Pucharu Niemiec 03-04.12.2013


Więc wracamy do Pucharu Niemic. Kilka ciekawych spotkań, natomiast kilka haczyków też się znajdzie. Dla Bayeru Leverkusne i Borussii Dortmund bardzo ważne mecze w LM, na dodatek w weekend bezpośrednia walka tychże zespołów o drugie miejsce w Bundeslidze. Dlatego owszem niby mam dwóch faworytów, ale może być z wynikami różnie. Eintracht Frankfurt na własnym stadionie, ale też kłopoty w lidze, a mają jeszcze LE wiosną, potrzebują trzeci front? Zespół Volkswagen zagra z drużyną Audi, czyli Wolfsburg – Ingolstadt, gospodarze wyraźnym faworytem. Union z K&#39;lautern to taki mecz na szczycie 2BL – dzieli ich trzy punkty w lidze. Schalke z Wieśniakami to jest taki typowy niemiecki mecz, over malowany… Hamburg powinien mieć trudności z Kolonią, HSV nie jest jeszcze powtarzalnym zespołem na tyle, żeby w 100% im zaufać, a Kolonią nie jest też słaba. Bayern pewnie jak zwykle ;).
Zapraszam do dyskusji.
 
T 283

teilweise

Użytkownik
HSV Hamburg – FC Köln

FC Köln +0,5 @ 2,04 Pinnacle +0,5

Drugi wyjazd z rzędu FC Köln do Hamburga. Puchar rządzi się swoimi prawami i uważam, że Koziołki mają realne szanse na wyrwanie remisu w regulaminowych 90 minutach. HSV woli grać z pozycji underdoga, więc nie będą w pełni komfortowej sytuacji grając z pozycji faworyta na swoim stadionie. FC Köln na pewno max motywacji grając o stawkę z drużyną z 1 BL, tym bardziej, że ich główny cel na ten sezon to wrócić do grona najlepszych drużyn. Nie wiadomo czy od 1 minuty zagra Ujah, ale Helmes jest go w stanie spokojnie zastąpić. Wyjdą na mecz na pewno w nieco bardziej defensywnym ustawieniu z 2 defensywnymi pomocnikami, obok Lehmana szansę ma dostać od 1 minuty Matuszczyk. Różnica pomiędzy 1 BL a 2 BL jest jednak duża, gra się szybciej, HSV lepiej zniesie ten mecz kondycyjnie, ale te braki bardziej mogą się dać we znaki dopiero w dogrywce. Prognozuję remis do 90 minuty. Na pewno nie mają nic do stracenia a jest szansa do pokazania się. I dlatego motywacja na pewno większa od HSV, który musi skupić się głównie na lidze. Dodatkowo kurs zachęcający do tego typu.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Schalke – Hoffenheim

Schalke -0,5 @ 1,806 Pinnacle -0,5

Udało mi się zaksięgować kursik na Schalke 1,806 i niestety już teraz spadł. Chociaż 1,69 nadal wydaje się być nieco zawyżone, bo realnie obstawiałbym ok 1,5. Mam nadzieję wykorzystać ten przed mikołajkowy prezent od buków, bo Hoffenheim w obronie to totalna porażka a Schalke ładnie pojechało w ostatniej kolejce ze Stuttgartem. Myślę, że gospodarze jakoś szczególnie pucharu na tym etapie z takim przeciwnikiem nie odpuszczą, a Hoffenheim bierze pod uwagę tutaj porażkę i są z tym pogodzeni, bo w lidze będą musieli się jeszcze sporo napracować by wywalczyć bezpieczne miejsce w lidze.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
death89 84

death89

Użytkownik
1.FC Saarbrücken – Borussia Dortmund
Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gości, ale granie po kursie ~1.15 mija się z celem, a pogromu (czyli grania handicapu) bym się nie spodziewał.
W minioną sobotę BVB „wymęczyła” zwycięstwo z Mainz. Gdyby nie dwa karne, wykorzystane przez Lewandowskiego i czerwona kartka dla Soto – mogło się skończyć zupełnie inaczej. Zwycięstwo to jednak zwycięstwo – dało 3 punkty i taki był plan. Gorzej, że skutkiem ubocznym tego meczu była kontuzja Marco Reusa. Drobnych urazów nabawili się: Kuba Błaszczykowki, Sven Bender i musieli opuścić plac gry. Występ w jutrzejszym meczu stoi pod dużym znakiem zapytania. Lekko potłuczony jest Robert Lewandowski, Erik Durm i Nuri Sahin, jednak możliwe, że pojawią sie jutro w protokole meczowym. Przypomnę że od dłuższego czasu niezdolni do gry są Mats Hummels, Neven Subotić, Marcel Schmelzer i Ilkay Gündogan. Wątpliwe, żeby Klopp wystawił najmocniejszy skład, skoro w następną sobotę BVB gra bardzo ważny mecz ligowy z Bayerem Leverkusen, które ich wyprzedza w tabeli Bundesligi z przewagą 3 punktów. To nie wszystko, bo 4 dni po tym spotkaniu Dortmundczycy zagrają mecz w Lidze Mistrzów, w Marsylii. Aby awansować (nie oglądając się na innych rywali) muszą ten mecz bezwględnie wygrać. Dwa ważne spotkania, kontuzje, urazy, potłuczenia – w takim wypadku BVB nie może sobie pozwolić na grę podstawowym składem. Podejrzewam że na murawie może się pojawić kilku zawodników z 3-ligowych rezerw.
Co można powiedzieć o gospodarzu? Klub z miasta położonego nieopodal granicy niemiecko – francuskiej jest jedną z najsłabszych drużyn III ligi. Zajmują w niej przedostatnie miejsce. Mimo tego niespełna 4 miesiące temu sprawili największą niespodziankę w DFB Pokal, eliminując po dogrywce Werder Brema, 3:1. Warto dodać, że przedstawiciel Bundesligi grał podstawowym składem. Widać, że dla piłkarzy Saarbrücken mecze w Pucharze Niemiec to ogromna motywacja, bo wygrana z Bremeńczykami to jedna z 5 wygranych we wszystkich meczach o stawkę w tym sezonie.
Podsumowując: zmotywowane, dopingowane przez ok.30 tys kibiców (pojemność stadionu – ok.35 tysięcy miejsc) Saarbrücken przeciwko osłabionej Borussi. Możliwe, że w drużynie BVB pojawi się kilku zawodników z 3-ligowych rezerw. Właśnie te rezerwy niespełna 3 miesiące temu podejmowały Saarbrucken i mecz zakończył się remisem 1:1. Jürgen Klopp zdaje sobie sprawę, że przez urazy jutrzejsze spotkanie nie będzie łatwą przeprawą. Świadczy o tym wczorajsza wypowiedź: „Musimy jeszcze poczekać, kiedy zdecydujemy, kto pojedzie do Saarbrücken. Dzięki tym nieszczęsnym urazom, wtorkowe spotkanie może być bardziej wyrównane”.
Żeby nie bylo nieścisłości – nie uważam, żeby BVB odpuściło spotkanie, bo tak z całą pewnością nie będzie, to nie w ich stylu. Okoliczności jednak są, jakie są i jutro możemy być świadkami bardzo zaciętego meczu. Pewnie za drobne zagram 1DNB, bo głupotą było by nie spróbować po kursie @12.50 ⛔w Unibet. Z tym jednak poczekam do jutra, do oficjalnych składów. Bardziej pewne do pogrania już dziś są:
Under 3.5 – @1.85 ✅
BTS - @1.78 ⛔
albo najbardziej pewne według mnie Saarbrücken Handicap +3 - @1.46 ✅
Wszystkie kursy z Unibet.
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
W meczu Eintrachtu widzę value na Sandhausen +1.75 @ 1.85 ⛔ , bo nie spodziewam się pogromu. Podobnie jak w meczu z Bochum jak najmniejszym nakładem sił będą chcieli to wygrać. Sandhausen postawi autobus i te trzy fronty powinny dać znać o sobie.
Ingolstadt uwielbia reagować na poczynania rywala i tu tez liczę że cos trafią. Teoretycznie puchar im do szczęścia nie jest potrzebny, jednak jak juz to skromnego wyniku się spodziewam. Wolfsburg może sie tu oszukać. Co prawda z Diego i u siebie mocni, jednak Brunszwik ich wypunktowal z kontry, a na Ingol nie ciąży presja i bramek spodziewam się z obu stron Ingol +1.5 @ 2.09 ✅ a i max to dwubramkowe zwycięstwo jak już, jeżeli Ingol zawalczy i Hassenhutl nie puści bokiem pucharu. Tu nie ma sensu srubowac wyniku. Do tego nie ufam przepłacanym gwiazdom z VFL
Po tym co Lautern pokazało w Dreźnie to faworytem oni są na papierze tylko. Pewnie znowu wyjdzie Occean w ataku. Union po tej marnej porażce z Aalen zmobilizowany. Publiczność fantastyczna i jest to dla mnie 50 na 50. Union ostatnio obniżył loty. Mają problem z wykończeniem i ze stwarzaniem klarownych okazji. Oczywiście przewaga po ich stronie w ilości stwarzanych okazji, jednak to nie są tak klarowne sytuacje jak to miało miejsce na początku sezonu. Teraz powinno być łatwiej bo Lautern w przeciwieństwie do Aue, KSC i Aalen nie zagra głęboko w obronie. Lautern ich wypunktowal u siebie, ale na wyjeździe to inna bajka. +.025 @ 1.89 ⛔ w stronę Unionu nawet mimo ich zniżki formy to dla mnie dobry bet. Moze jakiś over ewentualnie
 
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Schalke -0,5 @ 1,806 Pinnacle -0,5
Udało mi się zaksięgować kursik na Schalke 1,806 i niestety już teraz spadł. Chociaż 1,69 nadal wydaje się być nieco zawyżone, bo realnie obstawiałbym ok 1,5. Mam nadzieję wykorzystać ten przed mikołajkowy prezent od buków, bo Hoffenheim w obronie to totalna porażka a Schalke ładnie pojechało w ostatniej kolejce ze Stuttgartem. Myślę, że gospodarze jakoś szczególnie pucharu na tym etapie z takim przeciwnikiem nie odpuszczą, a Hoffenheim bierze pod uwagę tutaj porażkę i są z tym pogodzeni, bo w lidze będą musieli się jeszcze sporo napracować by wywalczyć bezpieczne miejsce w lidze.
Pograłem to już wczoraj po 1,82. Kurs z serii must bet. Schalke wychodzi najmocniejszym składem, kto widział Hoffenheim to wie dlaczego warto grać Schalke. Po za tym gospodarze łapią formę powoli, Stuttgart nie miał nic do powiedzenia a co dopiero Hoffe po takim kursie ? Poszło już w dół a jutro będzie 1,50 pewnie. Powodzenia :)
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Langerak - Großkreutz, Sokratis, Friedrich, Durm – (Bender,Kirch), Kehl –Hofmann, Mkhitaryan, Aubameyang - Lewandowski

Prawdopodobny skład BVB na dzisiaj, w weekend mecz z Bayerem w kolejnym tygodniu mecz o wyjście z Marsylią na wyjeździe.

Nie wiem czy oni będą się dzisiaj spuszczać w tym spotkaniu, już nie mówię co to będzie jeśli dojdzie do listy kontuzjowanych kolejny zawodnik a lista długa...

Gündogan, Subotic, Hummels, Marcel Schmelzer, Reus, Bender, Sahin

Myślę o czymś w stronę trzecioligowca, już z TSV BVB miało duże problemy no i ten miss Lewego z dwóch metrów na pustą...
 
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Myślę o czymś w stronę trzecioligowca, już z TSV BVB miało duże problemy no i ten miss Lewego z dwóch metrów na pustą...
Skład ostro rezerwowy, ale można się tego było spodziewać po meczu ligowym gdzie trzy zmiany Klopp wykorzystał na kontuzje i potłuczenia zawodników. Widać było, że dmucha na zimne. Nie pozostaje mu nic innego jak liczyć na swoją ławkę. Rywal moim zdaniem zbyt słaby by powalczyć z BVB. Może gdyby to był średniak drugiej ligi to można byłoby szukać czegoś w stronę przeciwników. Mamy jednak do czynienia z przedostatnią drużyną 3. Ligi Niemieckiej. Piłkarze Saarbrücken grają razem z rezerwami BVB z którymi ostatnio wywalczyli remis. Wydaje mi się, że choć Dortmund nie wyjdzie najlepszym składem to awansują.
 
T 283

teilweise

Użytkownik
Wydaje mi się, że choć Dortmund nie wyjdzie najlepszym składem to awansują.
Dajcie spokój o czym wy mówicie. Stawianie sprawy tak, że BVB może nie awansować to czysta loteria. Oczywiście nie można zakwestionować tego, że piłkarze Saarbruecken wyjdą z dużą motywacją na murawę, ale skład gości nawet mocno okrojony na stojąco powinien z nimi pojechać, i nie ważne z kim grają w 2 następnych spotkaniach. Grać na under 3,5 po 1,85? albo za jeszcze bardziej śmieszne 1,46 +3 na gospodarzy? Owszem może być tak, że nie będzie chciało się Borussi grać i wynik skończy się 2-0, ale jakie są tutaj argumenty poza zwykłą loterią? i gdzie jakiekolwiek value?
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Dajcie spokój o czym wy mówicie. Stawianie sprawy tak, że BVB może nie awansować to czysta loteria. Oczywiście nie można zakwestionować tego, że piłkarze Saarbruecken wyjdą z dużą motywacją na murawę, ale skład gości nawet mocno okrojony na stojąco powinien z nimi pojechać, i nie ważne z kim grają w 2 następnych spotkaniach. Grać na under 3,5 po 1,85? albo za jeszcze bardziej śmieszne 1,46 +3 na gospodarzy? Owszem może być tak, że nie będzie chciało się Borussi grać i wynik skończy się 2-0, ale jakie są tutaj argumenty poza zwykłą loterią? i gdzie jakiekolwiek value?
BVB nigdy nie wygrało z Saarbrucken na wyjezdzie w regulaminowym czasie, dosyć fajna ciekawostka co daję do myślenia.

Czasem nawet loteria ma swoje value.
 
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
3.12. 20:30
Schalke 04 - 1899 Hoffenheim Schalke -1,25 @2.33 5/10 Sbobet , Schalke win i over 3,5 @3.1 3/10 bet365
Czyste zwycięstwo Konigsblauen już nie ma żadnego sensu, za mały kurs. Dlatego idę w kierunku handicapu. -1,25 po @2.33 jak dla mnie całkiem niezłe. Nie ma sensu pisać komu bardziej zależy na tym meczu, bo nikt nie odpuszcza Pucharu Niemiec, ale to goście mają w grudniu bardziej napięty terminarz. Kolejno mecze z Eintrachtem, Dortmundem i Braunschweig. Okazać się może, że zimę Hoffenheim spędzi w strefie spadkowej. Schalke w weekend wyjazd do Gladbach, we wtorek ekstra ważny mecz z Basel o awans do 1/8 finału LM, ale już potem w lidze Freiburg i Norymberga więc trochę luzu. Jeśli miałbym zgadywać, gdzie Schalke sobie odsapnie to wskazywałbym Gladbach. Zwłaszcza, że na Schalke w 1/4 finału Pucharu Niemiec czekać będzie nie kto inny jak Borussia Dortmund. To wystarczająca motywacja. Schalke zaczyna w końcu grać tak jak powinno, ostatnie spotkanie ze Stuttgartem to tylko próbka możliwości jakie gospodarze mogą z siebie dać. Hoffenheim dramatyczne w obronie, ich jedyną szansą będzie pójście na wymianę ciosów, ale tu spodziewam się nokautu ze strony Schalke.
Reszta dzisiaj dla mnie no bet, w Hamburgu może stać się wszystko, a czuję, że Koln może coś ugrać, zwłaszcza, że HSV od lat odpada w max 3 rundzie. Dortmund tylko na live, a Union z Kaiserslautern korci mnie bts.
edit: zdanie, że w 1/4 na Schalke czeka BVB jest oczywiście błędne, mój błąd - przepraszam.
 
djzjee 157

djzjee

Użytkownik
Skąd masz informację, że na Schalke czeka w następnej rundzie BVB?
Przewidziałeś wynik losowania? Mamy tutaj proroka!? Abraham! To Ty?
 
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Hamburger SV - 1. FC Köln
Hamburg powinien mieć trudności z Kolonią, HSV nie jest jeszcze powtarzalnym zespołem na tyle, żeby w 100% im zaufać, a Kolonią nie jest też słaba.
Nadal tak myślę, ale mam teraz inny pomysł na ten mecz. Może to pokrętna logika, ale popatrzcie:
- HSV z H96 kurs: 1,95 (13 kolejka)
- HSV z Gladbach kurs:2,25 (11 kolejka)
- HSV z Bremą kurs:1,95 (6 kolejka)
Wynika z tego, że Kolonia jest na poziomie środka tabeli, co oczywiście jest fałszem (pomijam okoliczności tych spotkań). Aczkolwiek to sygnalizuje value, dla mnie o jakieś 0,4. Kolonia jest najwyżej na poziomie Eintracht Frankfurt. W dodatku warto zaznaczyć, że Hamburg nie jest „pewny” i wyniki ma pewnie lepsze niż wygląda na boisku, ale też prezentują jakiś poziom, od Wolfsburga byli lepsi w przekroju całego spotkania, do Hanoweru nawet nie ma co ich porównywać bo to prawie była deklasacja. I ja wiem, że to nie jest tak że łatwo gospodarze wygrywają, bo Kolonia postawi wysoko poprzeczkę, nie śledzę Koziołków regularnie, ale na tyle co ich widziałem to przyznaje, że mogą sprawić niespodziankę. Niemniej więcej argumentów przemawia za HSV. Calhanoglu i Lasogga w formie, a to gwarantuje bramki, brak VDV wiele nie zmienił, jak widzieliśmy w piątek. W dodatku mecz u siebie. A i jeszcze jest tak, że Hamburger chce zagrać w Europie, a puchar to najprostsza droga. Jak BVB trafi dalej na Bayern to jedno miejsce w finale jest wolne, a to wystarczy żeby w el. Le zagrać (jeszcze chyba w tym roku). Dlatego ja spróbuje.

Hamburger SV - 1. FC Köln Typ: 1 Kurs:1,9
bet365
 
Otrzymane punkty reputacji: +17
cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Myślę nad pograniem że Koeln przejdzie dalej @ 2,75. Kurs całkiem przyjemny, i nie obchodzi nas czy to się stanie w 90-ciu minutach, po dogrywce czy ew. karnych.
O meczu HSV - Koeln czytałem sporo wczoraj i czekałem na zdanie Hansy odnośnie tego meczu, które mnie przekonało i gram tripla wg. jego przewidywań. Tyle że trochę bardziej asekuracyjne jeśli chodzi o Koeln.
Koeln +1,0 @ 1,50
Schalke -1,0 @ 1,95
Union K&#39;lautern BTS @ 1,73
AKO 5,06 ????
Powodzenia !
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Schalke - Hoffenheim
Typ : Schalke @ 1,61
b365⛔1:3
Schalke łapie powoli rytm, ważne że Farfan wrócił do dobrej dyspozycji i w ostatnich dwóch meczach zagrał bardzo dobrze. Draxler też już wyzdrowiał, oby jeszcze Boateng nie był tak chimeryczny i Schalke będzie walczyło o czołowe msc w Bundeslizde.
U siebie Schalke dziś powinno tez ograc Hoffenheim, ich defensywa to dramat! Szwajcarski ser po prostu, bramkarz Casteels puścił takiego babola ostatnio przeciwko Werderowi że śmiech. W ogóle jak Werder strzela im 4 gole kiedy grają u siebie to już wiele mówi, a Werder tegoroczny jest naprawdę słaby i gra bardzo przecietnie. Schalke u siebie to inny poziom, takich rywali jak Wieśniaki z Hoffenheim powinni dziś wyeliminować.
Schalke absencja Hildebranda wyszła na dobre, Fahrmann dwa mecze i dwa czyste konta i co ważne pokazuje pewność.
U Hoffe w bramce dziś ma stanąc Jens Grahl nie mający ani jednego meczu w Bundeslidze na koncie.
Schalke : Fährmann - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Farfan, K.-P. Boateng, Draxler - Szalai
Hoffenheim : Grahl - Beck, Abraham, Süle, Salihovic - Polanski, Strobl - Volland, Roberto Firmino, Herdling - Modeste

HSV -Koln
Typ : obie strzelą ? TAK @ 1,61
b365✅2:1
HSV ostatnio bardzo dobra forma, ofensywne trio Calhanoglu, Lassoga i Beister pokazują naprawdę wiele, skuteczna ofensywna gra, może się to podobać. Ponadto wielki atut mają w postaci stałych fragmentów gry bo Calhanoglu ma fach w nodze i wykonuje je po prostu wyśmienicie. Absencji VdVaarta nie widąć. PRoblem w defensywie jak zawsze, niby Tah gra obiecująco ale jego partner Djorou to tykająca bomba.
Kolonia niby drugoligowa ekipa, ale lider 2.Bundesligi w dodatku lider który gra z polotem, mnóstwo okazji stwarza w danych meczach, pare razy wizdiałem obszerne fragmenty ich spotkań to ma tam kto grać. Helmes znany z Bundesligi, skuteczny w tym sezonie, jest Marcel Risse który też już 7 goli ma na koncie, Peszko jako joker, ma kto ich ciagnąc do przodu. Jedni i drudzy sporo strzelaja, zapowiada się na fajny mecz z golami więc biorę BTS.
HSV : Adler - Westermann, Tah, Djourou, Jansen - Badelj, Arslan - Beister, Calhanoglu, Ilicevic - Lasogga
Koln : Horn - Brecko, Maroh, Wimmer, Hector - M. Lehmann, Matuschyk - Risse, Gerhardt, D. Halfar - Helmes
 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom