>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DFB-Pokal (Puchar Niemiec) 2013/2014

Status
Zamknięty.
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
BSV Schwarz-Weiss Rehden v Bayern Monachium
Bayern Monachium AH:-5 kurs: 1,775 buk: Bet365 ZWROT (edit po meczu: na live można było coś łapać, generalnie Bayern mimo jednak gorąca, się nie opier...., ale i czwartoligowiec dzielnie się bronił. Oglądając to spotkanie od razu przypomniała mi się Legia vs TNS i uwagi co poniektórych, że jak nie ma meczu o stawkę to po co grać. Dzisiaj Bayern nie grał u siebie, nie musiał absolutnie nic robić ponad wygranie 1 lub 2 bramkami, ale wielkie gwiazdy jak Mandżukicz czy Roben grali w upale do samego końca, a przy 4:0 Pep Guardiola ich cały czas poganiał do kolejnych bramek. Nie musieli się wysilać, za parę dni sezon, a jednak... i dlatego takie drużyny jak Legia nigdy nie będą takie jak Bayern i wcale nie chodzi o pieniądze tylko o ZAANGAŻOWANIE i BRAK MINIMALIZMU )
A ja się nie zgadzam z kolegą ArQuisek. Myślę, że najlepsza drużyna Europy nawet grając 3 składem rozgromi 9 zespół regionalnej ligi Nord. Bayern ma tak szeroką ławę, że ich nominalny II skład moim zdaniem starczy, żeby strzelić te 5 goli co najmniej. O tej porze nie jest już tak strasznie gorąco. Szkoda, że nie wiem jakim będą grali składem, ale paru zwadoników z I składu + II skład rozwiąże sprawę. No chyba, że BSV Schwarz-Weiss Rehden zagra jak Lechia Gdańsk z Barceloną, dlatego grajcie to symbolicznie.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Rozlosowane zostały pary II rundy pucharu Niemiec. W najciekawszej parze II rundy obrońca trofeum Bayern Monachium zmierzy się z drużyną Artura Sobiecha Hannoverem 96. Borussia Dortmund uda się do drugoligowego TSV 1860 Monachium. Natomiast w innym pojedynku drużyn z Bundesligi zmierzą się SC Freiburg z VfB Stuttgart.
Losowania dokonano w studio telewizji Sky. Mecze zostaną rozegrana 24 oraz 25 września bieżącego roku. Poniżej wszystkie pary II rundy DFB-Pokal.

VfL Osnabrück : 1. FC Union Berlin
1. FC Saarbrücken : SC Paderborn 07
SV Darmstadt 98 : FC Schalke 04
SC Wiedenbrück 2000 : SV Sandhausen
TSV 1860 München : Borussia Dortmund
VfL Wolfsburg : VfR Aalen
Arminia Bielefeld : Bayer 04 Leverkusen
Hamburger SV : SpVgg Greuther Fürth
Bayern München : Hannover 96
Eintracht Frankfurt : VfL Bochum
1899 Hoffenheim : Energie Cottbus
1. FSV Mainz 05 : 1. FC Köln
FSV Frankfurt : FC Ingolstadt 04
1. FC Kaiserslautern : Hertha BSC
SC Freiburg : VfB Stuttgart

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
II runda Pucharu Niemiec 24-25.09.2013

Dzisiaj przerwa, jutro już wraca Niemiecka piłka. Tym razem w odsłonie DFB-Pokal, ściślej II runda. Nie ma jakiejś szczególnej oferty, wstępnie sam też nie ma jeszcze typów, ale obiecuję że poszukam i zamieszczę. Na razie zachęcam was do typowania, wydaje mi się że jeśli ma być z sukcesem to polecam niekoniecznie na faworytów
Zapraszam do dyskusji.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Mnie na pierwszy rzut po zobaczeniu kursów wpadło w oko spotkanie HSV z Furthem. Narazie jeszcze składów nie ogarnołem, ale w ankiecie przeprowadzonej na goal.com.de ponad 50 % uważa, że włąsnie w tym meczu odpadnie przedstawiciel Bundesligi. Po ostatnich wyczynach Hamburgu nie ma się co dziwić, Cardoso jednak nie zapanował nad chaosem(dalej będzie prowadzić drużyne w tym meczu) ma to zrobić Van Marwijk, któremu nie było po drodze z VdV, gdy był Bondscoachem. Jeśli gdzies szukać niespodzianek to myśle, że można w tym meczu. Greuther zawsze na serio podchodził do DFB Pokal.
Wydaje mi się, że Freiburg może odpuścić mecz z Stuttgartem. Są w LE, a w BL na razie im nie idzie. Myśle, że nie będa chcieli jechać na 3 fronty. Trener SC ostatnio sam w wywiadach powątpiewał w jakość swojej drużyny w tym sezonie.
Wolfsburg pociśnie Aahlen, można celować w HC bo zwykła wygrana mało opłacalna. Leverkusen z Bielefeldem też całkiem sympatycznie wygląda

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hoffenheim - Energie / Hoffenheim AH -1 @ 1,99 / 1000 PLN
Zupełnie inne poziomy. Hoffenheim mimo braku wyników w lidze gra całkiem przyzwoicie. Jutro Wieśniacy wychodzą w najmocniejszym zestawieniu. Przyjezdni w lekkim kryzysie w dodatku obrona totalna padaczka co przy potencjale ofensywnym Hoffe powinno skończyć się spokojnie wynikiem 2-0 i w górę. Krótko.
Edit:
Niestety jak to bywa kiedy człowiek coś tutaj nie poda to red. 3 drogówki w Bundeslidze jednak nie do grania nawet w DFB. W ubiegłym sezonie takich cyrków nie było. Co by nie zaoferowali w tej lidze to nie będzie miało Value na 3 drogowego beta poniżej 2,50. Taka specyfika tej ligi. Lekcja na future ????

FSV - Ingolstadt/ FSV -0,25@ 1,84 / 1000 PLN
Edit:
Sprawdza się klątwa tego forum ????

Przyjezdni mieli okazję mierzyć się wczoraj w lidze. Mecz zakończony ich porażką aż 4-1. Kryzys, gracze grają przeciwko coachowi itd. Sezon spisany na straty a mieli powalczyć o ambitniejsze cele a niżeli utrzymanie w 2 BL. FSV obecnie odbiega poziomem od przyjezdnych dlatego nic tylko grać.

No Bety jak dla mnie to:
Mainz, Augsburg , HSV. Te dwa spotkania do gry jak dla mnie. Na siłę nie ma co ładować w pozostałe game...

Otrzymane punkty reputacji: +1
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mnie na pierwszy rzut po zobaczeniu kursów wpadło w oko spotkanie HSV z Furthem. Narazie jeszcze składów nie ogarnołem, ale w ankiecie przeprowadzonej na goal.com.de ponad 50 % uważa, że włąsnie w tym meczu odpadnie przedstawiciel Bundesligi. Po ostatnich wyczynach Hamburgu nie ma się co dziwić, Cardoso jednak nie zapanował nad chaosem(dalej będzie prowadzić drużyne w tym meczu) ma to zrobić Van Marwijk, któremu nie było po drodze z VdV, gdy był Bondscoachem. Jeśli gdzies szukać niespodzianek to myśle, że można w tym meczu. Greuther zawsze na serio podchodził do DFB Pokal.
Odpuść ten mecz, nowa miotła w HSV to pozamiata – choć nie ma co tego mecz pewności, to sądzę że gospodarze wygrają. Z ogromną presją się jutro spotkają i możliwe, że się przebudzą. Ja zdaję sobie sprawę, że Hamburg to jest beznadzieja, ale mimo wszystko u siebie (!). 60/40 daje na win HSV.
Trzeba poczekać na składy i wchodzić ze Stuttgartem. Freiburg jak Gladbach w zeszłym roku, kilku piłkarzy odeszło (Max Kruse) i sobie nie radzą. Marnie w lidze, grają w LE, więc nie jest im puchar potrzeby, kwestia tylko jak ten mecz potraktuje VFB.

nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Znaczy ja nie powiedziałem, że na bank to zagram ale może być niespodzianka. W tym meczu dalej Cardoso będzie prowadził HSV. Im tak samo jak Freiburgowi DFB niepotrzebny, jakby Van Marwijk prowadził już drużyne w tym meczu to co innego.
Tomek fajną propozycje z Hoffenheim dał. Myśle, ze można to pograć

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wieśniacy spokojnie do gry. Pure Value bynajmniej dla mnie. Jeśli chodzi o Stuttgart to wydaję mi się, że potraktują ten mecz poważnie, wystarczy spojrzeć sezon w tył gdzie doszli aż do finału. Freiburg ma strasznie napięty terminarz ostatnio w dodatku nie ma silnej ławki, żeby na tyle rotować składem a co za tym idzie mogą nie najlepiej wyglądać pod względem fizycznym. Ja poczekam na składy i na Live coś pomyśle ale tylko opcje (0) wchodzą w grę na Away w końcu jest opcja dogrywki ale w to akurat wątpię bo to będzie dramat dla gospodarzy...

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 0

adrian_zaklady

Użytkownik
Arminia Bielefeld - Bayer 04 Leverkusen | Bayer Leverkusen -1.5 @2.025 /400
Osobiście zagram ten typ za 400zł, bo wydaje się dość atrakcyjny. Bayer jest w wysokiej formie, co potwierdził ostatni ligowy mecz z Mainz wygrany 1-4 na wyjeździe. Jeszcze wcześniej potrafili strzelić 2 gole na wyjeździe Manchesterowi, pomijam fakt że zainkasowali 4, ale Bielefeld to nie ManU. Liczę, że aptekarze podejdą do tematu bardzo sumiennie i wystawią najsilniejszy skład. Co sądzicie koledzy?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Różnie to bywa z Hyppią. Nie zdziwi mnie jak wystawie lekko rezerwowy skład. Mecz w lidze a zaraz LM, które bankowo będzie priorytetem. Jak coś ładować na Aptekarzy to win przeciwko Realowi w LM bo kurs dobry. 1,4 na wyjeździe to kpina a już nie wspomnę o -1,5...

waniak 179

waniak

Użytkownik
Dokladnie w pucharach nie a co sie bawic w hcsy bo roznie moze byc ew. poczekac te 30 min przed meczem az wyjsciowe sklady podadzą ale to już lepiej grac te hcs Realu bądź Napoli

Otrzymane punkty reputacji: +3
pacfik 46

pacfik

Użytkownik
nikt jeszcze nie wspomnial o meczu TSV z BVB
wg mnie szansa na zwyciestwo druzyny z Monachium jest calkiem calkiem, a kurs na gospodarzy do najgorszych napewno nie nalezy
rywal napewno nie wygodny do Borussi, na stadionie ok 70 tys widzow glodnych zwyciestwa nad ubieglorocznym finalista LM, Ciekawi mnie jaki sklad wystawi Jurgen, w ostatnim meczu lekkiej ( chyba ) kontuzji doznal Reus i juz w przerwie zostal zmieniony, czy wystapi jutro ? ciezko powiedziec. Napewno bedzie rotacja w skladzie mam nadziej ze jednak Lewy bedzie gral bo inaczej o bramki do BVB ( ktorym kibicuje ) bedzie ciezko.
Najwieksza wg mnie strata jest brak &quot;rezysera&quot; czyli Gundo w srodku pola, chlop jest wg mnie prawdziwa sila napedowa Borussi i to jego w glownej mierze zabraklo z Napoli.
Sercem za Borussia ale wg takich kursow nie moge przejsc obojetnie, mysle nad takimi zakladami
München - Borussia Dortmund Awans: 1 7.00
München - Borussia Dortmund Drużyna gospodarzy - Liczba goli: powyżej 1.5 5.45

München - Borussia Dortmund Handicap ( 2. - 0 ) : 1 2.16
betsson

sandacz121 1

sandacz121

Użytkownik
Pr. Munster - Augsburg
Analize opieram wyłącznie na ostatnich wynikach tych druzyn. Ekipa z Munster w ostatnich 5 meczach zanotowała 4 porażki i jeden remis, więc ten wynik mówi sam za siebie że i w tym męczu są skazani na porażke. Augsburg natomiast zanotował jedną porażke z wyżej notowanym Hannoverem 1:2 i cztery zwycięstwa.Ostatni mecz tych drużyn zakończył sie wynikiem 0:1 dla Augsburga. Podobno Puchary żądzą sie swoimi prawami ale ja śmiało ide w ten kurs
Pr. Munster - Augsburg 2 (1.62)

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Munster po zmianie trenera nie tak dawno. Kilku ciekawych graczy jak Kara, Taylor. W DFB często padają niespodzianki, do tego Augsburg to nic specjalnego na wyjazdach. Ja tu wole +1 na Munster, cos kolo 1.70. Kurs na Augsburg bez value i nie warto wchodzić
+2 na TSV takze do grania. Dortmund maly kryzys, a TSV lubi takie mecze, bo moze grać z kontry zostawiając pole manewru Dortmundowi. Do tego jak grają w roli sporego underdoga, to zawsze są to dobre występy. Funkel jest od niedawna i będzie tez chcial sie zaprezentować z dobrej strony, zatem nie powinien odpuścić
Energie na wyjazdach gra słabo i nawet Lautern w 10 stwarzali zagrozenie i grali jak rowny z rownym. Jak Wiesniaki nie oleją meczu to powinni wygrac Hoffe -1 mozna grać

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
+2 na TSV takze do grania. Dortmund maly kryzys, a TSV lubi takie mecze, bo moze grać z kontry zostawiając pole manewru Dortmundowi. Do tego jak grają w roli sporego underdoga, to zawsze są to dobre występy. Funkel jest od niedawna i będzie tez chcial sie zaprezentować z dobrej strony, zatem nie powinien odpuścić
W ostatnim meczu ligowym Dortmund wystawił na wpół rezerwowy skład, zmianami Klopp też nie chciała wrócić do pierwszej jedenastki. Więc wyraźnie celują w trzy fronty. Ostatnie dwa mecze były słabsze, ale z Napoli spadły na nich wszystkie nieszczęścia świata, a w weekend nie grali tak jak wspomniałem na 100%. Moim zdaniem BVB może zaskoczyć formą.

Po głębszym namyślę gram HSV. Grają na własnym boisku, bez większych osłabieni. Rywal poziom niżej co pokazał w zeszłym sezonie BL. I może być tak, że skoro są liderem w 2BL to stawiają sobie awans jako priorytet. A tak w ogóle mam przeczucie, że Hamburg wygra.

Hamburg -0,5 Kurs:1,875 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Co do Greuthera to się zgadzam. Mają dziurawa obronę i to liderowanie to więcej farta niz dobrej gry i w dużej mierze zasługa bramkarza. Jak HSV sie napnie to ich pogonią. Myślę ze to wygrają i nie doszukiwalbym sie tu niespodzianki, bo Greuther nie jest w tak dobrej formie jak wskazuje na to tabela.
A jeśli chodzi o Dortmund to celujac w trzy fronty nie będą chcieli sie tu przemeczac. Handi w ich strone do pogrania, co do typu wyzej na over 1.5 to wątpię. Lauth ostatnio malo widoczny, a Friend nie jest typowym snajperem na wykończenie. O ławce nie ma co gadać, bo Bobby gra chimerycznie, a Hain nic nie pokazał narazie

J 6

jakub1

Użytkownik
FSV - Ingolstadt 1 bet365 2.0
Witam. Warto jutro pograc to za wieksza stawke. Niby w lidze wynik wysoki ale puchar to puchar a stawka kusi ???? jakie zdania na ten temat? Jakies info odnosnie brakow kadrowych itd?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Saarbrucken - Paderborn
U gospodarzy nie zobaczymy w tym spotkaniu Fischera,Kerna,Lerandiego,Maeka,Hayera,Ziemera. Jest kilka nazwisk szczególnie brak tego pierwszego będzie odczuwalny na boisku. Warto spróbować w kierunku gości.
Win Paderborn @@ 2,30

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Darmstadt - Schalke
Soccer » Germany » DFB Pokal » Darmstadt - Schalke

Darmstadt @ 9,20 - Marathonbet

Darmstadt: Zimmermann - Berzel, Sulu, Gorka, Stegmayer - Ivana, Gondorf, Behrens, Heller - Stroh-Engel, Sailer
Trainer: Schuster

Schalke: Fährmann - Uchida, Höwedes, Felipe Santana, Aogo - Neustädter, Goretzka - Farfan, M. Meyer, Clemens - Szalai
Trainer: Keller

Nieobecni:

SV Darmstadt 98:
Ratei (Anriss der Syndesmose), Baier (Aufbautraining)

FC Schalke 04:
Fuchs (Knieprobleme), Hoogland (Bauchspeicheldrüsenprobleme), K. Papadopoulos (im Aufbautraining), Annan (im Aufbautraining), K.-P. Boateng (Knieprobleme), Draxler (Knieprobleme), Huntelaar (Innenbandteilriss), Obasi (im Aufbautraining)

źródło: http://www.kicker.de/news/fussball/dfbpokal/spielrunde/dfb-pokal/2013-14/2/2249074/spielvorschau_sv-darmstadt-98-98_fc-schalke-04-2.html

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom