>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

DFB-Pokal (Puchar Niemiec) 2013/2014

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Bayern Monachium - Kaiserslautern
Przyznam że Wolfsburg mnie rozczarował. Szanse mieli, brakowało skuteczności. Dziś mamy drugi półfinał zapowiadane jako starcie Dawida z Goliatem. Ale ten Goliat coś ostatnio na bardzo glinianych nóżkach się porusza. O tym pisać nie będę bo o tym każdy wie ale na tym opieram swoją analizę. Za drobne spróbuję zagrać under 1,5 gola Bayernu w pierwszej połowie meczu. Wszelkie znaki na niebie mówią o pogromie Kaiserslautern. Czerwone Diabły nie wygrały w Monachium od ponad 15 lat, ale liczę że postawią opór chociażby przez pierwszą połowę spotkania. Kurs jest zacny, a jakaś tam szansa jest. Bayern może odczuwać kryzys, głównie motywacyjny. Jeśli nie strzelą szybko gola, mogą być nerwy i problemy. Za dychę spróbuję.
Bayern under 1.5 gola w 1. połowie ⛔ 2:0 ht
5.25
Z kolei moje główne bety na ten mecz to:
Over 10 rożnych zwrot
1.74
Co tu dużo gadać - Bayern ma najsilniejsze skrzydła na świecie w postaciach Ribery i Robben, dużo akcji przeprowadzają skrzydłami i liczę że te rożne się będą pojawiać. W przegranym 3-0 meczu z BVB sam Bayern wywalczył 12 kornerów. Wcześniej z United 11.
Mario Mandżukić strzeli gola ✅
1.4
Opcja z Mullerem na szpicy totalnie się nie sprawdza. Mandżukić to idealny napastnik dla Bayernu, o wiele lepiej grają z nim na szpicy niż bez niego. Wg Kickera Guardiola nie będzie zmieniał składu w porównaniu z meczem z BVB a wiec Mandżukić się pojawi w wyjściowej jedenastce co jest warunkiem ważności tego zakładu. Jeśli Bayern ma strzelać (oby w drugiej połowie) to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że jedną strzeli Chorwat.
kursy z betsson

ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Bayern - Kaiserslautern
Bayern ostatnio ma słabszy okres, ale wszystkie drużyny takowe miewają. Niewiele natomiast, w historii, jest takich, które po wygraniu wszystkiego rok wcześniej, znajdują się w takim miejscu w jakim jest teraz Bayern. Ich dzisiejszy przeciwnik to drugoligowiec, który w przyszłym sezonie raczej też do pierwszej Bundesligi nie trafi. Pominę więc część o dyspozycji, statystykach czy brakach kadrowych.
Myślę natomiast że w Bayernie, po ostatnich słabych wynikach, narosła tzw. &quot;piłkarska złość&quot;. Element ten, w dużej mierze, przyczynił się to sukcesów poprzedniego sezonu, po fatalnej końcówce sezonu 2011/2012.
Dzisiaj Kaiserslautern zostanie po prostu rozstrzelane.
Bayern -3 (AH) @ 2.010 Pinnacle ✅ (5:1)
(przy wygranej 3 bramkami, zwrot)

nakladka 221

nakladka

Użytkownik

Odnośnie sobotniego finału: Do Berlina nie polecieli Mandzukic, Schweinsteiger i jak wiadomo od wczoraj Thiago. Ribery przyznał w wywiadzie, że nie jest w 100% gotowy na spotkanie i prawdopodobnie zacznie spotkanie na ławce. W obliczu bardzo dobrej dyspozycji jaką prezentuję Borussia od paru spotkań i braków kadrowych i gorszego okresu Bayernu kurs 3,5 Na BVB to ekstra propozycja. Po info o kłopotach kadrowych kursy dziś wieczorem, a jutro na pewno polecał w dół. Wiadomo, że Bayern po wygraniu ligi zdecydowanie spuścił z tonu i gra wolniej, gorzej. Borussia ostatnia szansa na trofeum w tym sezonie. Niedawna wygrana 3-0 z bayernem w lidze. Kurs 3,5 zachęca.
Borussia wygra 3,5

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja wczoraj czytałem że Ribery narzeka na Pepa że ten na niego nie stawia i że potrzebuje gry a nie siedzenia na ławce ;) Co do typu to na pewno bardziej opłaca się stawiać na BVB po 3,5 niż Bayern po 1,9 chociaż ja akurat tego meczu nie postawię (ewentualnie jakiś bts) bo wynik może pójść w obie strony.
edit: Źle się dzieje w Bayernie, Guardiola wyrzuca z kadry meczowej Mandżukicia, Ribery otwarcie krytykuje trenera.. chyba jednak się skuszę na 3,5 BVB.

keenan 49

keenan

Użytkownik
Borussia - Bayern
Kto wygra puchar? - Borussia @ 2.75 William Hill ⛔
Robert Lewandowski strzeli bramkę William Hill ⛔
Już dziś o godzinie 20 na stadionie olimpijskim w Berlinie, odbędzie się mecz dwóch niemieckich piłkarskich potęg. Motywacja po stronie BVB jest ogromna. Wysoka przewaga Bayernu w lidze, to siedzi w głowach Dortmundczyków. Zgadzam się z kolegą wyżej, że źle się dzieję w Bayernie. Mandżukicia nie ma nawet w kadrze meczowej i to raczej pewne że wkrótce odejdzie z Bawarii. W Lidze Mistrzów Bayern nie miał szans z Realem, a we wcześniejszej rundzie Borussia walczyła jak mogła, mało brakowało żeby awansowali dalej. Klopp jest świetnym trenerem, potrafi w głowach swoich piłkarzy poukładać i nauczyć jak wychodzić na mecze z teoretycznie lepszymi drużynami. To ostatni mecz Roberta Lewandowskiego, piękna historia w Dortmundzie. Od średniego piłkarza do napastnika światowej klasy, mało kto się spodziewał takiej kariery byłego napastnika Lecha Poznań. Borussia dała mu bardzo dużo, otworzyła drzwi na piłkarski tron, jednak Robert przechodzi do Bayernu i myślę że dziś nic nie będzie odpuszczał, tylko będzie chciał pokazać się nowemu pracodawcy z jak najlepszej strony. Z Borussii nie zagra praktycznie tylko Błaszczykowski, natomiast w Bayernie nieobecni będą : Thiago Alcantara, Bastian Schweinsteiger i Mario Mandżukić, a na ławce spotkanie ma rozpocząć Franck Ribery!
Piłkarze Borussii mądrze wypowiadają się przed meczem. Obrońca Mats Hummels - Musimy być odważni. Nie możemy zrobić tego co robiło wiele zespołów w ciągu 2 ostatnich lat, zakładając z góry porażkę - mówi Mats Hummels w telewizji Sky.
- To jedna z naszych wielkich zalet, że nie obchodzi nas z kim gramy. Zawsze w siebie wierzymy i wiemy, że możemy wygrać - dodaje.
Sądzę że Borussia wygra, jednak gram bezpiecznie że w przypadku wygrania po dogrywce, czy karnych to zakład wejdzie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Borussia Dortmund v Bayern Monachium
Bayern Monachium (WYGRA FINAŁ) kurs: 1,50 buk: Bet365 ✅
Bayern Monachium kurs: 2,05 buk: Bet365 ⛔
Bayern Monachium AH:-1 kurs: 2,75 buk: Bet365 ⛔
Niemiecka i polska prasa sportowa pompuje balonik pod nazwą &quot;Robert Lewandowski&quot;, a wszyscy zapominają, że to mecz o puchar, mecz ważny i prestiżowy w którym będzie grało łącznie 22 zawodników. Odpuszczam więc sobie Lewego i analizuję mecz bez tej napinki. Borussia ostatnio zadziwiająco dobrze gra, ale od czasu zdemotywowanego Realu w LM nie miała żadnego godnego przeciwnika, a jak miała właśnie Bayern czy Real to albo była olewka jak w przypadku Bayernu (wygrana liga i czekała ich LM), albo Realu, który ze sporą zaliczką zlekceważył sobie rywala. Tak to mamy Mainz, Wolsfurbg czy słabą ostatnio Herthę. Dla mnie ta euforia (zresztą nie wiem z czego) dotycząca Dortmundu nie robi wrażenia. Nie grają już praktycznie od jakiegoś czasu o nic (bo 2 miejsce nie zagrożone), wtedy bez nerwów, na luzie to i piłka się układa. Dzisiaj natomiast jest ważny mecz. Co do gości na których zagram: Bayern przewidywany na co najmniej finał LM został pokonany przez Real, wcześniej cała maszynka się zacięła. Grali bardzo słabo. 1:4 z Hamburgerem SV to wysoki wynik ostatnich 2 miesięcy. Ale trzeba sobie powiedzieć, że przestali wygrywać po objęciu mistrzostwa, nie był więc to spadek formy spowodowany czynnikami sportowymi tylko motywacyjno-psychologicznymi. Do tego doszła zabawa w zmienianie składu przez Pepa no i ta tiki-taka, która jednak dla mnie nie jest tak surowa jak ta z Barcelony i przypomina tylko mix. Wysoka przegrana z Realem powinna dać do myślenia całemu zespołowi, a czasu było do tego sporo. Uważam, że od porażki z Realem to najważniejszy mecz dla Bayernu i jak się nie uda zdobyć potrójnej korony będzie podwójna. Brak Mandzukica mi nie przeszkadza, niech reszta zagra tak jak umie i będzie ok. Dla przypomnienia poprzedni mecz Borussia-Bayern zakończył się 0:3, gdy Bayern grał na poważnie.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Bayern-Dortmund
Bayern przez pewien okres w sezonie pykal wszystkich wysokimi wygranymi.
Skonczylo sie to w bardzo niewygodnym momencie - odpadniecie z LM.
Oczywiscie Bayern wciaz jest ta dobra ekipa z poczatku sezonu i z poprzedniego.
Pep wdraza swoja filozofie w ekipe i widac to golym okiem.
Co do Dortmundu to byl to bardzo wazny sezon dla nich bo rok temu czy 2 majac naprawde niezla ekipe wygrywali prawie wszystko.
Teraz w tym sezonie mozna bylo zobaczyc jak ta ekipa wyglada bez waznych graczy bo przeciez czesto brakowalo Hummelsa,Subotica ,Bendera,Kehla,Gundogana,Sahina,Reusa,Piszczka czy Kuby.
Tak ta druzyna w przeciwienstwie do Bayernu musiala naprawde mocno rotowac skladem dlatego tez Bayern dosc szybko byl pewien mistrzostwa w tym sezonie.
A szkoda bo ze zdrowa Borussia byla by fajna rywalizacja w calym sezonie.
Ciezko tutaj wskazac tego kto zdobedzie puchar ja mysle ze dobrym typem moze byc - ponizej 3 - comeon 1.85
- ponizej 3.5 bah 1.55

To beda szachy , nie padnie tu wiele goli a moze skonczyc sie tak jak w LM rok temu albo bedzie dogrywka.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
17.5. 20:00
Borussia Dortmund - Bayern Monachium over 4 żółtych kartek @1.9 3/10 marathon, Boateng żółtko @3.2 1/10 betsson, Rafinha żółtko @2.95 1/10 triobet
Ja w finale pograłem kartki. Sędziuje Mayer więc żółtek można się spodziewać. Do tego Rafinha i Boateng indywidualne kartki. Oboje przeciwko Borussi w tym sezonie byli karani (Rafinha 0- zółta i czerwona, Boateng - dwa razy żółta).

Otrzymane punkty reputacji: +10
malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
zgadzam się, że kartek dziś nie zabraknie i warto zagrać over kartkowy, od siebie dodam inny typ, ktróy też wydaje mi się bardzo interesujący...
Borussia Dortmund - Bayern Monachium powyżej 10 rzutów rożnych (azjan) 1.800 Bet365
Dzisiaj o godzinie 20 zostanie rozegrane finałowe spotkanie pucharu Niemiec. Zagrają w nim dwie bezapelacyjnie najlepsze drużyny czyli Borussia Dortmund i Bayern Monachium. Faworytem jest Bayern, czyli najbogatszy klub niemiecki, zdobywca mistrzostwa kraju w tym sezonie. Dysponuje ten zespół szeroką kadrą, jednak po zdobyciu mistrzostwa zaczęły się problemy z formą, które trwają już dość długo. Zespół ten potrafi i lubi grać piłką, potrafi też w meczach o stawkę wypracować naprawdę sporą liczbę rzutów rożnych, a dzisiaj przed nami właśnie takie spotkanie. W Bayernie zabraknie dziś Alcantary, Schweinsteigera i Mandzukica i ma ten zespół przez to większe problemy kadrowe od rywali, wszyscy trzej zawodnicy to bardzo ważne ogniwa. Borussia ma problemy kadrowe za sobą i dzięki temu wrócili na właściwy tor grając znów efektowną i przede wszystkim efektywną piłkę. Nie zagra tylko Błaszczykowski jeśli chodzi o Borussię. Faworytem bukmacherów jest Bayern ale nie jestem zbyt przekonany co do ich formy, Ribery ostatnio nie grał na najwyższym poziomie a jego dyspozycja ma bardzo duże przełożenie na grę całego zespołu, dziś może zacząć na ławce rezerwowych, odsunięty od kadry został Mandzukic, czyli podstawowy napastnik Bayernu, do tego brak Schweinsteigera, no nie wiem jak to będzie wyglądać jeśli chodzi o zdobywanie bramek. Oczywiście jest kim ich próbować zastępować, ale myślę, że po raz kolejny będą robić dużo szumu dzięki czemu będzie po raz kolejny wiele gry pod polem karnym rywalem co przełoży się na dużą ilość rożnych. Borussia też ma kim grać w ofensywie i tak jak wszyscy spodziewam się dziś sporej dawki gry ofensywnej z obu stron, rożne to najlepsze rozwiązanie, w tym meczu 10 rożnych to powinna być formalność.

borek7 24

borek7

Użytkownik
Borussia - Bayern
Typ: over 10 corners
Kurs: 2.00
Buk: Bet365
Moim zdaniem nie potrzeba tu żadnej wielkiej analizy. Trzeba grać po takim kursie. Bayern uwielbia nabijać rzuty rożne, jest po prostu maszynką do tego. To wynika z ich stylu gry, z ich gry skrzydłami i ciągłego napierania na rywali. Borussia też swoje zrobi w tym meczu, czyt. nabije rzuty rożne, bo ma ku temu predyspozycje w przodzie i z pewnością nie cofnie się przed Bayernem i będzie atakować. Szykuje się ciekawy, ofensywny mecz z dużą ilością cornerów. Brać póki gorące.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom