>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czysty umysł Karmola - ZAKAZ KOMENTARZY W TEMACIE

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Denver przegrało 5 meczów z rzędu. 6 meczów z rzędu z Portland. Dzisiaj idealna okazja, by przełamać obie te nieszczęśliwe serie. Portland b2b po ciężkim spotkaniu. Do tego wypada Batum, podstawowy gracz Blazers. Mają krótką ławkę, nie będzie kim łatać. Denver potencjał jest, szeroki skład jest, nie ma wyników, ale to początek sezonu, a w NBA wszystko szybko się odwraca. Warto:

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers
Denver ⛔⛔ ojojojojoj, przestrzelone na amen... ????
2,30
Marathonbet
Stawka: 6j
PW:13,8​

Jak coś jeszcze rzuci mi się w oczy, a chyba tak będzie to późnym wieczorem dam cynę ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Powinien się zabawić z Jenningsem, który nie potrafi bronić. Pod koszem będzie ciężko Marcinkowi i Nene z klocami z Detroit. Wall przeciwko Pistons ma fajną historię gier. Lżej spróbuję.

John Wall powyżej 19,5 pkt ✅✅
1,96
Betsafe
Stawka: 4j
PW: 7,84​

Otrzymane punkty reputacji: +3
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Miałem nic nie grać, ale jak coś za mną chodzi przez kilka godzin, a później tego nie zagram to najczęściej żałuje. ???? Mniejszą stawką.
Nets co prawda przekraczali w większości meczów tą linię, ale wystarczy spojrzeć z kim do tej pory grali. Żadna z ekip nie miała wymagającej obrony. GSW to ścisła czołówka pod tym względem. Tutaj zagrożeniem może być jedynie szybkie tempo narzucane przez gospodarzy, ale Brooklyn jest b2b, a akurat ten zespół jest wrażliwy na tego typu sytuacje i mogą nie dać rady w pewnym momencie być równorzędnym przeciwnikiem. W ich interesie będzie zwalnianie gry. Myślę, że dzisiaj ujrzymy przeciętność w wykonaniu gości.

Golden State Warriors - Brooklyn Nets
Brooklyn Nets under 100 pkt ✅✅
1,90
Betsafe
PW: 7,6​

Teoretycznie Raptors zmierzą się z drużyną mającą wielki potencjał w defensywie, ale na początku sezonu nie wygląda to najlepiej u Bulls. Trudny matchup czeka drugiego lidera Toronto, czyli DeRozana i myślę, że możemy być dzisiaj świadkami jakiegoś ciekawego pojedynku na linii Lowry - Rose. Ten pierwszy jeśli tylko ma dzień taką linię wyrabia samymi punktami, a przecież zawsze ma co najmniej kilka asyst. Ogólnie rzecz biorąc myślę, że gości czeka dziś bardzo ciężka przeprawa w Kanadzie.

Kyle Lowry powyżej 22,5 pkt + asysty ✅✅
2,03
PW: 8,12​

Otrzymane punkty reputacji: +30
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj będzie trochę inaczej niż zazwyczaj bo upatrzyłem sobie dubelka w stacjonarnym. ????

Trzeba się przyzwyczajać do grania w naziemnych bukach

Sprawa wygląda następująco. Afflalo rok temu rozegrał dobry, jak nie bardzo dobry sezon w Orlando i w tym powrócił do Denver. Jednak jego powrót jest bolesny. Boleć muszą również oczy od patrzenia na grę Nuggets. Potencjał jest, szeroki skład jest, ale nie ma póki co chemii i chyba zrozumienia koncepcji trenera przez zawodników. Afflalo nie dostaje tyle minut, ile by zapewne oczekiwał. Nie pamiętam gdzie, ale przeczytałem wypowiedź ich coacha, który powiedział, że bardzo podobała mu się 3Q w ostatnim meczu przeciwko Portland bo piątka zawodników pokazała wolę walki i potrafili zniwelować straty do Blazers po fatalnej pierwszej połowie. W nagrodę ci gracze dostaną więcej minut w następnym spotkaniu. W tej piątce próżno szukać nazwiska Afflalo. Denver jak już wcześniej wspomniałem dysponuje szerokim rosterem, nie ma wyraźnego lidera. Punkty rozkładają się raczej równomiernie. Lawson, Chandler, Afflalo, Faried, a także dwaj rekonwalescenci w osobach Gallinariego i Robinsona. Spora plejada prawda? Do tego dwaj ostatni dostali zielone światło na grę bez limitowanych minut, a to że lubią porzucać tajemnicą nie jest. Dochodzi rywal, czyli niewygodna Indiana z dobrą obroną. Wszystko tu się składa w jedną całość, która uwzględnia under naszego bohatera.
Boozer, jak to looser, yyy... Boozer. W obronie jest soft, jak mało kto, ale nam przecież chodzi o jego atak. ???? Lubuje się w jumperkach, które niekoniecznie muszą dobrze funkcjonować przeciwko obronie Spurs. Duncan pomimo swojego wieku wie na czym polega efektywna obrona i liczę, że nie pozwoli Boozerowi na zbyt wiele. Liczę po cichu, że Spurs szybko odjadą Lakersom i być może Carlos nie będzie musiał już grać ostatnich minut w tym meczu.
Ogólnie linia na tych dwóch Panów jest w innych bukach o 1 lub 2 oczka niższa, więc dlatego pokusiłem się o zagranie ich w milenium. Co najbardziej odstrasza od tego dubla? Podatek, ale myślę, że warto.

Under 14,5 Afflalo
under 14,5 Boozer
Ako: 3,42 -&gt; ~ 3.00 ⛔⛔
Milenium
Stawka: 5j
PW: ~15

Orlando Magic - Milwaukee Bucks
Magic -2,5 ✅✅
1,92
Pinnacle
PW: 11,52​

Ktoś powie, że to mecz, który jest jedną wielką zagadką. Z jednej strony mogę się zgodzi, z drugiej idę w stronę Magic. Zacznę najpierw od atutów gości. Bucks mają dość perspektywiczną drużynę z dwoma perełkami, które zwą się Jabari Parker i Giannis Antetokounmpo. Ten pierwszy jednak póki co nie błyszczy i pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu, nim zaadaptuje się na dobre w realiach NBA. Drugi to niezwykle wszechstronny zawodnik mogący grać zarówno na PG, jak i na PF, co jest absolutnym fenomenem. Dobre warunki fizyczne, przebojowość i kto wie, czy ten gracz nie będzie przyszłością ligi. Reszta to m.in nieobliczalny Knight, chimeryczny Mayo, czy też charakterny Sanders. Rzec można, mieszanka wybuchowa. ????
Póki co jednak to zestawienie graczy gwarantuje dobrą obronę, ale i spore problemy w ofensywie. Chcąc wygrać z Orlando, będą musieli polegać na tym pierwszym... Czy te świetne statystyki Bucks nie są jednak trochę przekłamane? Do tej pory mierzyli się z zespołami, które grają wolną, przemyślaną koszykówkę (Hornets, Memphis, Bulls, Pacers), osłabioną OKC, czy też chimerycznymi Pistons i beznadziejną Philą. Większość z tych drużyn ma spore ograniczenia a ataku, więc i Bucks mieli łatwiejsze zadanie w obronie. Przyszło im się zmierzyć z troszkę szybciej grającymi Wizards i dostali od razu w czapę 108 pkt. Nie chcę tu oczywiście deprecjonować ich zasług, ale jedynie uwypuklić, że Milwaukee w tym aspekcie będzie spadać w dół, kiedy przyjdzie im się mierzyć z drużynami grającymi w innym stylu.
Orlando...nie będę tutaj pisał na ich temat poematów, ale ta ekipa ma ręce i nogi. Tak, jak i Bucks o jakieś lepsze rezultaty będą się bić za 2,3 lata, ale już teraz dostrzec można ich dobrą grę i to bez Oladipo, czyli kogoś, kto wyróżniał się w tym zespole rok temu. Sporo dobrego pod koszem robi Vucevic. Jest doświadczony Frye, jest Harris z potencjałem na przyszłego All Stara, ale przede wszystkim na początku sezonu furorę robi Fournier, który notuje bardzo dobre występy. Payton i Gordon to dwaj pierwszoroczniacy, obaj wybrani w top10 jakże silnego Draftu, co także sporo mówi o ich potencjale. Zwyżkę formy ta drużyna zasygnalizowała pokonując Wilki. Później przyszła wyjazdowa porażka z Nets i Toronto, ale to w jaki sposób Orlando zaprezentowali się w tych spotkaniach budzi szacunek. Szczególnie w Kanadzie można było zobaczyć popis gry tej ekipy, a zwycięstwo dali sobie wyrwać w samej końcówce. Na następny dzień uporali się z Knicks. Teraz wracają do siebie i myślę, że są słusznym faworytem tego spotkania. Bucks wygrali już 2 mecze z rzędu i czas najwyższy na jakąś porażkę. Magic potrafią grać z polotem i dzielić się umiejętnie piłką. Może to nie będzie nadzwyczajne widowisko, ale ostatecznie to oni powinni być górą. Nie przegrali u siebie ze swoimi rywalami od 2004r... oby seria trwała jak najdłużej. ;)

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +4
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Kyle Korver powyżej 13,5 ⛔⛔ 13min chłopak pograł przez blowout
1,96
Marathon
PW: 11,76

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks
over 207,5 ✅✅
1,96
Marathonbet
Stawka: 7j
PW: 13,72​

W zasadzie te dwie propozycje są ze sobą niejako powiązane. Co do Korvera wiadomo... elitarny strzelec. Na obwodzie jest niebywale niebezpieczny. Bardzo dobrze ułożony rzut, do którego szybko się składa. W tym sezonie na dystansie rzuca na skuteczności 53%, co jest absolutnie kozackie. ???? Oczywiście Atlanta rozegrała dopiero 7 meczów, więc to stosunkowa mała próbka, ale to pokazuje z jakiego formatu zawodnikiem mamy do czynienia. W teorii kryć go będzie Marion i choć jest to wciąż niezły obrońca to nie oszuka upływającego czasu. Zresztą Korver, kiedy ma akcje przygotowaną pod siebie naprawdę jest ciężki do upilnowania i obojętnie kogo by nie miał przed sobą jest w stanie zdobywać pkt seriami. Dodam tylko, że Cavs bronią trójki na poziomie 24 miejsca w lidze, a Hawks rzucają je najlepiej (czego zasługą jest m.in świetna postawa Korvera). Piszę tu głównie o trójeczkach bo to przecież co mecz lwia część jego dorobku punktowego, ale oczywiście inne rzuty również są w jego repertuarze. Wykonuje też z dobrym skutkiem osobiste, a na linii kilka razy powinien się pojawić. Hawks to bardzo zbalansowana ekipa, w której zdobywanie punktów rozkłada się dość równomiernie i jedynie to może zaburzyć moją koncepcję, aczkolwiek w meczu z Cavs, przeciwko takiej obronie będzie on wykorzystywany, nie mam co do tego wątpliwości... No właśnie jakiej obronie? Fatalnej obronie.
Tu przejdziemy płynnie do overka w meczu. Clevelend to przedostatnia defensywy ligi i są lepsi tylko od Lakers, a to już nie świadczy o nich najlepiej. Nie widać w tym zespole chemii, nie ma dopracowanych schematów i jakiś określonych rozwiązań i widać to głównie w obronie. Nie ma też odpowiednich ludzi, by to mogło dobrze funkcjonować i jeszcze sporo czasu upłynie, nim Blatt to jakoś uporządkuje. W ofensywie wygląda to podobnie. Nie ma ruchu piłki, każdy gra dla siebie, ale Cavs mają olbrzymi potencjał w ofensywie i masę talentu. Zdobywają zatem, jak i tracą wiele punktów i dzisiaj powinno być podobnie. Hawks w obronie też nie są dobrzy i Cavaliers to skrupulatnie wykorzystają jeśli nie zespołowo to indywidualnymi popisami. W ataku Atlanta ma fajny ball movement i tą prowizoryczną obronę Cleveland powinni bez problemu rozrywać, na czym m.in będzie korzystał Korver. Wzorują się na koszykówce granej przez Spurs i dobrze to się ogląda. Dodatkowo oba zespoły b2b, co raczej sprzyja overom, bo z biegiem czasu tego miejsca na parkiecie powinno być jeszcze więcej. Linia wystawiona w mim odczuciu na atrakcyjnym pułapie. Może jeszcze wieczorem coś ciekawego się wyhaczy.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +29
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Weterani grają, a więc jest full wypas oprócz Splittera. Taki kurs na Spurs trzeba grać, jakkolwiek ma to się skończyć. ????

Sacramento Kings - San Antonio Spurs
Spurs -1,5 ⛔⛔
1,95
Pinnacle
PW: 11,7​

Otrzymane punkty reputacji: +6
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Na rozgrzewkę kilka typów z NCAAB. Wszystkie ekipy to zdecydowani faworyci. Poprzedni bet na Duke, gdzie handi było -30 (co teoretycznie odstrasza) pokryli z zapasem 20pkt (+50). Mecze odpowiednio o godz 18,19,22,2 w nocy. Wieczorkiem pomyśli się nad NBA

Kentucky - Buffalo
Kentucky -32,5 ⛔⛔
1,943
Pinnacle
Stawka: 3j
PW: 5,83

Pittsburgh - Samford
under 132,5 ✅✅
1,92
Marathonbet
PW: 5,76

Syracuse - Hampton
Syracuse -21,5 ⛔⛔
1,917
Pinnacle
PW: 5,75

Texas - Alcorn State
Texas -28,5 ✅✅
1,943
Pinnacle
PW: 5,83​

Otrzymane punkty reputacji: +12
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Analizy nie będzie bo jestem wypruty po dzisiejszym dniu. Idę spać. Powodzenia ????

Miami Heat - Milwaukee Bucks
Heat -5 ⛔⛔ Bosh 2/17 z gry... Seriously?
1,934
Pinnacle
PW:13,54​

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Ostatnio za dużo przeplatanka plusów i minusów. Trzeba odnotować jakąś zieloną serię. ;)

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans
Pelicans +4 ⛔⛔
1,96
Marathonbet
PW: 13,72

Tyson Chandler powyżej 9pkt ✅✅
1,96
Marathonbet
PW: 11,76​

Otrzymane punkty reputacji: +10
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Miałem grać singlami +2 na Boston i +4 na Hornets bo chodzi to za mną od rana, a jak tak jest to zazwyczaj rano można wołać księgową, ale tym razem zabrakło big balls. ;)

Suns nie porywają. Ich gra po prostu nie przekonuje i tyle. Niemrawy Dragic, co najwyżej średni frontcourt. Celtowie grają atrakcyjnie dla oka, rzucają sporo punktów. Grają bardzo ofensywnie. Młody, przyszłościowy skład. Mają też swoje przestoje, dlatego solidne dodatnie handi.

Dallas mega ofensywna koszykówka. Dobrze to wygląda w ataku, ale dziur w obronie nie da się ukryć. Hornets to bardzo niewygodny rywal. Mają już za sobą kilka close game, dobra obrona. Będą wybijać przyjezdnych z rytmu. Brak Neala i Kidd-Gilchrista może być jednak odczuwalny, więc powiększone dodatnie handi. Solidny dubel, solidna stawka. ;)

Charlotte Hornets - Dallas Mavericks
Hornets +8
1,47

Boston Celtics - Phonix Suns
Boston +7
1,40

Ako: @2,06
PW: 14,42⛔⛔niektórych wyników jednak nie da się przewidzieć. :]​

Otrzymane punkty reputacji: +11
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jak to przystało na NBA masa nieoczekiwanych wyników i troszeczkę zadyszki w temacie, ale co nas nie zabije to nas wzmocni. ;) Dzisiaj kilka typów płaską stawką:

Philadelphia 76ers - Boston Celtics
over 211,5 ⛔⛔
1,88
Pinnacle
PW: 9,4

Washington Wizards - Dallas Mavericks
Wizards ⛔⛔
2,24
Pinnacle
PW: 11,2

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks
under 198,5 ⛔⛔
1,95
Pinnacle
PW: 9,75

Toronto Raptors - Memphis Grizzlies
Raptors -3,5 ✅✅
1,91
Pinnacle
PW: 9,75

Minnesota Timberwolves - New York Knicks
Knicks ⛔⛔
2,04
Pinnacle
PW: 10,2

Celveland Cavaliers - San Antonio Spurs
Spurs powyżej 100 pkt ⛔⛔
1,91
Betsafe
PW: 9,55​

Nie ma jak to spędzić pół dnia na analizach i dostać w nocy kopa w dupe. Co prawda under nie wszedł tylko przez dogrywkę, ale i tak lekka żenada. Przerwa 3-4 dni, żeby wyczyścić umysł.

Otrzymane punkty reputacji: +36
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
(...) Jeśli miałbym szukać jakiegoś zawodnika to optowałbym za overem Nene. Love pokazuje w każdym meczu, jak słabym jest obrońcą, a Nene o wiele więcej ma właśnie do zaoferowania w ofensywie, gdzie ma wypracowanych kilka ciekawych zagrywek. Linia 11,5 w betcity i favbecie, więc ja nie zagram ze względu na limity (betcity), ale zdecydowanie jestem zwolennikiem overka tego gracza. Rok temu przeciwko Wolves rzucił sobie 20 i 13 pkt, a warto dodać, że tej drugiej liczbie towarzyszyły tylko 22 minuty spędzone na parkiecie. Z tej rywalizacji mam jednak upatrzoną też inną opcję, którą sam zagram:

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers
powyżej 203,5 pkt ⛔⛔:]
1,877
Pinnacle
PW: 13,14​

Cavs mają za sobą underową potyczkę ze Spurs na własnym boisku, ale nie sądzę, by to miała być jakaś tendencja. Bardziej wyjątek od reguły i dzisiaj powinno wszystko wrócić do normy. Po pierwsze defence Spurs jest jednym z najlepszych w lidze, ale to przecież nie dziwi. Ważna informacja w kontekście mojego typu to powrót do składu po dłuższej kontuzji ręki Bradleya Beala, czyli gościa, który wg mnie ma większe szanse, by stać się gwiazdą tej ligi, niż chociażby kreowany na lidera tej ekipy, John Wall. Beal ma świetnie ułożony rzut, a jego gra wydaje się być bardzo rozsądna, a co ważniejsze nie ma takich wahań formy, jak Wall. Pokazał to od razu po powrocie w ostatnim meczu przeciwko Dallas, gdzie był prawdopodobnie najlepszym zawodnikiem Czarodziei. W tej drużynie ma kto zdobywać punkty bo praktycznie każdy gracz z pierwszej piątki może mieć moment, w którym &quot;przejmie mecz&quot;. Wall, Beal, Nene, Pierce, czy nawet Marcin. Potencjał ludzki jest, ławka nie wygląda źle, więc powinno obyć się bez większych przestojów, kiedy ma się do czynienia z tak kiepską obroną po drugiej stronie. Nie będę się za bardzo rozpisywać o Cavaliers (jeśli ktoś ma ochotę to kilka stron wcześniej grałem over w meczu z Atlantą, gdzie szerzej opisałem Cavs), ale nic za bardzo się nie zmienia. Z tego co pamiętam są jedną z ekip, która daję sobie wrzucać najwięcej pkt po penetracjach i spod kosza, co oznacza raj dla tak dynamicznych zawodników, jak Wall, czy Beal. Do tego dochodzi wspomniany przeze mnie Nene, broniony przez Love&#39;a. Varejao to żaden dobry rim protector, a Lebron ma w tym sezonie również momenty, gdzie krótko mówiąc nie wygląda w obronie dobrze. Oczywiście wystarczy, że tylko część z tych wymienionych przeze mnie elementów będzie miała miejsce, a już będziemy bliżej overka. Atak Cleveland? Gwarantuje punkty obojętnie czy to po akcjach indywidualnych czy zespołowych. Wiele talentu i nieprzeciętnych umiejętności poszczególnych zawodników wystarczy, by wyrobić normę. Podsumowując zapowiada się świetne widowisko, ale co ważniejsze powinno obfitować w sporą ilość punktów. Ta linia jest zdecydowanie do pokrycia.
Powodzenia!

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

Kyle Lowry powyżej 24,5 pkt + asyty ✅✅ 3Q i po sprawie
1,85
Betsafe
PW: 12,95

Lowry powyżej 6,5 asysty ✅✅ to samo ;)
2,03
Betsafe
PW: 14,21​

Zapowiada się szlagier. Zderzają się dwa światy. Niezwykle ułożona drużyna z Kanady, której siłą jest to, że są prawdziwą zespołem przez duże &quot;Z&quot;. Chyba jedna z najlepiej zbalansowanych ekip w NBA spotka się ze zlepkiem pojedynczych nazwisk, gwiazd, indywidualności. Równowaga między atakiem, a obroną w Toronto jest widoczna gołym okiem. Może trochę przeceniam możliwości Toronto, być może jestem trochę zauroczony tym, jaka atmosfera jest tworzona przy okazji meczów w Kanadzie, być może nawet im trochę kibicuję bo są rodzynkiem w tej lidze, ale nawet jeśli tak jest to nikt nie zaprzeczy, że przynależą do czołówki Wschodu, a ich liderem jest Lowry. Dzisiaj zagrają z Cleveland na wyjeździe. Oba teamy b2b, ale goście rozegrali wczoraj raczej sparing z naciskiem na doszlifowanie rzutów na obwodzie, niż poważny mecz koszykówki. Kyle Lowry ostatnio chodzi, jak w zegarku. Jego ostatnich pięć występów to regularne rzucanie w granicach 18-20 pkt. Od początku poprzedniego sezonu dojrzał, jako gracz i praktycznie nie schodzi ze swojego wysokiego poziomu. Jeden z regularniejszych zawodników na swojej pozycji. Cechuje go wszystko to, co powinno cechować prawdziwego rozgrywającego. Dobry przegląd pola, efektywne penetracje, solidny rzut dystansowy. Moim zdaniem ścisła czołówka PG w lidze. Wolałbym mieć w swojej drużynie jego, niż Irvinga. Serio! Tak sobie przeanalizowałem ten mecz ze wszystkich stron i dochodzę do kilku wniosków, które kolejnej Ameryki nie odkryją... Cavs bez obrony, czego udowadniać nie trzeba, więc Lowry będzie miał sporo okazji nie tylko do wjazdów pod kosz, ale też szukania partnerów na dogodnych pozycjach do rzutu. Matchup z Irvingiem też raczej nie będzie stanowić problemu, przynajmniej wtedy, kiedy to przy piłce będzie Kyle. Irving do obrony się specjalnie nie przykłada lub po prostu nie jest dobrym obrońcą. Zwał, jak zwał. Mecz zapowiada się na wyrównany, więc i minuty dla PG Raptors wydają się być zagwarantowane, jeśli obędzie się bez żadnych nieoczekiwanych sytuacji, typu problemy z faulami, czy &quot;odpukać&quot; jakaś kontuzja. Co do samych asyst... Linia w teorii ustawiona o jedno oczko wyżej, niż jego średnia z tego sezonu, jednak wynika to z tego, że kilka pierwszych meczów ją zaniża. Ostatnio bywa już dużo lepiej, a patrząc na to, że w poprzednim sezonie przeciwko Cavs próg 7 asyst pękał z nadwyżką chyba w każdym spotkaniu ten bet robi się atrakcyjny. Oczywiście skład gospodarzy różnił się znacząco od tego teraźniejszego, ale obrona, czy osobnik Irving wciąż obecni (tzn. obrona nieobecna) ). Myślę, że propozycja godna poważnego rozważenia.
Milwaukee Bucks - Washington Wizards
Wizards -3,5 ✅✅ ????
1,961
Pinnacle
PW: 11,77​

Raptors nie mają odpowiedzi na Lebrona. W poprzednim sezonie to była jedna z ulubionych ekip Jamesa do nabijania punktów.

Lebron James powyżej 25,5 pkt ⛔⛔
1,80
Betsafe
PW: 10,8

Otrzymane punkty reputacji: +44
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
W dziale krótko i zwięźle kolega opisał. Jefferson to podkoszowa bestia. Heat to idealny kandydat do kręcenia dobrych cyferek przez centrów przeciwnych ekip. Dobra linia.

Al Jefferson powyżej 21,5 pkt ✅✅
1,80
Expekt
PW: 12,6​

Otrzymane punkty reputacji: +20
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers
Portland powyżej 105 pkt ✅✅
1,9
Betsafe
PW: 13,3​

Dla mnie wygląda ten bet godnie. Do pokrycia na lajcie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom