no 100 nie , oczywiste, ale jeżeli przegrasz 5 na 10 takich to chyba coś jest nie tak, a może masz jakieś nowe wyliczenia matematyczne ?Jak ja uwielbiam czytać takie tematy... lol... Znowu moje AA przegrało z TJ... hahaha... A gdzie masz napisane że AA daje Ci 100%???
wybacz w turkach które ja gram nalogowe czyli w tych je....ch coolerach, tutaj nie ma innej taktyki bo cie szybko blindy zjedzą ????Po za tym grając all-in preflop musisz liczyć się z tym że po flopie możesz mieć już tylko 20%... Graj all-in preflop to na pewno wyjdziesz no spory + ???? lol...
hmmm, a grałeś kiedyś w tego typu turniejach czy kozaczysz z przymusu ???? ?Double-up znaczy?? To niezłą masz taktykę do takich turnieji... lol
hmm nie umiem grać ???? . Jak porównuje na sharkscope ludzi z którymi gram w turniejach to może z 1/20 ma podobne staty do moich, ale nie umiem grać, możliwe....Pogódź się z faktem że nie umiesz grać i już a nie wmawiasz sobie oraz innym że poker jest ustawiony...
No i co z tego? To jest poker, wszystko się może zdarzyć. Mnie dwa tygodnie temu w grze na żywo przyszło dwa razy pod rząd AA.no 100 nie , oczywiste, ale jeżeli przegrasz 5 na 10 takich to chyba coś jest nie tak, a może masz jakieś nowe wyliczenia matematyczne ?
hahhahha ty stary dobrze się czujesz? jest temat więc pisze jakie miałem sytuacje i moje zdanie a to co napisałem to nie jest bujdą jak nie wiesz to nie mów może ty się z takim czymś nie stykłes ale ja tak i nie pisz mi że jak zacznę wygrywać bo ja jeśli chodzi o pokera nie jestem stratny dużych pieniędzy sporo wygrałem i wygrywam na BWIN dlatego gram bo tam jest w miarę wysoki poziom ale tam maja błedy i ustawki i nikt mi nie powie że poker nie jest ustawiony jeśli ruletka kasyna są ustawiane mecze to poker też jest bo jak im udowodnicie że ktoś jest podstawiony co a oni zarobią koniec tyle tematu to był mój ostatni komentarz na ten temat pozdroHehehehe . Wygrasz pare konkretnych turnieji to wtedy przestaniesz pisac glupoty .To tyle bo dalsze kontynuowanie dyskusji byłoby poprostu smieszne