hahaha to pograj sobie na kase na PARADISE, zycze powodzenia :jezora:Przesadzasz kolego. Przecież takie sytuacje się zdarzają. Ja wiem to jest irytujące ale TEORETYCZNIE możliwe i czasami ta teoria daje o sobie znać. Uważam że pokerroomy nie są oszukane. Firmom prowadzącym tego rodzaju działalność się to po prostu nieopłaca.
heh... mowisz ze nie wygrales przez godzine ? no to ja podam taki przyklad ze wczoraj ... gralismy live sit&go na 6 osob - kiedy juz zostalo nas dwoch jak policzylismy na 18 rozdan - moj przeciwnik wygral doslownie jedno - i tu nie chodzi o to ze go blefowalem czy cos poprostu nic mu nie dochodzilo... wiec przestancie w koncu narzekac na tego poka online... Nikt Wam nie każe grać!ja dziś zwątpiłem w pokera online. Żebym nie mógł ani jednego rozdania przez godzine wygrać? A wczoraj natomiast jak z jakimiś sensownymi kartami wszedłem no to większość rozdań wygrywałem.
Oczywiście wybornym graczem nie jestem, ale też trochę się nauczyłem i cieciem malinowym też nie jestem.
a czy ktos narzeka???:zoltakartka::jezora: po to jest temat zalozony zeby kazdy sie wypowiedzialheh... mowisz ze nie wygrales przez godzine ? no to ja podam taki przyklad ze wczoraj ... gralismy live sit&go na 6 osob - kiedy juz zostalo nas dwoch jak policzylismy na 18 rozdan - moj przeciwnik wygral doslownie jedno - i tu nie chodzi o to ze go blefowalem czy cos poprostu nic mu nie dochodzilo... wiec przestancie w koncu narzekac na tego poka online... Nikt Wam nie każe grać!
heh ostatnio to samo zauwazylem !tak z ciekawosci sie zapytam, jak gracie czasami wiecej turnieji na raz tylko ze kazdy turniej z innej sieci, dostajecie identyczne karty w tym samym czasie?np na unibecie dostaliscie 55 i na i4poker w tym samym czasie rowniez 55? mi sie takie cos zdarza bardzo czesto, nawet kiedys przewidzialem caly boart, bo gdy dostalem AK na uni to na stole pojawily sie identyczne karty takie jak na i4poker oczywiscie wiedzialem co dojdzie na turn i river bo doszlo to samo co na uni tylko kolory sie zmienily