Tak, bwin podstawia swoich ludzi we freerollach żebyś nie mógł wygrać 0,20$ :jezora: Dzięki poprawiłeś mi humor na cały dzień ????Na BWIN-ie w turniejach darmowych jaki płatnych są goście podstawieni
To zacznij grać poważniejsze turnieje a nie płaczesz, że ktoś we freerollu o grosze wykopał Cie z 10 2 offsuit. ????ps. Polecam ci zagrać w paru darmowych turniejach na bwin wtedy uwierzysz co za cyrki są
hehehe ciesze się bardzo ze ci humor poprawiłem a ty mnie za to rozbawiłeś do łez na bwin turnieje za 0.20 hahahah poszukaj mi takiego i daj znać hahaTak, bwin podstawia swoich ludzi we freerollach żebyś nie mógł wygrać 0,20$ :jezora: Dzięki poprawiłeś mi humor na cały dzień ????
To zacznij grać poważniejsze turnieje a nie płaczesz, że ktoś we freerollu o grosze wykopał Cie z 10 2 offsuit. ????
nic ciekawego... opanuj emocje, gra toczyła się dodatek na wirtualne pieniądze ????hahhahha ty stary dobrze się czujesz? jest temat więc pisze jakie miałem sytuacje i moje zdanie a to co napisałem to nie jest bujdą jak nie wiesz to nie mów może ty się z takim czymś nie stykłes ale ja tak i nie pisz mi że jak zacznę wygrywać bo ja jeśli chodzi o pokera nie jestem stratny dużych pieniędzy sporo wygrałem i wygrywam na BWIN dlatego gram bo tam jest w miarę wysoki poziom ale tam maja błedy i ustawki i nikt mi nie powie że poker nie jest ustawiony jeśli ruletka kasyna są ustawiane mecze to poker też jest bo jak im udowodnicie że ktoś jest podstawiony co a oni zarobią koniec tyle tematu to był mój ostatni komentarz na ten temat pozdro
ps. Polecam ci zagrać w paru darmowych turniejach na bwin wtedy uwierzysz co za cyrki są
Chłopcze, czy ty naprawdę myślisz, że ktoś się na Ciebie uwziął i Cię kręcą na sofcie pokerowym?hehehe ciesze się bardzo ze ci humor poprawiłem a ty mnie za to rozbawiłeś do łez na bwin turnieje za 0.20 hahahah poszukaj mi takiego i daj znać haha
Uwazam ze nie powinienes obejmowac w temacie calosci hazardu do jednego bukmachera, do tego jednego z najbogatszych. Jak juz mowilem gram dla czystej przyjemnosci i wielokrotnie zajrze do romow. W bwinie dzieja sie cuda jak wyzej opisane, nie wiem moze soft jest podkrecony na "wieksza mozliwosc wyzszych kart". Nie wierze natomiast ze ktos podbija stawke z 6 i 4 i daje sprawdza all in z pozostalych 3/4 by wyzerowac konto na to ze wpadnie jedna karta ktora moze uratowac mu dupsko w drogim turnieju. Nie wcisnie mi nikt takiego kitu...Dziwić się, że ludzie uważają pokera za hazard skoro Ci którzy się już z nim spotkali i grają wygadują takie brednie.
Jego sprawa, jego pieniądze, donka nie widziałeś?
I jeszcze ten stereotyp o tym jaki to Bwin złodziej, oszust...
Przecież to dla całej sieci ONGAME, więc na 95% koleś z AA grał na innym oprogramowaniu.
Uwazam ze nie powinienes obejmowac w temacie calosci hazardu do jednego bukmachera, do tego jednego z najbogatszych. Jak juz mowilem gram dla czystej przyjemnosci i wielokrotnie zajrze do romow. W bwinie dzieja sie cuda jak wyzej opisane, nie wiem moze soft jest podkrecony na "wieksza mozliwosc wyzszych kart". Nie wierze natomiast ze ktos podbija stawke z 6 i 4 i daje sprawdza all in z pozostalych 3/4 by wyzerowac konto na to ze wpadnie jedna karta ktora moze uratowac mu dupsko w drogim turnieju. Nie wcisnie mi nikt takiego kitu...
Wcisnalem takze na youtube poker bwin i o to co wyszlo(musisz kliknac bo chodzi mi glownie o komentarze):
http://www.youtube.com/watch?v=pUPXKtl-oOg&feature=related
gosc podstawiony z pokera bwin
normalka z niczym wygrywa non stop
zenada