Hejka:
hokej:
Dzisiaj tak jak myślałem Olomouc urwał punkty w Ostravie.Fajny, ciekawy overovy mecz. Mimo,że typy dziś na zielono,to brakło mi konsekwencji w typach na Zbynka Irgla, a on dzisiaj zapakował 2 razy i rozegrał świetny mecz,którego spodziewałem się po nim w Pardubicach. W każdym razie warto na niego zwrócić szczególnąuwagę w następnych spotkaniach Kogutów i Alesa Jergla też
Pirati Chomotov -
Ocelari Trinec (bez remisu) @ 1.61
Od czego zacząć? Może od tego,że Trinec mimo ostatnich przegranych z mocnymi Pilznem i Libercem pokazał dobry ofensywny
hokej. O potencjale tej ekipy nie ma co dyskutować. Choć trochę się wyeksploatowali ostatnio z mocnymi teamami to mam nadzieje,że nie zlekcewarzą przeciwnika. Fajnie byłoby zobaczyć wymianę ciosów. Ocelari potrzebuje się rozkręcać na koniec sezonu, z punktami ostatnio słabo. Są ciągle liderem i chcąc walczyć o puchar prezydenta (win w reular season) to z takim przeciwnikiem jak Chomotov trzeba wygrać...
Ostatnie 2 mecze rozegrane w tym sezonie między tymi ekipami to 2 razy win Trinca 4-1 /2-3 .
Trinec lider tabeli 72pkt, bramki 115-82, Chomotov przed ostatni 37 pkt 81-118
Pirati w ostatnich 5 meczach u siebie tylko 1 win i bilans bramkowy 12-18
Dla mnie Trinec jest faworytem i raczej zobaczymy kilka bramek
Rozmyślam też nad Trinec /over 4,5 po ciekawym kursie @ 3.00
Co do graczy, to ostatnio przełamał się Bukarts, Marcinko filar ofensywy / u Piratów mocno ofensywny Svoboda, Duda w formie, także tutaj coś w kierunku goli / punktów poszukam.
Co myślicie? Jestem ciekaw Waszego zdania
Pozdawiam ????