rybarz
Znawca - Hokej
Hejka :hokej:
Ja jutro celuje w takie skromne ako,ale wg. mnie bardzo prawdopodobne
Pilzno - KV @ 1.52
Dołączył do ekipy Kovar i jutro jego pierwszy mecz w Pilznie, wraca Gulas po karze. Obaj myślę,że szybko się zgrają. Kovar już w piątek pokazał,że nie będzie miał problemu z aklimatyzacją na poziomie ELH i robi różnice na lodzie...Beniaminek z KV i tak ponad oczekiwania. Głównie punktują u siebie. Na rozkręcające się Pilzno raczej ich braknie. Może warto też pokusić się na handi kb+ Kovar , Gulas
Mlada Boleslav - Ocelari Trinec (over 1.5) @ 1.27
Przy takiej sile ofensywnej Trinca i wyrównanych formacjach to dwa gole muszą wpakować kb+ Ruzicka
Liberec (bez remisu) - Sparta @ 1.53
Pesan poskładał mocny team. Ma swoją koncepcje na grę i to działa. Nie będę się rozpisywał o taktyce i formacjach,ale Liberec wygląda bardzo mocno, szczególnie w ofensywie. No i grają u siebie. Ostatnie 5 meczy w HCA wygrane. Ostatnie dwa mecze to win z Vitkami (4-0) z mistrzem z Brna (5-2). Klasycznie Kvapil +kb
Sparta dobrze gra wyjazdy i też mają doświadczoną ,sprytną ekipę,ale myślę,że na Liberec ich nie starczy.
Co do typów na gole to chodzi mi po głowie kilka nazwisk : Jarusek, Valek, Zdrahal, Hrna, Lakatos. Może warto próbować w tą stronę po zacnych kursach :wasntme:
Pozdrawiam ????
Trudny mecz. Vitki u siebie są mocne. Fakt,że Litvinov zwyżkuje,ale mecz może się różnie potoczyć. Kursowo opcja na Verve ciekawa,ale ja nie ruszam. Może Kaspar, Roman kb+Jutro wg mnie trudne mecze w Extralidze, ja bede celował w jeden
Vitkovice - Litvinow
Chemicy po przyjsciu Lukasa Kaspara bardzo zyskali w ofensywie, ale i również w szatni bo to doskonały lider i mentor, ostatnie dwa mecze bardzo dobre wygrana z Libercem u siebie i punkt w spotkaniu ze Skodą z Pilzna, Vitki dały sie pokonac u siebie Mladzie a w Libercu nie mieli szans i zakonczyli mecz z zerowym dorobkiem bramkowym, niby passa czterech porazek powinna byc przerwana, ale nie jestem pewny czy to juz dzis
Litvinow x kurs 1,97 fortuna
Ja jutro celuje w takie skromne ako,ale wg. mnie bardzo prawdopodobne
Pilzno - KV @ 1.52
Dołączył do ekipy Kovar i jutro jego pierwszy mecz w Pilznie, wraca Gulas po karze. Obaj myślę,że szybko się zgrają. Kovar już w piątek pokazał,że nie będzie miał problemu z aklimatyzacją na poziomie ELH i robi różnice na lodzie...Beniaminek z KV i tak ponad oczekiwania. Głównie punktują u siebie. Na rozkręcające się Pilzno raczej ich braknie. Może warto też pokusić się na handi kb+ Kovar , Gulas
Mlada Boleslav - Ocelari Trinec (over 1.5) @ 1.27
Przy takiej sile ofensywnej Trinca i wyrównanych formacjach to dwa gole muszą wpakować kb+ Ruzicka
Liberec (bez remisu) - Sparta @ 1.53
Pesan poskładał mocny team. Ma swoją koncepcje na grę i to działa. Nie będę się rozpisywał o taktyce i formacjach,ale Liberec wygląda bardzo mocno, szczególnie w ofensywie. No i grają u siebie. Ostatnie 5 meczy w HCA wygrane. Ostatnie dwa mecze to win z Vitkami (4-0) z mistrzem z Brna (5-2). Klasycznie Kvapil +kb
Sparta dobrze gra wyjazdy i też mają doświadczoną ,sprytną ekipę,ale myślę,że na Liberec ich nie starczy.
Co do typów na gole to chodzi mi po głowie kilka nazwisk : Jarusek, Valek, Zdrahal, Hrna, Lakatos. Może warto próbować w tą stronę po zacnych kursach :wasntme:
Pozdrawiam ????