mark1973
Znawca - Hokej
HejHejka :hokej:
Ocelari Trinec - KV / (Marcinko kb+) @ 1.90
Moim zdaniem kurs wart gry. Srodkowy pierwszej lini i pierwszej formacji power play Ocelari. Po bokach ma Bukartsa i Ruzicke. Wreszcie po sporych kłopotach ta formacja ma możliwość pograć. Są duże szanse,że ustrzelą gola, a okazje będą w power play.Grają w Werk Arenie,gdzie potrafią strzelać. Dlatego myślę ,że Marcinko się udzieli,a może i sam coś ustrzeli.
Vitkovice - Mlada Boleslav / (Lev kb+) @ 2.00
Mlada po ostatnim jajeczku u siebie teraz musi się ruszyć ofensywnie. Tym bardziej,że koncepcja gry trenera niby to zakłada,no ale coś im nie wychodzi...Vitkovice pokazały na Sparcie i w ostatnich domowych spotkaniach,że potrafią dużo strzelać i robić ofensywny tłok. Myślę,że jutro kilka bramek zobaczymy. Liczę,że Lev, który w zeszłym sezonie był solidnym strzelcem Vitków (19 goli), świetnie na buli, gra w power play, ma wysoki ice time jutro zapunktuje.Ostatnio prezentuje się przeciętnie,ale uważam,że jego forma będzie zwyżkować i ma spore szanse dołożyć jutro hokejke do którejś z bramek.. Liczę też na gol Zdrahala
Liberec - Chomotov / (Kvapil kb+ ) @ 1.40
Marek Kvapil to dla mnie fenomen tej ligi> Doświadczony,ofensywny,waleczny, inteligentny w grze... Pamiętam jak z Kometą wywalczył Mistrza! Szacun dla tego zawodnika ! Jakoś ciągle typy w jego strone wydają mi się zbyt oczywiste. I jak w ostatnich typach go mijałem, to jutro już muszę! Najlepiej punktujący 25 (8-17). Liberec gra u siebie z ostatnim w tabeli pogrążonym w kryzysie Chomotovem. Tutaj musi wpaść kilka bramek gospodarzy, no a Kvapil to ciągnie wszystko ! Może i skusze się na +1.5,może gol
Pozdrawiam ????
Dobre te propozycje na punktacje kanadyjska, ja z pewnoscią skorzystam
Co do samych wyników to napewno zagram tutaj win Ocelari bo mysle ze passa beniaminka sie skonczy w Trzyncu i Liberec na mecz bo Chomutow jak piszesz w kryzysie i tutaj Białe Tygrysy powinny sobie poradzić .