mark1973
Znawca - Hokej
Bomba zestaw. Ja w ako zrobie na czystą dwójke
Pozdrawiam
Bomba zestaw. Ja w ako zrobie na czystą dwójke
Nie wiem kolego jak te inne twoje bety czy weszły czy nie ale za te w/w CHAPEAU BAS....
Litvinov - Trinec (-1.5) @ 4.25
Zlin - Pilzno (-1.5) @ 3.10
...
No niestety! Ach te franki ! Tak samo nie potrafiłem ogarnąć odejścia Kubalika z rozpędzonego Pilzna i powrotu do średniaka Ambri w zeszłym sezonie :facepalm: Dajesz coś na Trinec ! wygrają jutro 5 raz z rzędu ? Ja tam wierze,że ogarną,choć mam wąty czy nie lepszą opcją byłby under 5.5 w podobnym kursie. Najbardziej perspetywiczna linia Bukarts, Marcinko, Ruzicka nie istnieje. Mam nadziejeże młodzi się wreszceie pokażą i nie zeżre ich presja. Bo jednak ofensywne wyniki kiepskie. Oby wygrana z liderem ich pobudziłaTo się Radek Smoleňak nagrał w tym Hradec Kralove, czyli jak zamienić czeskiego lidera na szwajcarskiego outsidera ????
Lepsze franki niż korony, gram ja przecież dla mamony :-D
Pewnie, że chce się wygranej Stalowników w derbach. Ale mam wiele obaw, gra nie jest jeszcze ustabilizowana, skład w poszukiwaniu optimum, Vitky na tą chwilę raczej bardziej stabilne i zgrane i motywacja by wygrać u rywala będzie ogromna. W dodatku Ocelari pierwszy mecz u siebie po długiej przerwie. Liczę że wsparcie trybun i atmosfera jak zawsze niesamowita na derbach poniosą. Obawiam się też pewnej tendencji, że często w Hutniczych Derbach wygrywają goście. Czasem generalnie mam wrażenie że kluby sie chyba wręcz ustawiaja. My Wam damy dzisiaj, Wy nam dacie wtedy itd.Hejka :hokej:
Dzisiaj mecz się nie ułożył dla Libeerca i stracili punkty . Coś mi mówi,żeby odpuścić kolejkę. No ale w sumie jeden kuponik puszczę
Litvinov - HK / remis @ 1.65
Ocelari Trinec bez remisu - Vitkovice @ 1.57
Pilzno - Mlada Boleslav / obie strzelą 2+ @ 1.94
Ako @ 5.03 fortuna
No niestety! Ach te franki ! Tak samo nie potrafiłem ogarnąć odejścia Kubalika z rozpędzonego Pilzna i powrotu do średniaka Ambri w zeszłym sezonie :facepalm: Dajesz coś na Trinec ! wygrają jutro 5 raz z rzędu ? Ja tam wierze,że ogarną
Masz rację,tak było,ale pewnie dało by się dogadać. O wszystkim decydowała kasa. Wtedy formacja ofensywna Gulas, Mertl, Kubalik nie miała sobie równych.Kubalik był chyba jednak wtedy zawodnikiem Ambri i pożyczonym do Pilzna, Ambri uznało że go potrzebuja i go sciagneli do siebie z powrotem.
Ciezkie mecze do typowania faktycznie,Hejka :hokej:
Mam zgryz co do tej kolejki,ale 2 spotkania wydają się dobre do typowania.
Ocelari Trinec (bez remisu) - Sparta Praga @ 1.67
Ocelari grają poniżej oczekiwań. To konsekwencja braku Ruzicki, Polańskiego, ostatnio Bukartsa i słabej siły ofensywnej. Młodzi nie błyszczą jak w końcówce zeszłego sezonu... Widać jednak zmiany na lepsze. Do składu wrócił Bukarts i we wtorek w LM zaliczył 2 asysty, wraca Polański, który wczoraj w meczu frydkowskiej farmy strzelił gola i wygląda ,że jest gotowy do gry. Do tego Trinec zakupił kanadyjczyka Wereka,który już jutro ma zagrać. Poza tym ostatnio wygrane derby z Vitkami. To wszystko napawa optymizmem
Sparta po dobrym otwarciu sezonu teraz trochę zachwiana. Wstydliwa porażka u siebie ze Zlinem (1-5) i wykluczenie Cernocha. Ostatnio przegrywali już z KV 0-2,ale udało im się otocit zapas i w końcu wygrali 5-2. Mam wrażenie,że jutro w Trincu ulegną pod naporem gospodarzy,których poniosą do zwycięstwa rewelacyjni kibice :highhive:
Bukarts kb+ @ 1.70 / Adamsky kb+ @ 1.75
Pirati Chomotov - Mlada Boleslav (obie strzelą 2+) @ 1.78
Mam wrażenie,że będzie to mecz na przestrzelanie przeciwnika. Przegrana seria musi się kiedyś skończyć. Piraci wzmocnieni i zmotywowani. Potrzebują już punktu,a gdzie go zdobyć jak nie u siebie z nie najlepiej spisującą się Mladą. Przyszedł Duda i Marjamaki , obaj ostatnio zapunktowali. Prowadzili już w Pardubicach 1-3,ale ostatecznie Dynamo otocilo zapas i wygrało 5-3.
Mlada ma bardzo silną ekipę z ogromnym potencjałem,tylko trener kiepski i nie potrafi obudzić ducha walki w tej ekipie. Patrząc jednak na potencjał ofensywny Mladej to jutro słabej obronie Piratów 2 gole powinni strzelić. Nie podejme się typowania zwycięzcy,ale liczę na sporo bramek.
Huml kb+ @ 1.70 / Duda kb+ @ 1.90
Pozdrawiam ????
Nie strasz ???? . Będę na tym meczu i chcę zobaczyć kawał dobrego hokeja. Do tej pory Kometa kojarzy mi się z ładnym dla oka, technicznym hokejem. I niech tak zostanie ????Hejka :hokej:
Vitkovice - Kometa Brno / (under 5.5) @ 1.50
Tutaj obie ekipy ewidentnie defensywne w tym sezonie. Spodziewam się taktycznego meczu gol za gol i może remisu ze wskazaniem na Komete. Vitki u siebie w 3 meczach gole 7-4,ogólnie w sezonie 19-19 czyli 4.2 na mecz. Kometa na wyjezdzie 5. Biorąc pod uwagę specyfike i taktyke gry obu ekip spodziewam się raczej nieskiego wynku
Pozdrawiam ????