uzytkownik-76505
Użytkownik
Jesteś pewny, że dobrze tłumaczysz zakład? Na wygranie 13 rund pod rząd w jakimkolwiek meczu to kursy byłyby pewnie rzędu @10 jak nie więcej, ale nie spotkałem się żeby jakikolwiek bukmacher wystawiał coś takiego. Może chodzi o TRZYNASTĄ rundę? albo rzeczywiście może być tak jak pisze otekosKtoś mnie może oświecić, bo za bardzo nie rozumiem tego:
G2- Avangar 2- 2.15
Drużyna druga wygra pod rząd 13 rund- NIE 2.10
13 rund pod rząd wygranych przez drużynę, która jest stawiana w roli underdoga ?
Też widzicie przesadzone kursy na NiP vs WInstrike? NiP pierwszy mecz solidny, ale tam przeciwnik przeciętny. Później z Renegades nie było już tak kolorowo. Sporo błędów komunikacyjnych, widać że ta powolna gra im nie leżała. Winstrike solidne ct z fnatic skończone wynikiem 13-2, tylko przecięte terro. To samo było w meczu z NRG, gdzie po T nie mieli pomysłu. Jednak tak przejrzałem wczorajsze spotkania i veta i wychodzi, że zazwyczaj drożyna po lewej stronie miała ostatniego bana, a po prawej wybierała stronę (choć nie zawsze). Jest jakaś zasada co do tego? Jeżeli rzeczywiście tak jest to wtedy over 26,5 po @2,07 do grania. Co o tym myślicie?
No i jakieś pomysły na pozostałe spotkania? Myślałem też o Ence 2-0 @ 2,2. Ich insta banem jest cache czyli największy atut Renegades. Pewnie skończy się na wyborze traina przez Australijczyków, ale tam ENCE gra bardzo dobrze. Finowie mają dużo większy komfort w swoim wyborze bo mappool dużo lepszy..
Jakieś pomysły?