Na 15 ostatnich map pokrył tę linię 12 razy. Generalnie to maszynka do zabijania, indywidualnie jeden z lepszych zawodników obecnie i są w stosunku do niego duże oczekiwania. Jak ktoś ma ciągnąć Vitality w tym turnieju to właśnie on.Co Panowie sądzicie o Zywoo over 20.5 fragów ?
Mógłby sie wypowiedzieć ktoś to chociaz trochę ogarnia CSa ?
Pozdrawiam
ja pograłem jego over, tak jak piszesz że to maszynka do zabijania, "Jak ktoś ma ciągnąć Vitality w tym turnieju to właśnie on" jedynie tego się obawiam, chłopak 18lat i na tak dużym turnieju może go presja trochę zjeść ale miejmy nadzieję że zagra swoje.Na 15 ostatnich map pokrył tę linię 12 razy. Generalnie to maszynka do zabijania, indywidualnie jeden z lepszych zawodników obecnie i są w stosunku do niego duże oczekiwania. Jak ktoś ma ciągnąć Vitality w tym turnieju to właśnie on.
Idąc za Twoim tropem znalazłem kennyS - Total Frags Over (18.5) @1,71 w 1xbet. 29 fragówiem challenger stage
kennyS (G2) - shox (G2)
kennyS więcej fragów
@1.57
do dubla jak znalazł, kennyS ostatnio taka forma że ten kurs to chyba jakiś żart patrząc na to że shox bardzo przeciętnie teraz gra.
https://www.hltv.org/Panowie macie jakąś dobrą stronkę, gdzie można śledzić mecze wraz z podglądem na statystyki danego gracza ?
STS, dotyczy to etapu Challenger stage, nie całego turnieju.Verno jaki buk? Jak sts ma pytanie, to jest odnosnie meczu z furią czy całego turnieju? Bo mi się wydaje ze całego
Ja za to uważam że @2.30 na G2 to value, ładnie grali chociaż patola tez czasem była ale praktycznie każdy jeden zawodnik grał równo, więc co najmniej jest to 50-50 imo a @1.65 vs @2.30 to raczej prosty wybór ????Generalnie po tym meczu ze Spilit gralbym przeciwko ENCE ale niestety trafili na G2 ????
Finowie nie mieli łatwego meczu z Rosjanami, lecz cały czas są faworyzowani.
Z innych meczów zastanawiałem się jeszcze nad Winstrike ale poczekam za kursami
body też super grał, zresztą każdy jeden miał +20 fragów.dlaczego przeciwko ence? przeciez wygladaja prze zajebiscie, a w G2 nie bedzie Kennego i co wtedy?
Takie mam odczucie, że ENCE nie zajdzie za daleko.dlaczego przeciwko ence? przeciez wygladaja prze zajebiscie, a w G2 nie bedzie Kennego i co wtedy?