Mało coś ostatnimi czasami pisze , Ale Na jutro i na cały turniej kursy z STS
IEM Katowice Major - mapa z najwyższym % wygranych rund przez CT
NUKE- 3.75
Co do Tego - Nuke czyli mapa CT. Będzie zapewne mało grana , ale jak już będzie to zespoły takie jak : Vitality, Astralis, Liquid .. to spokojnie wynik dwucyfrowy robią po stronie Ct. Polecam
IEM Katowice Major - H2H zabójstw graczy (cały turniej) , Counter Strike
Cerq- Brehze 2 2,05
No Panowie to co kocham obstawiać jeśli chodzi o Cs/a. To h2h zabójstwa graczy , Widzę spory potencjał w tej parze. Cerq to gracz grający z Awp nie fraguje nie wiadomo ile , nie jestem fanem jego gry. Co do Brehze to maszyna jeśli chodzi o fragi , najlepiej fragujący gracz Nrg. Dużo zależy od niego. Brehze miał najwyższy Rating 2.0 w 1 etapie Iem Katowice wynosił on 1.58. Jak Dla mnie to promocja. Polecam (Value)
autimatic- KioShiMa 1 1.67
Tutaj akurat idę w strone Autimatica ostatnimi czasami grającego Z Awp/e. Jedyny gracz w Cloud 9 który nie odstaje aimowo jak i o gre z awp/y i Ak/aug. Kio ma swoje przebłyski ale duża nie wiadoma. Smiało można grać na Autimatica.
IEM Katowice Major - zwycięzca
Team Liquid - 6.00
No to Panowie jestem ciekawy bardzo tej drużyny. Po przyjściu Stewie2k wygrali turniej
iBUYPOWER Masters 2019 w finale pokonując Astralis. Duża nie wiadoma jeśli chodzi o gre teraz bo nie grali żadnego oficjalnego meczu od meczu z Astralis. Astralis jakoś mnie nie przekonuje , wygrali bardzo dużo przede wszystkim polegało to na tym że Nuke to byl ich pewny Win . myśle że teraz takiego miejsca nie będzie , do tego zmarł Ojciec Dupreeha myśle że to będzie widać na serwerze. Reszta druzyn nie wiadoma - MIBR , NAVI, FAZE. myśle że liquid ma umiejętności by ich pokonać . Reszte nie biorę pod uwagę ( vitality, G2 itp ...)
Na jutro -
MIBR+NRG 1,47 I 1,65
Cloud 9 nie powinno być ich w tym miejscu , słaba gra na 1 etapie IEM Katowice 2019. Wygrana z Furią gdzie Cloud 9 pickując swoją mape Mirage przegrali 1-16 . Póżniej wygrali Inferno i Cache ale bądżmy Facetami Furia to dno i tyle w temacie. Mibr według mnie pokona Cloud spokojnie
Nrg z Nip/em. Nrg ładna gra ich 3-0 szeroki map/pool nie widzę szansy Nipu z Nrg . Nip słabo a nawet bardzo słabo , Weszli dalej ale ich gra nie wygląda dobrze. Jak dla mnie nie są gotowi aby pokonać Nrg