Witam! Na forum trafiłem przypadkowo, ale zaciekawił mnie cały, aktywny dział poświęcony CS:GO więc postanowiłem się zarejestrować i podzielić typami.
Moje ulubione Tyloo dało rade z MiBR i ponownie dali mi zarobić, z tego co czytałem dużo ludzi wcześniej na nich stawiało co bardzo mnie cieszy ???? Grałem dubelka z handicapem na Complexity i fajnie weszło, oba underdogi nie zawiodły.
Na kolejne mecze porponuję NaVi +3,5 po kursie @1.85 oraz Vega Squadron na czysto za @2.00 (Nie jestem pewien co do kolejnego meczu czyli Nip z Mouse więc go odpuściłem)
Astralis do mnie krótko mówiąc nie przemawia... Niby od przerwy wakacyjnej nie grali dużo oficjali, ale oglądałem kilka ich spotkań no i nie powiedziałbym że są w super formie, aczkolwiek trzeba mieć na uwadze że to top 1 świata i każdy mecz mogą zdominować. Wybieram NaVi chyba głównie z sentymentu, oni praktycznie nic nie grali po wakacjach oprócz dreamhacka (który nie wypadł mega w ich wykonaniu, zaledwie 5-8 miejsce), ale z racji bo1 i wielu underdogów na tym turnieju które dobrze się pokazują jednym słowem zaryzykuję.
Vega za to to już inna sprawa, ci panowie bardzo fajnie zagrali kwali i ograli chociażby North 2-0 i Big, żadnego meczu nie oddali bez walki, według mnie warto zagrać na nich czysto, a jak już wcześniej wspominałem NaVi na własną odpowiedzialność, pozdrawiam!