>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter Striker 2

N 137,4K

nafciarz1995

Użytkownik
Mibr Academy - pain academy godz 18:30
Mibr handicap map -1,5 @ 2.60 fortuna 2:0
Mecz "rezerw" 214 w rankingu Mibr kontra 226 pain..Oba zespoly spotkaly sie we wrzesniu gdzie mibr wygral 2:1. Ogolnie na jedynke jest kurs 1.50 wiec dla Mnie malo zachecajacy. Mibr na 5 meczy wygral 2 w tym ostatni z Bestia academy w ladnym stylu. Pain natomiast na 4 mecze wygrał 1. Martwi Mnie natomiast rating bo jest lepszy minimalnie po stronie drugich, ale mysle ze jesli Mibr wygra pierwsza mape czyli wejda dobrze w mecz to stac ich na wygranie 2:0, chociaz boje sie ze gdy bedzie mapa Mirage ktora nie służy zbytnio Mibr moze sie to posypac, tak czy siak za drobne mozna sprobow
ac

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +791
prof 39,9K

prof

Użytkownik
G2 - Team Spirit @ 2.24

Ostatnie 4 mecze w tym roku to 4-0 dla G2 i 8-1 w mapach. No to czas na kolejny bet w strone Spirit i liczenie na kolejne przelamanie. Co sie zmienilo? No to ze Spirit uroslo w sile i Donk zaczyna kasowac na miare oczekiwan. Oczywiscie to jeszcze nie jest to co w Katowicach ale wszystko idzie w dobra strone. Ostatni ich mecz w fazie grupowej to byla porazka juz na styku bo 13-11 i po dogrywce. Zmienia sie jeszcze to ze rozgrywany ten mecz bedzie w formule best of 5 wiec dla Spirit bedzie duzo czasu aby wyciagac wnioski. No i dla mnie statystycznie malo prawpdodobne jest zeby w tak wyrownanej grze przy 2 bardzo dobrych druzynach jedna druga tak dominowala w kazdym spotkaniu. Nie wiem czy Spirit ruszy ze zwyciestwami na G2 juz dzis czy za jakis czas ale no ja wciaz wierze w przelamanie serii. W statystyce tego turnieju w top10 mamy 2 zawodnikow Spirit Donk 3 miejsce oraz Shiro na 7. Natomiast ze strony G2 Monesy jest liderem z ratingiem 1.32.

Monesy z G2 wyrosl na mojego ulubionego gracza. Jest prze kozakiem i we wczorajszym spotkaniu na vitality byl bestia. Zreszta on prawie w kazdym spotkaniu niezaleznie od formy pozostalych kumpli otwiera tabele i ciagnie ten wozek. Ze strony G2 duet Snax i Hunter musi dzialac bo panowie lubia falowac z forma. Czasami bez wielkiego udzialu tych 2 panow G2 i tak wygrywa bo Monesy robi za 2-3 xD

Wiadomo Snax jest prowadzacym i on nie musi napierdalac. Wystarczy ze w kluczowyhc rundach taki impact pokaze a wczoraj akurat pokazal. Dust 2 na Vitality wygrany na styku bo Francuzi wracali i gdyby nie Snax ktory ugral 2 wazne rundy dla druzyny to prawpdodobnie wynik na pierwszje mapie poszedlby w druga strone.

Ja i tak zamkne ten turniej z profitem tak ze moge sobie pozwolic na ryzyko i byc moze dla niektorych naiwne typowanei w strone Spirit.

Aha kolejny wpierdol

Ostatnia edycja:
M 2,5K

maciek2510

Użytkownik
Mission Possible - NaVi Youth @3,40 goplusbet

Spotkanie w ramach turnieju United21. Mission Possible to nowo zbudowana ekipa w skład, której wchodzi: borup,m4tthi,vegi,birdfromsky i Licale. Do tej pory zagrali oni w jednym turnieju, gdzie najpierw w bo1 pokonali 13:10 PassionUA, następnie 0:2 z Illuminar i 1:2 ponownie z PassionUA. Nie wiele można więc o nich powiedzieć, natomiast mają w swoich szeregach zawodników, których można kojarzyć ze sceny międzynarodowej - borup i Vegi.
Wracając do rozegranego przez nich turnieju w tylko Licale pokazał się naprawdę dobrze i kończył każde spotkanie z dodatnim KD i wydaje się, że to on może być motorem napędowym tego zespołu.

Navi to natomiast drużyna, która gra w tym składzie od 5 miesięcy, bo wtedy do zespołu dołączył cmtry i dziugss, a pozostała trójka gra razem jeszcze dłużej.
W marcu tego roku pokonali PassionUA 2:1, a już jako nowy roaster zrobili bilans 1:1 przeciwko Illuminar z czego ostatnie spotkanie wygrali 2:0 kilka dni przed zwycięstwem Illuminar nad Mission Possible.
To tyle z porównań, które można wyłapać z historii spotkań, mecz meczowi nierówny szczególnie online w mało znaczącym turnieju, ale kurs 3,40 na młode Navi to value.

M 0

maxi22

Użytkownik
Mission Possible - NaVi Youth @3,40 goplusbet

Spotkanie w ramach turnieju United21. Mission Possible to nowo zbudowana ekipa w skład, której wchodzi: borup,m4tthi,vegi,birdfromsky i Licale. Do tej pory zagrali oni w jednym turnieju, gdzie najpierw w bo1 pokonali 13:10 PassionUA, następnie 0:2 z Illuminar i 1:2 ponownie z PassionUA. Nie wiele można więc o nich powiedzieć, natomiast mają w swoich szeregach zawodników, których można kojarzyć ze sceny międzynarodowej - borup i Vegi.
Wracając do rozegranego przez nich turnieju w tylko Licale pokazał się naprawdę dobrze i kończył każde spotkanie z dodatnim KD i wydaje się, że to on może być motorem napędowym tego zespołu.

Navi to natomiast drużyna, która gra w tym składzie od 5 miesięcy, bo wtedy do zespołu dołączył cmtry i dziugss, a pozostała trójka gra razem jeszcze dłużej.
W marcu tego roku pokonali PassionUA 2:1, a już jako nowy roaster zrobili bilans 1:1 przeciwko Illuminar z czego ostatnie spotkanie wygrali 2:0 kilka dni przed zwycięstwem Illuminar nad Mission Possible.
To tyle z porównań, które można wyłapać z historii spotkań, mecz meczowi nierówny szczególnie online w mało znaczącym turnieju, ale kurs 3,40 na młode Navi to value.
Stary, pomyliłeś drużyny. Navi Junior (czyli cmtry i dziugss, o których między innymi piszesz) i Navi Youth, to 2 inne zespoły. Także uważałbym z graniem.

N 137,4K

nafciarz1995

Użytkownik
SENSEI - Players godz 20:30
Sensei wygra @ 1,88

Oba zespoly z bilansem 2-1, wygrany awansuje do playoffow. Sensei wygrał z Yawara i BeBold, Players natomiast wygralo rowniez z Yawara oraz NITRO. Sensei bardziej doswiadczony zespol oraz maja "przyzwoity" rating, Players natomiast posiada 4 zawodnikow ktorzy nie maja nawet przekroczonego ratingu 1.00. Graja tam "wiekowi" gracze ktorzy nie grali w znaczacych zespolach i raczej zadnych osiagniec nie maja. Players wedlug Mnie jest troszke slabsze niz SENSEI co swiadczy historia meczy, gdzie "gospodarze' troche maja tych wygranych natomiast "goscie" wiekszosc meczy to przegrane. Powinni isc za ciosem i wygrać 3 mecz z rzędu i zapewnić sobie playoffy.

Bez analizy:

Anonymo - Hasper (+1,5 handicap mapy) na 2 @ 1,52 godz 18

Ostatnia edycja:
N 137,4K

nafciarz1995

Użytkownik
9pandas - Insillo godz 17:30
9pandas handicap map -1,5 @ 2.24 fortuna

9pandas zajmujace miejsce 45 w rankingu kontra Insillo z miejscem 70. 9 Pandas na 10 ostatnich meczy wygralo 8 meczy pod rząd w tym cztery 2:0. Insillo na 10 meczy wygralo 5 w tym notujac porazki z takimi zespolami jak Rebels czy ostatnio Johny Speeds. Oba zespoly mierzyły sie ze soba 3 razy i 3 razy wygraly Pandy (dwa razy 2:0 i raz 1:0). Myślę ze nie ma co tu zbytnio analizować, chociaz wiadomo jaki jest CS ale wszystkie argumenty wskazuja ze "powinno" się zakończyć 2:0

Do góry Bottom