>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter Striker 2

N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
Mibr Academy - pain academy godz 18:30
Mibr handicap map -1,5 @ 2.60 fortuna 2:0
Mecz "rezerw" 214 w rankingu Mibr kontra 226 pain..Oba zespoly spotkaly sie we wrzesniu gdzie mibr wygral 2:1. Ogolnie na jedynke jest kurs 1.50 wiec dla Mnie malo zachecajacy. Mibr na 5 meczy wygral 2 w tym ostatni z Bestia academy w ladnym stylu. Pain natomiast na 4 mecze wygrał 1. Martwi Mnie natomiast rating bo jest lepszy minimalnie po stronie drugich, ale mysle ze jesli Mibr wygra pierwsza mape czyli wejda dobrze w mecz to stac ich na wygranie 2:0, chociaz boje sie ze gdy bedzie mapa Mirage ktora nie służy zbytnio Mibr moze sie to posypac, tak czy siak za drobne mozna sprobow
ac

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1187
prof 61,7K

prof

Użytkownik
G2 - Team Spirit @ 2.24

Ostatnie 4 mecze w tym roku to 4-0 dla G2 i 8-1 w mapach. No to czas na kolejny bet w strone Spirit i liczenie na kolejne przelamanie. Co sie zmienilo? No to ze Spirit uroslo w sile i Donk zaczyna kasowac na miare oczekiwan. Oczywiscie to jeszcze nie jest to co w Katowicach ale wszystko idzie w dobra strone. Ostatni ich mecz w fazie grupowej to byla porazka juz na styku bo 13-11 i po dogrywce. Zmienia sie jeszcze to ze rozgrywany ten mecz bedzie w formule best of 5 wiec dla Spirit bedzie duzo czasu aby wyciagac wnioski. No i dla mnie statystycznie malo prawpdodobne jest zeby w tak wyrownanej grze przy 2 bardzo dobrych druzynach jedna druga tak dominowala w kazdym spotkaniu. Nie wiem czy Spirit ruszy ze zwyciestwami na G2 juz dzis czy za jakis czas ale no ja wciaz wierze w przelamanie serii. W statystyce tego turnieju w top10 mamy 2 zawodnikow Spirit Donk 3 miejsce oraz Shiro na 7. Natomiast ze strony G2 Monesy jest liderem z ratingiem 1.32.

Monesy z G2 wyrosl na mojego ulubionego gracza. Jest prze kozakiem i we wczorajszym spotkaniu na vitality byl bestia. Zreszta on prawie w kazdym spotkaniu niezaleznie od formy pozostalych kumpli otwiera tabele i ciagnie ten wozek. Ze strony G2 duet Snax i Hunter musi dzialac bo panowie lubia falowac z forma. Czasami bez wielkiego udzialu tych 2 panow G2 i tak wygrywa bo Monesy robi za 2-3 xD

Wiadomo Snax jest prowadzacym i on nie musi napierdalac. Wystarczy ze w kluczowyhc rundach taki impact pokaze a wczoraj akurat pokazal. Dust 2 na Vitality wygrany na styku bo Francuzi wracali i gdyby nie Snax ktory ugral 2 wazne rundy dla druzyny to prawpdodobnie wynik na pierwszje mapie poszedlby w druga strone.

Ja i tak zamkne ten turniej z profitem tak ze moge sobie pozwolic na ryzyko i byc moze dla niektorych naiwne typowanei w strone Spirit.

Aha kolejny wpierdol

Ostatnia edycja:
M 2,5K

maciek2510

Użytkownik
Mission Possible - NaVi Youth @3,40 goplusbet

Spotkanie w ramach turnieju United21. Mission Possible to nowo zbudowana ekipa w skład, której wchodzi: borup,m4tthi,vegi,birdfromsky i Licale. Do tej pory zagrali oni w jednym turnieju, gdzie najpierw w bo1 pokonali 13:10 PassionUA, następnie 0:2 z Illuminar i 1:2 ponownie z PassionUA. Nie wiele można więc o nich powiedzieć, natomiast mają w swoich szeregach zawodników, których można kojarzyć ze sceny międzynarodowej - borup i Vegi.
Wracając do rozegranego przez nich turnieju w tylko Licale pokazał się naprawdę dobrze i kończył każde spotkanie z dodatnim KD i wydaje się, że to on może być motorem napędowym tego zespołu.

Navi to natomiast drużyna, która gra w tym składzie od 5 miesięcy, bo wtedy do zespołu dołączył cmtry i dziugss, a pozostała trójka gra razem jeszcze dłużej.
W marcu tego roku pokonali PassionUA 2:1, a już jako nowy roaster zrobili bilans 1:1 przeciwko Illuminar z czego ostatnie spotkanie wygrali 2:0 kilka dni przed zwycięstwem Illuminar nad Mission Possible.
To tyle z porównań, które można wyłapać z historii spotkań, mecz meczowi nierówny szczególnie online w mało znaczącym turnieju, ale kurs 3,40 na młode Navi to value.

M 0

maxi22

Użytkownik
Mission Possible - NaVi Youth @3,40 goplusbet

Spotkanie w ramach turnieju United21. Mission Possible to nowo zbudowana ekipa w skład, której wchodzi: borup,m4tthi,vegi,birdfromsky i Licale. Do tej pory zagrali oni w jednym turnieju, gdzie najpierw w bo1 pokonali 13:10 PassionUA, następnie 0:2 z Illuminar i 1:2 ponownie z PassionUA. Nie wiele można więc o nich powiedzieć, natomiast mają w swoich szeregach zawodników, których można kojarzyć ze sceny międzynarodowej - borup i Vegi.
Wracając do rozegranego przez nich turnieju w tylko Licale pokazał się naprawdę dobrze i kończył każde spotkanie z dodatnim KD i wydaje się, że to on może być motorem napędowym tego zespołu.

Navi to natomiast drużyna, która gra w tym składzie od 5 miesięcy, bo wtedy do zespołu dołączył cmtry i dziugss, a pozostała trójka gra razem jeszcze dłużej.
W marcu tego roku pokonali PassionUA 2:1, a już jako nowy roaster zrobili bilans 1:1 przeciwko Illuminar z czego ostatnie spotkanie wygrali 2:0 kilka dni przed zwycięstwem Illuminar nad Mission Possible.
To tyle z porównań, które można wyłapać z historii spotkań, mecz meczowi nierówny szczególnie online w mało znaczącym turnieju, ale kurs 3,40 na młode Navi to value.
Stary, pomyliłeś drużyny. Navi Junior (czyli cmtry i dziugss, o których między innymi piszesz) i Navi Youth, to 2 inne zespoły. Także uważałbym z graniem.

N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
SENSEI - Players godz 20:30
Sensei wygra @ 1,88

Oba zespoly z bilansem 2-1, wygrany awansuje do playoffow. Sensei wygrał z Yawara i BeBold, Players natomiast wygralo rowniez z Yawara oraz NITRO. Sensei bardziej doswiadczony zespol oraz maja "przyzwoity" rating, Players natomiast posiada 4 zawodnikow ktorzy nie maja nawet przekroczonego ratingu 1.00. Graja tam "wiekowi" gracze ktorzy nie grali w znaczacych zespolach i raczej zadnych osiagniec nie maja. Players wedlug Mnie jest troszke slabsze niz SENSEI co swiadczy historia meczy, gdzie "gospodarze' troche maja tych wygranych natomiast "goscie" wiekszosc meczy to przegrane. Powinni isc za ciosem i wygrać 3 mecz z rzędu i zapewnić sobie playoffy.

Bez analizy:

Anonymo - Hasper (+1,5 handicap mapy) na 2 @ 1,52 godz 18

Ostatnia edycja:
N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
9pandas - Insillo godz 17:30
9pandas handicap map -1,5 @ 2.24 fortuna 2:1 nie ma to jak wygrywać 9:3 i przegrać 11:13 nie doprowadzając do dogrywki w sytuacji 4vs2

9pandas zajmujace miejsce 45 w rankingu kontra Insillo z miejscem 70. 9 Pandas na 10 ostatnich meczy wygralo 8 meczy pod rząd w tym cztery 2:0. Insillo na 10 meczy wygralo 5 w tym notujac porazki z takimi zespolami jak Rebels czy ostatnio Johny Speeds. Oba zespoly mierzyły sie ze soba 3 razy i 3 razy wygraly Pandy (dwa razy 2:0 i raz 1:0). Myślę ze nie ma co tu zbytnio analizować, chociaz wiadomo jaki jest CS ale wszystkie argumenty wskazuja ze "powinno" się zakończyć 2:0

Ostatnia edycja:
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Aurora vs 9 Pandas / Aurora @ 2,30 betclic

Witam, dziś idę w niespodziankę a przynajmniej zdaniem bukmacherów, ale ich zdanie nic nie znaczy. Czy Pandas wygrali ostatnie 9 spotkań z rzędu tracąc przy tym tylko dwie mapy? Tak! Czy Aurora na ostatnie 7 spotkań przegrała aż 6? Tak! Czy gram dziś ich zwycięstwo? Tak! Czy przeciwstawiam się masówce? Tak!
Mamy ćwierćfinały Hellcase Cup. Autora po trudnym okresie, gdzie przeciwnicy wcale nie byli z najniższej półki, pora aby zaczęli coś grać. Na papierze w moich oczach Autora jest lepszą ekipą i mimo tych ostatnich spotkań oni potrafią grać na prawdę bardzo dobrego csa. Jest to teoretycznie najcięższy rywal Pandas w ostatnich tygodniach i myślę, że dziś zakończy się ich seria zwycięstw, dzięki której mamy kurs jaki mamy bo przy takiej samej dyspozycji obu ekip jestem pewien, że kursy były by zupełnie inne! Grał bym Aurorę tutaj po 1,80 a ten kurs? No po prostu muszę to zagrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2382
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Permitta vs Rebels / 1 mapa / Permitta +2.5 @ 1,72 betclic

Witam, ciężki mecz ale czy to faworyzowanie Rebels, które śmiało można obecnie postawić na jednej półce z Permitta jest na miejscu? Śmiem wątpić. Obie polskie "potężne" ekipy są najzwyczajniej w świecie bez formy ( a kiedyś byli? ) i ten mecz może pójść w każdą stronę. Poprzednie starcie wzięło Rebels, ale tutaj nie ma żadnej różnicy klas i dziś myślę że będzie udany rewanż.
Myślę, że na swoim picku mogą powalczyć i stawiam tutaj minimalny hc na pierwszej mapie. Dajcie nam polski hit a nie kit.
Rebels od dłuższego czasu jest przeceniane a innocent myśli, że ma 10 lat mniej i jeszcze coś osiągnie z taką grą, pf.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2203
prof 61,7K

prof

Użytkownik
PW Shanghai Major

The Mongolz - Alter Ego +6.5r @ 1.90

Zaczynamy Rmr'y. Dzis , Azja jutro Ameryka a za tydzien Europa A/B. Jest to best of 1 i Mongolz jest ultra faworytem. BO 1 zadza sie swoimi prawami bo jest duzo niespodzianek a Alter Ego nei jest tak slaba druzyna zeby nie moc chociaz przez chwile nawaizac walki. Sa tam tacy zawodnicy jak Dobu czy Bntet ktory chicalby jeszcze cos udowodnic. Mongolz absoulatna topka ktora toczy rowne boje z najlepszym izespolami swiata. Elter Ego ma duza serie zwyciestw co prawda na frajernie ale napewno zdobyli troche pewnosci siebie. Wystarczy wygrac 1 z 2 pistoletowek i nie przegrac force buya i juz rodzi sie szansa przy dobrej mapie i setupie na dojechanie do 7 punktow. Ja osobiscie gdybym mial grac wysoki handicap na faworyta to jest to stresujace w hooj.

Lynn Vision - DRILLAS 1.62

Drillas to organizacja ktora zostala zalozona pare miesiecy temu przez niemieckiego streamera OhnePixela. Napoczatku balem sie i unikalem ich meczy ale teraz jak za jednego zydka dodali kosowianina Senera uwazam ze potencjal zespolu zostal zwiekszony. Nie wiem dokladnie jakie sa zasady ze oni graja w strefie azjatyckiej jak to sklad europejski jest. Nie znam kryterow ale jest jak jest. Skillowo bija rywali na glowe bo lokalna załoga mimo ze ma mecze dobre to jednak pojawiaja sie na wiekszej scenie okazjonalnie i brak tu jakichkolwiek sukcesow. DRILLAS to druzyna ktora ledwie sie pojawiaLI i odrazu wygrywali w CCT na takie zespole jak FAVBET czy Passion UA czy ALTERNATE aTTaX czyli topowe zespoly TIER3. Azjatyckim druzynom nie ufam bo scena cs'a tutaj kuleje od lat.

DRILLAS to bardzo skillowa druzyna i podoba mi sie ten roster. Maja chrapke zeby awansowac na wielka scene z buta i zycze im powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2717
prof 61,7K

prof

Użytkownik
W Amerykanskim rmrze od wczesnego poranka sypie niespodziankami i czulem zeby odpuscic i sobie pospac dluzej.

MIBR - KRU -4.5r @ 1.82 13-5

KRU Esport czyli Organizacja Messiego i Aguero niespodziewanie znalazla sie na Rmrz'e ale wydaje mi sie ze to jeszzce nie jest ten czas zeby sobie tutaj poradzic. Poziom jest zawysoki jak dla nich na ten moment i spodziewam sie przegrania kazdego spotkania i to dosc wyraznie czyli 2 meczy ktore beda minimum przed nimi. Z tego co kojarze to w Ameryce 3 mecze wygrane daja awans natomiast 2 porazki to out. W ten sposob w Kopenhadze odpadlo Team Liquid z bilansem 2-2 ale mieli o tyle pecha ze grali na Furie i Complexity...

MIBR klasowa druzyna z brazyli ktora od czasu do czasu potrafi wygrac na kogos mocnego w europie powinna ich zjesc na sniadanko . Jezeli mialoby nie wejsc to pewnie bedzie to rozniac 1-2 rund tak jak w wiekszosci handicapow w kazdym sporcie xd

Skoro sprytna kiwke poranna zastowalem i uniknalem niespodzianek w pierwszych meczach to nie po to zeby przegrac w tym matchupie :D

CO do zasad RMr'a to sei troszke zmienilo i 3 porazki dopiero out.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3316
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Druga seria spotkan i Liquid ma troche mecz o zycie bo ciezko sie wraca z bilansu 0-2

Team Liquid - Kru -5.5r 1.86 13-2

Najmocniejsza obok Complexity druzyna na tym turnieju (razem z Furia i obie przegraly pierwszer mecze) vs najslabsza druzyna z argentyny. Ogladalem pierwszy mecz KRU i Mibr zrobilo znich marmolade. Spodziewam sie podobnego wyniku w tym spotkaniu bo jak 3 zawodnikow kreci ratingi 2.0 ponizej 1 to ciezko jest nawiazac walke na takiego Hegemona jak Liquid. Druzyna polskiego snajpera musi sobie odkuc porazke z Wildcard.

edit / ibis

Na przyszłość - do podanych typów podajemy bukmachera.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2400
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Legacy - 9z @ 1.82 Unibet 3-13

Matchup bardzo wyrownany szczegolnie w BO1 ale dla mnie 9z to ekipa ktora jest jednym z faworytow do awansu. W moim osobistym rankingu stoi wyzej niz Legacy i uwazam ze wiekszosc spotkan pomiedzy tymi ekipami 9z wygra. Legacy wygralo na Furie natomiast 9z pewnie pokonalo druzyne Coldzery czyli RedCanids. Ciezko tu cos napisac jakies szzcegoly bo malutko czasu ale tak jak czuje tak typuje.

Dawno nie widziaelm az takiej miazgi. Po kilku rundach 3 zawodnikow Legacy zrobila bonda czyli 0-7 staty przez pierwsze 8-10 rund wsyzstkie entry byly na korzysc 9z. Piekna deklasacja i pokaz sily ze strony 9z.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2642
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Wildcard - 9z @ 1.58 Unibet

Obie druzyny z bilansem 2-0 wiec meczyk o awans z bilansem 3-0. Wildcard 2 zwyciestwa i 2 bardzo duze upsety pokonujac Liquid i Pain. Czy trzeci raz z rzedu tego dokonaja? Bez przesady! Mecz jest BO3 a 9z gra tutaj bardzo wiec na pelnym dystansie bedzie wiecej przestrzeni i czasu zeby dostostywac sie do gierki Wildcard ktora najwyrazniej zaskakuje swoich rywali. 9z w kazdym spotkaniu sa faworytem i dowoza.

Ostatnia edycja:
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Complexity - M80 @ 2.85 Unibet

Complexity to jedna z najlepszych i najwyzej notowanych druzyn na tym RMR'rze ale niestety nauczony doswiadczeniem nie ufam. Nigdy to nie byla zbyt stabilna druzyna i tez jakis mega wynikow na dluzsza mete nigdy tez nie bylo. Oczywiscie ja uwazam ze Complexity awansuje na majora ale z bilansem 3-2 a nie 3-1. M80 druzyna bardzo ciekawa ktora ostatnio ma troszke chwiejna forme ale juz pare razy potrafili zaskakiwac uznane marki. Jest tam ciekawy prowadzacy z Niemiec czyli SIN ktory swojego czas uzasmakowal grania w BIG. Slaxz czyli kolejny niemiec na snajperce ktory tez jest niczego sobie. Trzeba pamietac w tej druzynie gral MALBS ktory przeszedl do G2. W jego miejscu wszedl Lake ktory w ostatnich tygodniach udowodnil ze godnie zastapuje tego slota i jest mlodym amerykanskim prospektem. Jest to zdecydowanie hicior na dzis a przeciez M80 w ESL pro league juz wygralo na Complexity i to 2-0.

Ostatnia edycja:
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Furia - Team Liquid Ultimate over 15.5 zabójstw (1mapa)@ 1.97 Unibet 16
JKS under 14.5 zabójstw (1mapa) @ 1.93 Unibet 12

Absolutny hicior jeszcze wiekszy od ostatniego meczyku ktory niestety okazal sie nietrafiony. Mało jest takich agresywnych snajperow obecnie jakim jest Ultimate. Gra odwaznie na bardzo duzym ryzyku co czesto pozwala budowac przewage w rundach. Polak szuka gry ogolnie wiec jak nie gra ponizej oczekiwan to 16 fragow nie jest dla niego problemem. Na tym turnieju w 3 meczach tylko raz nie pokryl overa konczac na 15 killach. Natomiast te mecze byly krotkie bo Liquid dominowalo swoich przecinikow oprocz porazki z Wildcard (po dogrywce) gdzie wykrecil 25 killi. Zakladam ze seria na Furie moze byc bardzo wyrownana i nie wykluczam dogrywek juz na 1 mapie a bliski wynik to pewniak do overa. Imo Ultimate obecnie nakrywa Fallena czapka i powinenem znim besporednioe starcia wygrywac i miec korzystne statystyke otweirajacych dueli. Polak po gorszej dyspozycji zyskuje forme i mozna msialo powiedziec ze jest w Liquid obecnie star playerem. Trzeba dodac ze polak potrafi czesto tez dobrze wygladac w pistoletowkach co na starcie moze mu dac 2-3 fragi.

Napoczatku mi sie wydawalo ze 15 killi zrobil Ultimate ale ja slepy i musial mi 1 frag gdzies smignac. Farcik bo Furia dostala mega wpierdol i prawie wtopa

JKS zgodnie z przewidywaniem bo zakladalem ze inni gracze beda blyszczec ale JKS tez mial swoje momenty w tym ACE.

Ładnie powchodzilo

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +525
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Bestia - M80 @ 1.79 Unibet

Mecz` druzyn z bilansem 2-2. Niema tutaj faworyta bo kursy sa bardzo rowne. Dla mnie taka druzyna jak M80 mimo ze dzisiaj nie poszlo to musi wygrac mecz o wszystko bo sobie nie wyobrazam Majora bez nich. Pare tygodni temu na Thunderpick Bestia grala tak dobrze ze przejechala sie po amerykanskiej druzynie raz 2-0 ultra wpierdol 13-5 13-1 w drugim meczu 2-1 gdzie po przegranej 1 mapie byly znow becki. No ale tam w obu seriach byly dotkliwe porazki na Anubisie ktory czesto jest main wyborem M80. Okazuje sie ze Bestia potrafi go dobrze rozgrywac. Mam nadzieje ze uda sie wykluczyc ta mape i po wyciagnieciu wnioskow zdolaja zwyciezyc. Maja fajny skladzik bardzo dobrych zawodnikow i potencjal ktory mozna rozwijac w graniu z najlepszymi ekipami na swiecie a takowe znajda sie na Majorze w opening stage. Ja akurat tutaj ni e wierze w kompleks Besti jak w przypadku G2 vs Spirit bo jednak za mala probka.

juz rozliczalem na minus bo bylem zly ze tego anubisa graja na sile ale cud sie wydarzyl i zwyciestwo po comebacku i 2 dogrywkach. Walka byla na wyniszczenie i BESTIA jedzie do domu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +254
prof 61,7K

prof

Użytkownik
Imperial - RedCanids @ 1.60 Unibet

Szybki becik w strone Imperial. RedCanids ma slaba forme porostu. Imperial wyglada lepiej na tym turnieju i duzo duzo lepiej w ostatnich 3 mesiacach. Dziadek Coldzera ma tylko przeblyski a po drugiej stronie mamy mlodych gniewnych ktorzy pokazywali sie juz niejednokrotnie z niezlej strony.

W ogole zastanawiam sie czy nie probowac celowac w mega niespodzianke ze Furia sie nie znajdzie na Majorze. Jest to bardzo mozliwe :eek:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +254
prof 61,7K

prof

Użytkownik
9z - Furia +1.5mapy @ 1.65 Unibet

Przewiduje trudne spotkanie bo kazdy tu zagra na maksa. Z powodu braku zaufania do Furii przy tak nierownej formie i majac w pamieci jak to wygladalo na ostatnim Majorze niespob twierdzic inaczej

Ostatnia edycja:
prof 61,7K

prof

Użytkownik
ALTERNATE aTTaX - Nexus (Niemcy - Rumunia) @ 1.65 9/10 GGBET IESF World Championship 2024

Pseudo mistrzostwa swiata gdzie bardzo duzo krajow z ubogim skladem. Na ich tle takie Nexus wypada fantasyycznie ktore ja od zawsze traktuje jako team botow. W grupie Nexus zrobilo bilans 4-1 przegrwyajac tylko na Kazachstan. Niemcy natomiast to solidna druzyna ktora wygrala wszytskie 5 spotkan. ALTERNATE aTTaX na tym nizszym pozimie typu tier 3-4 to jest marka. Oni potrafia zagrazac wielu dobrym druzynom na tym tierze i dlugo juz ze soba graja i sa zgrani. Nexus to od lat ten sam core czyli BTN - Xellow i szufluja czesto 2-3 zawodnikow jak nie idzie im za dobrze co najczesciej nie przynosilo zadnych efektow. Od paru miesiecy ta szufla w koncu sie oplacila bo no zaczeli cos wygrywac od czasu do czasu ale zdania nie zmieniam. Attax to lepsza druzyna o klase i patrzylem ze graja tutaj z Favenem w skladzie jako stand in ale Faven to dobry zawodnik wiec to jest w sumie na +. Niemcy jechali z kazdym w BO1 to w PO w BO3 bezproblemu sobie poradza z tym rumunskim gniotem. Szanse trafianie tego zakladu oceniam na ultra wysokie i czuje sie bardzo komfortowo w tym zestawieniu.

Serbia - Permitta (Serbia - Polska @ 1.65 GGBET

Tutaj 1 zdanie. Polacy w takim turnieju maja szanse osiagnac dobry wynik bo poziom jest duzo nizszy niz na normalnych turniejach. Permitta potrafi pogrywywac w cska. Nasi Rodacy dobrze sobie radza bo wygrali wszystko oprocz meczu na Szwecje,. Szwecja w kazdych warunkach nawet 3 garniturem bedzie mocna bo to mocarna nacja w csie. Serbowie wygrali rowniez 4 mecze i przegrali 1. Jest tam pare znanych nickow ale rzadko ostatnio pojawiajacych sie na csowej scenie.

Szwecja to bardzo Metizport czyli bardzo mocna ekipa.

smieszne polaczki nawet w takim turnieju nie daja rady. tak ten polski cs jest tragiczny od paru lat

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom