>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter Striker 2

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Widocznie nie mam pojecia o tym bo sie nie znam niestety. Bede jednak czasmai dalej wrzucal typy sam dla siebie a moze bede miec farta

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
kns_esport 215,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Rebels - Fnatic @ 2.85
Win Rebes
Betclic

Tutaj patriotycznie troche, ale do wzięcia. Nadal bo1. Sangal wygrało z Rebels a z fnatic NaVi. Ekipa Polska mocno treneowala, nie spisywałbym ich na straty.
Fnatic na papierze wyglądają lepiej, ale jak wiemy to drużyna bardzo niestabilna. Oni ciągle pracują i doskonalą się, ale ciągle chodzą pogłoski że ta formacja przy takiej grze długo nie potrzyma.
Bezpieczniejszym typem jest +3,5 rundy dla Rebels po kursie @ 1.85. CIęzka drabinka się szykuje da polaków bo na pewno przegranie pierwszej mapy poskutkowało większą dezorientacją, ale tak jest też w przypadku fnatic, gdzie przeciwnik był znacznie trudniejszy. Rebels ostanimi czasy rozegralo wiecej spotkań official niż fnatic.

Ostatnia edycja:
'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Fnatic vs Rebels / Fnatic
Saw vs Unity / Saw
Kurs : 1,62 betclic

Witam, niestety na szybko bo czas goni.
Gram takiego dubelka. Nie zgodzę się z kolega wyżej odnośnie naszych grajków. Jesteśmy ciency i taka jest prawda, nie będę tutaj szukać niespodzianki na siłę. Jedyna nadzieja dla nas jest to, że to bo1.
Sporo naszych oglądałem, ale po czasie odstąpiłem od tego bo oczy krwawiły. Innocent nie jest tym samym zadownikiem co lata temu a ta jego arogancja na streamach...ma się chłop za niewiadomo kogo a strzela w Rebels, które przyjechało po szybkie lanie.
Drugi mecz to Portugalczycy, którzy poniżej pewnego poziomu nie schodzą, są solidni. Myślę, że spokojnie sobie poradzą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2057
'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Faze vs Vitality / Faze +1.5 @ 1,60 ggbet

Króciutko. Spotkanie za około 15 minut, uderzam tutaj w mapę Faze. Nie widzę tutaj jakiejś dominacji, obie ekipy mają przestoje w spotkaniach, obie ekipy szukają tej pełnej stabilności. Mecz wariatów, chaotyczny już Panowie z Faze mają za sobą, oczywiście mowa o spotkaniu z Falcons. Czy Vitality będzie w stanie zagrać tak dobrze a Faze tak słabo aby się skończyło to szybkim 2:0 dla Francuzów? Najzwyczajniej w świecie wątpię. Mam wrażenie, że Apex i spółka są tutaj zbyt mocno faworyzowani, ale jak będzie przkonamy się koło południa.

Ostatnia edycja:
N 146,9K

nafciarz1995

Użytkownik
Endopoint - Cybershoke godz 17:30

Endpoint wygra 2:0 @ 3.15 sts

Przegrany odpada z turnieju. Endpoint z miejscem 86 w rankingu kontra CYBERSHOKE z miejscem 130. Na ostatnie 10 meczy endpoint wygralo 4, natomiast Cybershoke na 10 meczy wygralo 3. Endpoint ostatnie 3 mecze przegrane 1-2 (ogolnie duzo maja takich meczy przegranych po 3 mapach, lub wygranych). H2H wynosi 1-1 , ostatni raz spotkali sie we wrzesniu gdzie Endpoint wygralo 2:0. Ogolnie skoro wiekszosc meczy maja po 3 mapach to nie ma argumentow teoretycznie by 2:0 siadlo, ale wedlug Mnie Endpoint jesli gra na "swoim poziomie" to jest ogolnie polke wyzej niz Cybershoke. Endpoint ma gorsze mapy tylko dust i ancient. Mysle ze Ancient zostanie zbanowany (15 procent wygranych Endpoint przy 55 procentach Cybershoke, Dust 2 11 procent - 29 procent), oraz dusta raczej tez zbanuja. Jesli obu map nie bedzie jest bardzo duza szansa na 2:0, a ze nie ma dzisiaj ciekawej oferty trzeba probowac po duzym kursie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +637
E 5,8K

emilplayp

Użytkownik
The Mongolz vs Mouz

The Mongolz wygra mecz @1,91 1xbet

Ostatni Major w tym roku, faza pucharowa, najlepsza ósemka zagra przed wielką chińską publicznością. Stawiam tutaj wyraźnie na ekipa, którą jest niepokonana od 13 spotkań, rozumiem, że ich seria nie będzie trwać wiecznie, ale ich forma aktualna powinna spokojnie wystarczyć na ekipę Siuhy'ego. Trzeba zaznaczyć, że Azjaci mieli o wiele trudniejsza przeprawę aby dostać się do fazy legend, musieli po drodze pokonać trzy drużyny, które aktualnie znajdują się w ćwierćfinale Majora w Szanghaju, w tym właśnie Mouz po dogrywce wynikiem 16:13. The Mongolz są w swoim prime, grają przebojowo, map pool mają całkiem niezły, gramy nareszcie systemem bo3, przypadków nie będzie. Moim zdaniem sama obecność dla Mouz to już wielki sukces, The Mongolz mówią otwarcie, że idą po wygraną w całym turnieju, oczywiście drużyna ze wschodu ma przestoje w swojej grze ale oglądałem ich ostatnie wszystkie mecze i uważam, że są aktualnie poprostu lepszą drużyna i wejdą do półfinału, grając praktycznie u siebie.

Spirit vs Liquid

Spirit wygra mecz @1,45 1xbet

W tym meczu mam o wiele mniej wątpliwości, rosyjska ekipa rozkręca się z meczu na mecz, Donk przypomina tego Donka z turnieju w Polsce na początku roku, chyba już każdy widział jego akcje w ostatnim meczu gdzie wygrał clutcha 1vs5, ale Spirit to nie tylko Donk, reszta też progresuje, nawet pulchny magixx zaczął dojeżdżać. Po drugiej stronie stanie ekipa, gdzie nasz rodak występuje i to właśnie on jest osobą, która często się wyróżnia, zdobywając najwięcej fragów, odważę się powiedzieć, że gdy on jest w dobrej formie to i całe Liquid wygrywa mecze. Wracając do formy turniejowej i przeciwników jakich mieli zawodnicy zza Oceanu to chyba trudno porównać Gamer Legion, Furię i MIBR do oponentów Spirit - Navi, Heroic i Wildcard. Będzie to pierwszy Major dla naszego rodaka, trudno powiedzieć jak zagra przed wielka publicznością, moim zdaniem aktualnie w tej formie to tylko G2 jest w stanie zatrzymać Donka, mają poprostu na niego sposób tak aby nie miał multi fragów co rundę. Spirit bierze to dość łatwo.

Ostatnia edycja:
'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
19:00 / Eclot vs GUN5 / Eclot win @ 2,40 betclic
Porażka 1:2, co za mecz, dwie dogrywki a Eclot miał nawet rundę meczową/turniejową. Pech

Spróbuję zagrać w tym spotkaniu przeciwko faworytom. Myślę, że takie kursy są między innymi spowodowane ich ostatnim spotkaniem, w którym Gun5 bardzo pewnie wygrało w dwóch mapach. Do ekipy czeskiej dołączył niedawno M1key z ekipy fika, oczywiście OG. W kilku spotkaniach potrafił zrobić różnice i to jest na prawdę dobry prognostyk. Obie ekipy po innym zawodniku w stosunku do ich ostatnich spotkań między sobą. Myślę, że Czesi są w stanie wziąć rewanż za ostatnią porażkę a ten kurs na to jest jak najbardziej satysfakcjonujący. Jest to finał o 30.000$ a Eclot wczoraj w półfinale pokonał nasze polskie Monte.
Nie jest to żaden pewnik, ale zaufam intuicji.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom