>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter Striker 2

prof 61,3K

prof

Użytkownik
M80 - MIBR @ 2.17

Amerykanie sa rozpedzeni , pokonali Imperial to dlaczego niemieliby pokonac MIBR? Obie brazylijskie druzyny sa zblizone poziomem. Blask M80 mega rozblysnal i panowie graja kozackiego csa . Poki jeszcze sie nie trafil jakis mocarz po drugiej stronie warto dalej w to brnac w moim odczuciu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +171
kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
To co się wczoraj wydarzyło w meczu Spirit na drugiej mapie to jest nie do opisania. Moje oczy krwawiły.
Dzisiaj totalnie no bet.

XANTARES więcej Eliminacji niż Zywoo @ 2.60

Dla mnie lekkie value, xanti ciągnie te ET w każdym spotkaniu jest numer 1. Zywoo cały czas klasa top1, ale w spotkaniu na dzisiaj nie musi wcale brać wssytskiego na swoje barki bo zapowiada się jednostronne spotkanie. W drużynie Vitality jest komu fragowac i nie koniecznie Zywoo musi na każdej mapie zdobywać po 20 fragów. Nawet jak ET przegrywa to xanti te liczby fragowe nabija. Liczby końcowe mogą być zbliżone.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Spirit vs Navi / Spirit @ 2,00 ggbet pięknie gra to Navi :love:

Witam, bardzo fajny ostatni dzień bo udało mi się trafić Eternal czy Mibr, ale dziś już inna historia, dziś dwa można powiedzieć hity.
Osobiście darze Navi dużą sympatią i z całego serca życzę im jak najlepiej, niech dziś wygrają, kupon będzie przegrany ale ja zadowolony, więc jaki rezultat tego spotkania by nie był to ja narzekać nie będę, ale jeśli rozchodzi się o pieniądze to pójdę tam gdzie kieruje mną rozum, czyli w stronę nielubianego przeze mnie Spirit. Tutaj nie ma sensu lać wody bo obie ekipy są w formie, obie stać tutaj na zwycięstwo, ale w pojedynkach czysto strzeleckich widzę przewagę po stronie Spirit. Donk i spółka są piekielnie cwani a to cwaniactwo może się dziś przydać. Osobiście nie widzę dziś, aby Aleksisb poprowadził ich do zwycięstwa, ale nie miał bym nic przeciwko. Zapowiada nam się bardzo ciekawe spotkanie.

G2 vs TL / G2 wygra @ 1,55 ggbet

Nie mam już czasu, ale idę również w G2. Ultimate jest przecudowny, pięknie się go ogląda, ale zderzenie z Monesym będzie ciężkie i widzę dziś jak Snax prowadzi G2 po zwycięstwo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +247
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
G2 vs Navi / G2 wygra @ 2,30 betclic

Niestety nie mam czasu, ale ten kurs na G2 jest bardzo dobry i ja na pewno to gram.
Navi wczoraj w spotkaniu z Spirit zagrało świetnie, jeden z najlepszych meczów w wykonaniu jL, to co chłopak grał to było coś pięknego, no wchodziło mu wszystko. Spirit zagrało słabiutko, donk nie był sobą, momentami tylko przebłyski, shiro spał na pierwszej mapie, dosłownie spał, po za tym wybór przez nich Dusta kosztem ancienta, na którym są kosmiczni zszokował wszystkich wraz z zawodnikami Navi, no i jak się skończyły ich kombinacje to wszyscy widzieli. Dziś naprzeciw Navi nie na awp shiro tylko już potężny Monesy, który jestem pewien że nie zagra tak słabo jak właśnie Rusek. G2 wygląda również bardzo dobrze i jest tam znacznie więcej doświadczenia, choć jak tu mówić o doświadczeniu jak wlansie to Navi wygrywało wielkie turnieje, ale ja uważam że kursy są zbyt duże na G2 i trzeba z tego skorzystać. Miałem zamiar ich grać nawet po 1,80 a tutaj proszę. Oby to było świetne spotkanie!

Ostatnia edycja:
M 3,8K

Mietek006

Użytkownik
Snax wczoraj na drugiej mapie miał 0-11 , a skończył z tego co pamiętam 2-15 :D oby dzisiaj nie grał tak cienko, bo nie wiem czy koledzy to dźwigną.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
To mamy nieoczekiwany finał! Miejmy nadzieję, że nie skończy się trzy mapowym pojedynkiem bo będziemy zawiedzeni.
kns_esport kns_esport jak widzisz finał? Jakieś pomysły?

kns_esport 214,2K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Bo5. Nie oglądałem wczorajszego ET na MIBR. NaVi głodne zwycięstw rozpędzeni. Eternal czy nie zje presja? Nie wiem. Korci coś pograć w stronę Turków, ale raczej małe szanse. Wczoraj G2 nie zagralo nic specjalnego. Brak NiKo w spotkaniu mimo ważnych eliminacji nie dawał dużo. Snax kaplica. Oglądałem mecz ET na Vitality skubani mają psyche i fajnie dysponują zespołowo. Oprócz Xantiego w dobrej dyspozycji jest wozić. Wicadia dokłada. Czy na dzisiejsze NaVi ? Ciężko, NaVi też mają stalowe nerwy i wspaniałe tt na każdej mapie za sprawą Aleksiba. Historyczny finał dla formacji ET, historyczne zwycięstwo? Chciałbym. Napisze jeszcze zdanie dwa gdy wybiorę typy z oferty.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Astralis kompromituje się dalej...powiedzieli, że bro nie może zagrać z nimi na BLAST z powodów zdrowotnych a tu nagle menadżer bro dementuje i mówi, że to kłamstwo.
Pięknie się bawią, jak widać zrobili by wszystko byle już Cadiana wepchnąć do składu po trupach.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Snappi, Apex a teraz Snax! A na tym się nie skończy bo kolejni zawodnicy wychodzą z "protestem" odnośnie tego co wyczynia ta żałosna organizacja zwana Astralis. Po trupach do celu, tfu.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Snax to niech sie za grę weźmie a nie za ,,protesty,, bo niedługo będzie bezrobotny lub będzie grać w Anonymo co najwyżej.
ale on ma już swoje lata, on jeszcze przed grą w G2 otwarcie mówił, że nie musi już nigdzie grać, że jeśli się coś trafi to jak najbardziej, ale nic na siłę. Po G2 to on wcale nie będzie szukać gry w jakimś zespole, on już odpuści.

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Karma? Na to wygląda! Pięknie Astralis rozpoczęło, od konkretnej kompromitacji. Życzę im z całego serduszka, aby w każdym meczu dostawali lanie do zera na mapach. Dziś Spirit, pewnie znów w plecy 😁

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Faze vs Liquid / Faze wygra @ 2,08 STS

Złapałem bardzo moim zdaniem fajny kurs na Faze. Ogromna masówka gra dziś na Liquid, na grupie dosłownie 80% typów w ich stronę, lecz ja idę zupełnie inaczej i widzę dziś zwycięstwo ekipy Neo. Przedziwny był ten ich mecz z Falcons, który spokojnie Faze mogło sobie wygrać w dwóch mapach.
Mam wrażenie, że Faze troszkę zrobiło krok w tył na drugi plan, ale czuję że z tego drugiego rzędu mogą ostro zaatakować bo jak się skupić na ich decyzjach na poszczególnych rundach to można śmiało powiedzieć, że nie ma tam braku pomysłu, braku planu B. Wiele osób twierdzi, że TL jest w dobrej formie, ale czy na pewno? Dla mnie brakuje tam zawsze jakiegoś domknięcia, kropki nad i czy jednego z grajków, który często odstaje. Dobrze zagrali z Vitality, ale Yekindar to wyglądał jak dziecko we mgle, które gra pierwszy mecz w życiu tier1, ultimate również nie zachwycił w tym spotkaniu. Oczywiście trzeba mieć na uwadze wiek Polaka i to, że w ostatnich tygodniach to on był postacią wiodąca w TL, on często dawał te najważniejsze fragi. Troszkę to poszło w dół, ale to nie ma co się dziwić, to było pewne że młody nie będzie grać każdego spotkania na tak wysokim poziomie ze swojej strony. Dobrze zagrał że Spirit a z G2 już zupełnie inny biegun. Dla mnie nie ma tam stabilności, jak nie Yekindar to ktoś inny zawsze nie dojeżdża. Osobiście widzę tutaj zwycięstwo Faze, które chce o sobie przypomnieć, że oni też walczą o zwycięstwo w każdym turnieju a wiele osób o tym ostatnio trochę zapomniało. Oglądając ostatnie spotkania obu ekip, stwierdzam że Faze znajdzie patent na grę Liquid.

E: Oficjalnie S1mple zawodnikiem Falcons!

Ostatnia edycja:
prof 61,3K

prof

Użytkownik
Podobno on Loan wiec zawodnikiem to chyba zaduze slowo na ten moment no ale bezdie tam grac. Nie sprawdzalem statow Sanpuyusa ale chyba byl bardoz nierowny od dluzszego czasu. Tak na moje uduczice to tam chyba Maden najlepiej gral do tej pory ale to moze mi sie tylko tak wydawac.

Spirit - G2 @ 2.30

Nie no jak na Spirit jest takie kursiwo to trzeba grac. Spirit ma swoje problemy ale wciaz moga byc mocni w pojedynczym spotkaniu. Kursy tez pewnie z teog powodu ze ostatni matchup skonczyl sie mega wpierdolem spuszczonym przez G2. Oni jednak tez maja spore problemy i gra druzynowa pozostawia wiele do zyczenia. Do dochodzi fakt ze Malbs strasznie slabo gra i troche kaleczy jak "Nexa". Nie daje tyle co w pierwszych spotkaniach w nowej druzynie.

Co te Spirit .Dostalby liscia Donk to moze by w koncu zaczeli cos grac...

Ostatnia edycja:
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Faze vs Navi / Faze wygra @ 2,52 sts
Szalone dwie mapy

Znów idę w ekipę Neo i uważam, że faktycznie Navi zasłużenie jest faworytem według bukmacherów, ale czy aż tak dużym jak sugerują to kursy? Troszkę wątpię. Pisałem już dziś o Faze, oni tutaj wyglądają bardzo dobrze i dziś to potwierdzili dosłownie miażdżąc TL. Odnośnie Navi to nic nowego powiedzieć nie można, psy szczekają, karawana jedzie dalej. Navi jest bardzo mocne, kto by jeszcze jakiś czas temu pomyślał że Aleksib będzie igl ekipy, która będzie czołgiem. Ja uważam, że Faze to będzie ekipa która w końcu zatrzyma tą maszynę. Oczywiście, większe prawdopodobieństwo zwycięstwa jest po stronie Navi i nikogo to nie dziwi, ale ja widzę nieco większe szanse niż buki i spróbuję po fajnym kursie.

Vitality vs G2 / G2 +1.5 mapy @ 1,45

Powiem tak, jeśli Monesy zagra to co dziś na Spirit i Malbsmd nie będzie tak odstawać to nie zdziwi mnie nawet jeśli G2 powalczy tutaj o zwycięstwo, ale uważam że z Monesym w formie G2 jest w stanie tą mapę ugrać, do jakiegoś dubla sobie spróbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1592
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Navi vs G2 / G2 wygra @ 2,54 ggbet

Niestety brak czasu, więc w dwóch słowach.
Szkoda, że Faze nie znalazło się w finale a było bardzo blisko bo prowadzili w mapach i 10:4 na drugiej, koniec z końców przegrywając ten mecz, ale tak jak mówiłem, Navi jest do łykniecia i wczoraj myślałem że zrobi to Faze, tak dziś myślę że zrobi to G2.
Odnośnie G2 to nie jest to żadna niespodzianka że są w tym finale jak wielu pisało, myślałem że mogą spokojnie powalczyć o zwycięstwo przy optymalnej dyspozycji Monesy i poprawce malbs i tak też się stało. Finał, możliwe że to ostatni finał G2 w takim składzie bo jeszcze Major przed nimi, ale czy oni są w stanie tam dojść do finału? Życzę im tego, ale średnio to widzę.
Monesy niech gra swoje, niech nikt znacznie nie odstaje a to Navi da się pokonać i gdyby wczoraj Faze nie dostało zaćmienia mózgowego to dziś byśmy Alksiego i spółki nie oglądali. Dla mnie ten mecz może pójść w każdą stronę a co za tym idzie gram znaczenie większy kurs. Niech Snax sobie wygra tego Blasta, życzę mu tego z całego serca.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +649
M 2,5K

maciek2510

Użytkownik
Betclic się lekko pomylił wystawiając zaniżone linie o conajmniej 2-4 eliminacje, więc warto skorzystać;
jL over 29,5
iM over 29,5
Wonderful over 31,5
Bit over 31,5
Niko over 29,5
Monesy over 31,5
Zakłady dotyczą zabójstw na 1 i 2 mapie, wszystkie po 1,85. W tym roku w meczach pomiędzy tymi drużynami powyższe wchodziło 5/6, 3/6, 5/6, 4/6.

dodatkowo warto zaryzykować oboje zdobędą conajmniej 35 eliminacji na 1 i 2 mapie
Niko i monesy @8,50
Niko i bit 8,50
Monesy i bit 6,50
Im i jl 11,50
Im i wonderul 8,50
Jl i wonderful 8,50
i tak samo powyższe w tym roku wchodziło 4/6, 0/6, 1/6, 0/6
Tutaj przy płaskiej stawce nawet 1/6 daje mały plusik.

N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
Navi Junior - KOI godz 19
Navi junior wygra @ 2.06 fortuna 2:0

Gospodarze miejsce 79 kontra goscie z miejscem 52. Navi na ostatnie 10 meczy wygralo 6, goscie natomiast na 10 meczy wygrali 3. KOI to druzyna ktora jeszcze niedawno krecila sie kolo 1-2tieru z miare dobrymi wynikami ale teraz niestety jest to ktory jest cieniem samego siebie i bardzo rzadko wygrywa mecze. NAVI natomiast to "Rezerwy" glownego zespolu ktore kreca sie w okolicy tier 2-3, grajac z druzynami rankingiem zblizonym do nich i wychodzi im to calkiem dobrze. Potrafia notowac duzo wygranych pod rzad, mimo ze na ostatnie 4 mecze wygrali 1 (w tym jeden mecz to BO1). Mysle ze Juniorow stac na pokonanie gości kompletnie bez formy a kurs jest bardzo zachecajacy.

Bez analizy
Betera wygra mape @ 1,45 fortuna

i za mała stawke solo Betera wygra mecz @ 2,48 fortuna godz 20

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +141
N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
9 Pandas - GamerLegion godz 15:30

GamerLegion wygra @ 1.82 1:2

Gospodarze miejsce 41, kontra goscie z miejscem 40. Gospodarze na ostatnich 10 meczy wygrali 5, notujac porazki np z Nexus czy Permitta. Goscie natomiast to druzyna ktora kiedys grala w najlepszych rozgrywkach ale narazie maja to za Sobą ale mimo to na 10 ostatnich meczy wygrali 8 w tym notujac wygrane np z B8 czy Aurora. Myśle że GamerLegion stac na pokonanie Pand które nie są w forme, zwlaszcza ze oni w pojedynkach z druzynami z potencjalem podobnym do nich zazwyczaj sobie radza.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +50
Do góry Bottom