>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Counter-Strike

E 0

evileqq

Użytkownik
Eh ja grałem jakieś ~7 lat, zaczynałem w kawiarenkach nie wiedząc, że można biegać z czymś poza pistoletami ;]
Z paroma klanami mieliśmy całkiem niezłe miejsca w ligach (w CB za czasów cs 1.5, w ESL za 1.6).
Teraz z powodu studiów nie gram już wcale, chociaż ostatnimi czasy kiedy grałem gra już mnie nie bawiła tak jak dawniej.
ucubucu - grasz 8 lat a chwalisz się akcjami z FFA? :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja gram krótko, ale skilla mam ???? Mam server na którym możemy zorrganizować meczyk: Mody vs Usery ???? Robić drużyny po 5 osób i gramy.

pzDr ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mazaq z jakimis noobkami musialem chyba grac :p
Ja moge pyknac, troche w to gralem po kafejkach.
Tylko zapodajcie linka i instrukcje :p

easy 3,1K

easy

Forum VIP
oks spokos ... ja sie pisze ;] jak cos moze jeden kumpel z easyT zagrac ?jak cos zarejstruje sie na forum zeby nie bylo ze nie jest uzykownikiem ;]

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Ty bo na tp zawsze pelno ped#low gralo ;/ a na ffa spoko ludzie i przy milej atmosferze sie gralo, nie ukrywam, że byłem statsiarzem ;d ale majac klan wg mnie bardzo dobrze go prowadzilem i wyniki jakies tam smieszne byly tylko ze gralem ns wiec bez zadnych esl ;/

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
aha, jakie są wymagania 1.6 bo na 1.5 mialem 50 fps i sie boje ze mi 1.6 w ogole nie wystartuje ;x niestety mam zlomiasty komp

Do góry Bottom