>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Counter-Strike

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Ja grałem sporo w tą gierkę, jakieś 4 lata - tylko 1.5, na 1.6 komputer za słaby. Kto pamięta allied enemies or ae | ragge, zephyr ;)?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Była już o tym mowa, ale spytaj jeszcze raz może jakieś mecz w cs&#39;a mody vs. userzy itd? ????
Ale w 1.5 bo tam wymiatam... poza tym nie ma żadnych steamów na 1.5 a w 1.6 nie każdy może mieć konto, np. ja ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja grałem sporo w tą gierkę, jakieś 4 lata - tylko 1.5, na 1.6 komputer za słaby. Kto pamięta allied enemies or ae | ragge, zephyr ;)?
Kto by ae nie znał... zephyr? Czesto z tobą grałem ????
@up: ja moge grac ale 1.5.

panmv 10

panmv

Forum VIP
Ja tam grałem 4-5 lat w tą grę, dokładnie to od 2002 roku. Ale przestałem, bo poziom umysłowy ludzi ze sceny CS&#39;a zaczął mnei mocno irytować. :-|

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Ja zapraszam na 217.173.160.55:36096 Benden CS1.5 TP Server #2 &amp; 217.173.160.55:28015 Benden CS1.5 FFA Server #1, często tutaj gram bo serv mam po lanie :p

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
z csem mam do czynienia od 8 lat, byly przejawy kiedy bylem taki zayebisty w to ze sam sie sobie dziwilem zwlaszcza w wakacje kiedy mialem duzo czasu, teraz troche slabiej ale zawsze jestem w top15 w pierwszej 3, mozna by bylo cos zagrac ns
mazak i co sie chwalisz tymi screenami ? pokazujac je tylko pokazujesz ze nie jestes w to zbyt dobry, staty to nie wszystko tymbardziej ze nie wiadomo z kim grasz, byc moze to jakies lolki ? ;&gt; ,
moze ktos kojarzy server fragmanie ffa? bylem tam czesto 1/2 w topach z nickiem &#39;stiv&#39;, byly akcje kiedy jechalem 7 gosci na 8 sam i to zdarzalo sie bardzo czesto, takie staty 14/1 nie robily na mnie wrazenia, mialem kiedys 32/0 na office ???? ale nie ma sensu sie przechwalac trzeba zagrac ;)))

Do góry Bottom