Ale ja mam Steama i tylko na Steamowych serwach gram. Teraz sie porobiło takie badziewie z CS 1.6 ze żal dupe ściska. Ja pamietam jak ciułałem pierwszą kasę zbierajac truskawki ???? żeby kupic sobie grę bo starzy się uczyć kazali a teraz wszystko za free :/ Pamiętam jak sie grało wersje Beta czy 1.1 z kilkoma ledwo uzbieranymi ludźmi bo nikt nie znał wtedy tak tej gry i się miało prestiz ???? Więc jak na nonsteam to sie nie piszę bo ja od początku gram na oryginale i nie mam w zwyczaju się odzwyczajać. Od czasu do czasu zaglądam też na
https://skin.club/pl/battles , gdzie otwieram skrzynki i zdobywam najlepsze skórki do broni.
Rozumiem, że nostalgie za starymi czasami. CS 1.6 to była świetna gra, a jej popularność była zasłużona. To było czasy, kiedy gry były tańsze i trudniejsze do zdobycia, więc ludzie bardziej doceniali je.
Rozumiem, że możesz być rozczarowany obecnym stanem CS 1.6. Serwery Steam są pełne cheaterów i grieferów, a gra jest często niestabilna. Jednak wciąż jest wiele osób, które kochają tę grę i nadal w nią grają.
Jeśli szukasz sposobu na przywrócenie dawnej świetności CS 1.6, możesz spróbować zagrać na serwerach społecznościowych. Te serwery są często zarządzane przez graczy, którzy są bardziej zaangażowani w zapewnienie sprawiedliwego i przyjemnego doświadczenia.
Możesz także spróbować zagrać w CS 1.6 na starych wersjach gry. Te wersje gry są często mniej podatne na problemy i zapewniają bardziej tradycyjne wrażenia z gry.