Virtus Pro vs Godsent
0-2 @8.05 betsyfy, uni
Wyskoczył właśnie news, że do Godsent przechodzi Krimz, JW i flusha z Fnatic. Mogą ich spokojnie w tym składzie pocisnąć. Mając na uwadze, że VP dopiero po wakacjach zaczyna granie i przez neta nigdy się tak dobrze nie przykłada.
Piszę tylko, że kursy ustawiane były przed ogłoszeniem składu. Na pewno nie byłyby takie przed tą zmianą. Kto wie ile za nimi treningów zresztą nie raz Fnatic wygrywało choćby z VP bardziej aimem niż taktykami. Nigdy nie wiadomo jak VP się pokaże po przerwie, więc dla mnie kurs za wysoki.
Na calorocznym mozna bylo lapac 1.50ESL One New York 2016 Europe Qualifier
Dziś na szybko typy z tych kwalifikacji, mecze zaczynają się o 13.
Mecz: GODSENT vs FaZe
Typ: GODSENT
Kurs: 1.377 Pinnacle
Godsent czyli stare Fnatic tyle, że bez olofa. Powinni roznieść FaZe.
Jw>allu
flusha>aizy
Krimz>rain
Do tego Pronax, który nigdy nie świeci skillem, ale jest znakomitym prowadzącym.
C9 rzeczywiście jest faworytem. W EnVyUs nie gra NBK, więc to jest duży -, a patrząc na formę C9 to powinni wygrać to bez problemu. Tak czy siak myślę, że stawka +/- 1,65 nie jest zła.jutro starladder, gracie cos? przewidujecie jakichs underdogow? ja mysle ze heroic i c9(choc teraz kursy tak sie pozmienialy ze c9 faworytem) moga urwac bo1
Też przejechałem się już nieraz takim spojrzeniem na TyLoo. Wolałbym, aby Astralis wygrało, bo w dalszej części turnieju pokażą więcej niż TyLoo, ale wątpię, aby mecz zakończył się wynikiem 2:0 dla Astralis.Astralis 2-0 @ 2,50 Bet365
Astralis dzisiaj świetny mecz przeciwko Navi wygrany po dogrywce.Tyloo wygrało z Navi bo ci zagrali jak silvery i tylko dlatego są jeszcze w grze ale tutaj Astralis ich bije na głowę pod każdym względem skilowo,taktycznie,team play,doświadczenie.Taki mecz jak dzisiaj był im potrzebny i chinoli powinni jutro pozamiatać równo bo są o dwie klasy lepsi.
Astralis + Envy @ 1,71 Bet365
Jeszcze taki dubel z Envy,które tutaj gra bez NBK'a ale Happy,Apex są w dobrej dyspozycji i Kenny powinien robić przewagi ze snajpą.CyberZen słabiutkie,z cloud dzisiaj mega baty dostali.Envy też co prawda z nimi przegrało ale dzisiaj już znacznie lepiej wyglądała ich gra i bo3 ogarną jutro.
A ja widzę spore value w tym typie.Czuję,że po tym zwycięstwie nad Navi będą w gazie jutro i wolę zagrać 2-0 po soczystym kursie.Tyloo jest nieobliczalne,prezentują inny styl gry zupełnie to fakt ale dla mnie pewnego poziomu nie przeskoczą po prostu.PowodzeniaTeż przejechałem się już nieraz takim spojrzeniem na TyLoo. Wolałbym, aby Astralis wygrało, bo w dalszej części turnieju pokażą więcej niż TyLoo, ale wątpię, aby mecz zakończył się wynikiem 2:0 dla Astralis.