>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Counter-Strike: Global Offensive - temat ogólny

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Nie ma tematu nt. majora w Kolonii to tutaj napiszę.
Jak dla mnie warto grać na Virtus Pro w meczach jak jutro z flip side. Widać, że super się odbudowali i wiadomo są jeszcze nie pewni ale myślę, że kurs przeciwko jutrzejszemu przeciwnikowi przesadzony.
Myślę, że gładko jutro wygrają i polecam ich grać, gdy grają na słabszego przeciwnika, kursy i tak będą wysokie.
Kurs taki ze względu na mecze bo1. Nie ma opcji aby wygrali gładko z Mousesports, które jeszcze grają na turnieju u siebie więc będą dodatkowo zmotywowani.
Tak czy inaczej także idę w stronę polskiej drużyny.

Mecz: Mousesports vs Virtus.pro ✅✅
Best of 1.
Typ: Virtus.pro
Kurs:1,67
Bukmacher: betsson

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Ja od siebie bardzo mocno polecam i wchodzę w jutrzejsze spotkanie SK Gaming - G2 Esports. G2 są w formie co pokazali na turnieju ECS Season 1 Finals. Pokuszę się o stwierdzenie, że mogą być czarnym koniem ESLa w Kolonii. Jutro gram na nich po kursie @2. Śmiało

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja od siebie bardzo mocno polecam i wchodzę w jutrzejsze spotkanie SK Gaming - G2 Esports. G2 są w formie co pokazali na turnieju ECS Season 1 Finals. Pokuszę się o stwierdzenie, że mogą być czarnym koniem ESLa w Kolonii. Jutro gram na nich po kursie @2. Śmiało
Nie wiem czy wiesz ale sk zmieniło nie dawno skład. Obecnie reprezentują ich zawodnicy Ex lumminosity. Brazylijczycy którzy ostatnio są w mega formie i na pewno na kolejnym majorze będą chcieli pokazać dobra grę. Mecz bo1 także no bet..

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Nie wiem czy wiesz ale sk zmieniło nie dawno skład. Obecnie reprezentują ich zawodnicy Ex lumminosity. Brazylijczycy którzy ostatnio są w mega formie i na pewno na kolejnym majorze będą chcieli pokazać dobra grę. Mecz bo1 także no bet..
Dzięki wielkie, jak mogłem tego nie sprawdzić.. Fakt faktem, że na ECS&#39;ie wygrali oni z nimi Bo3, aczkolwiek tutaj faktycznie nie do grania.. Nie wiedziałem o tym, że SK to Ex Luminosity, bo zmieniło się to praktycznie przed tym turniejem.. Zamykam zakład póki mogę i przepraszam za tego beta..

nezus 3,1K

nezus

Użytkownik
Ktoś wie dlaczego kursy poszły tak w górę? mam na myśli navi, nip czy fnatic
Edit:
Nieważne, wszedłem w zły dział

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Pierwszy mecz Virtusów całkiem całkiem. CT jak zwykle słabsze o wiele od strony TT ale jest i tak jest nieźle. Niestety nie miałem okazji oglądać meczu Liquid ale dziwni mnie fakt, że są oni faworytem. Lecimy za ciosem, VP na każdym majorze wychodziło jako pierwsze z grupy i tym razem to też się nie zmieni.

Mecz: Liquid vs Virtus.pro ✅✅
Best of 1.
Typ: Virtus.pro
Kurs: 2,07
Bukmacher: betsson

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja z drugiej strony nie miałem okazji oglądać Virtusow a widziałem Liquid :razz: dla mnie kursy są wystawione odpowiednio i wydaje mi się że liquid wygra ten mecz. Zagrali na trainie bardzo solidnie, mocne CT w przeciwieństwie do Virtusow. Terro za to dosyc spokojnie rozgrywane. Nie popelniali głupich błędów. Od stanu 6-6 oddana tylko jedna runda na Eco przeciwników.

Jeżeli dzień się dobrze ułoży to raczej coś puszcze w stronę Hiko i spółki. Pozdrawiam

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Mecz: LDLC vs PRIDE
Typ: Mapa 1. +4,5 Pride✅
Kurs: 1,990
Bukmacher: Pinnacle

O ile całego meczu chłopaki nie wygrają tak na Trianie my się zawsze dobrze czujemy. Dla odważnych można zagrać wygrana dla PL po kursie 3,410

Mecz za 10min.

Edit: 16:13. (13:2, 3:11) Jednak chłopaki mogli spokojnie ugrać całą mapę. Podpalali się za bardzo po stronie TT, podłożona paka przewaga 4:2 i yolo rush. Ex6TenZ(on ciągnął grę Francuzom) w pierwszej połówce wyklepał 25 fragów, a mecz zakończył bodajże z 33.

Polecam zagrać drugą mapę na over 26.5. Kurs 2.060.⛔ (4:16 dla Pride, pogrom Fr.)

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Turniej: CyberGamer Oceania eSports Masters
Mecz: Legacy vs Avant Garde
Typ: Legacy wygra 1 mape
Kurs 1,632✅
Buk: Pinnacle
Kolejny pojedynek za oceanem. Rozpocznie się za parę minut, jak zwykle opóźnienia. Pojedynek na podwórku, ale oglądałem ostatnie mecze Legacy, jak na ten region trzymaja się w miarę ok.
E: 16:13. Popis jednego gracza z drużyny AV mianowicie Ieyn, 40 ustrzelonych zabójstw z czego 10 przez smoke etc. Sądziłem raczej że mecz zakończy sie na poziomie 16:8/10 jednak Ieyn odwalił kawał roboty.

E2: Dokładam
Mecz: Legacy vs Avant Garde
Typ: Avant wygra 3 mape
Kurs 2,550✅
3 mapa dust2. Jeśli ktoś ma pinaccle to polecam pograć. Kurs aż zachęca, i AV wydaje się dziś lepsze aimowo, kilka sytuacji 1vs2/3 ugranych.
E3: Po meczu. Zgodnie z oczekiwaniami 8:16. Większość pojedynków 1vs1 wygranych przez AV dało im znaczą przewagę już w pierwszej połówce 3:12 (po stronie CT).

Otrzymane punkty reputacji: +1
misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Turniej: Hitbox Challenger Cup
Mecz: Pride vs Spirit
Typ: Pride wygra mecz⛔⛔
Kurs: 2.150
Prawdopodobnie w tym meczu nie zagra DavCost jeden z otwierających drużyny Spirit (Informacja z godziny 12:30 http://www.hltv.org/news/18256-davcost-to-play-for-gambit-in-eleague) . Zastąpi go NickelBack. Jest to szansa dla naszych by ugrali całe to spotkanie.
Wczoraj odbył się pojedynek tych zespołów Bo1 (xfunction Masters -- turniej), gdzie zwyciężyli po dogrywce Rosjanie 22:18. Jednak głównym wyciągającym był właśnie DavCost&#39;a (45:23). Ponadto chłopaki wcześniej rozegrali ciężki mecz z LDLC (wygrali, ten sam turniej). Dziś mają ponowną szanse na ugranie tego, zwłaszcza, że brakuje filaru drużyny Rosyjskiej. Jeżeli nie będą się podpalać i spokojnie grać, z głową to widzę tu duże value.
Mecz plano rozpocznie się o 18:00
E: Mapa 1: 16:14
Mapa 2: 11:16 Zabrakło chłodniej kalkulacji. 4 głupio stracone rundy po stronie CT przyczyniło się do oddania mapy.Skoro biora nuke (typowo ct mapa) to nie powinni raszować po stronie CT.
Mapa 3: Bez komentarza. 5:3, przewaga i yolo rush, paka zgubiona na respie etc. Exus grał jakby go to nie interesowało, wystawianie,jakieś skoki przez smoke.

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Turniej: World Championships 2016 Asian Qualifier
Mecz: Indonesia vs Hong Kong
Typ: Hong Kong
Kurs: 1.606⛔ (16:5)
Godzina: 10:00
Kwalifikacje do mistrzostw. Zagrają się ze sobą gracze z teamu NXL (Indonezja, frgd, roseau, banteng) oraz ekipa HK. Niecały miesiąc temu NXL dostało ostre bęcki od przeciętnego teamu chinśkiego 16:0 (http://www.hltv.org/?pageid=188&amp;matchid=31780). PIng 50-60.
Co do HK, nie znalazłem żadnych streamów/meczy/void z ich graczami :;/:
Mecz: Thailand vs Mongolia
Typ: Mongolia -4,5
Kurs: 1,800⛔ (12:16--dd2)
Godzina: 11:00
Co do tego meczu miałem obawy czy zagra Machingeun (dołączył on do Splyce) jednak http://imgur.com/ddHa08b.
Krótko zagrają ze sobą dwie ekipy TheMongolz vs Signature. Wszystkie mecze tych ekip kończyły się zwycięstwem Mongolz w ciagu ostatnich 3 miesięcy wynikiem 16:8-12. Jedynie może mapa dd2 zaważyć może o zaciętym pojedynku. Ping nie będzie miał wpływu, serwery powinny być utrzymane na stanie 40-70.

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Turniej: ELEAGUE Season 1
Mecz: G2 vs mousesports
Typ: mousesports wygra
Kurs: 2,080✅✅
Godzina: 20:00

Kwalifikacje do turnieju, duża stawka, mecz lan. W G2 nie zagra RPK, zastąpi go Fuks, sporo osłabienie dla Francuzów. Jednak ciągle jest Shox, scream, którzy zawsze ciągnęli grę.

Po drugiej stornie znakomity niko oraz w coraz lepszej formie chrisj. Niemcy poświęcili więcej czasu na przygotowania około 50h w ciągu ostatnich 2 tygodni, gdzie Fr około 30. Najwyższy czas na przełamanie.

G2 posiada większą ilość map do zagrania.

Ostatnie pojedynki na korzyść mouse dd2 - 16:1. Lecz to nie będzie miało znaczenia. Mecz zapowiada się na wyrównany, jednak zakończyć się może w 2 badz w 3 mapach, wiec odradzam granie w tą stronę.
Prawdopodobnie zagram dodatkowo na Live-handi.

E. Mozna było skonczyc 2:0,ale zabawa na cachu przy 7:14 dała nam, aż 3 dogrywki w drugiej mapie. Ostatecznie chłopaki ugrali overpasa też po dogrywce.
http://www.hltv.org/match/2303421-g2-mousesports-eleague-season-1

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Mecz: mousesports vs Faze
Typ: mousesports wygra ✅✅
Kurs: 1,740
Godzina: Sobota 04:00
Ostatnie starcie w kwalifikacjach. Pisałem wczoraj o formie niko oraz chrisj, wiec nie będę się powtarzał dorzucę do tego tylko Spidii&#39;ego, który wczoraj naprawdę zdobywał kluczowe fragi (chodź nie widać tego po jego statystykach).
Po drugiej stronie aizy oraz rain jednak wczoraj nie zachwycili mnie swoją grą. Kluczowy będzie pojedynek snajperów, w którym fox nie pozbiera się. Kompletna klap, brak skupienia nie wiem jak nazwać jego wczorajszą grę.
Jedyne szanse na ugranie mapy dla Faze to mirage/cobbel.
Mecz: Renegades vs Virtus.pro
Typ: Dokładny wynik 2:1 dla VP
Kurs: 3.0⛔
Buk: Bet365
Godzina: Piątek 23:00
Widzę szanse dla australijskiej ekipy na ugranie jednej mapy na dd2/cobb. Granie na naszych po kursie 1,3 mija się z celem. Chodź nie przewiduje tutaj porażki Polaków, to uważam że kurs 3.0 na wynik 2:1 dla naszych jest jak najbardziej realny. Widać było w meczu Renegades vs Flipsdis3, że świetnie przygotowali się taktycznie, w tym pojedynku będzie to samo.
E: mouse vs Faze http://www.hltv.org/match/2303461-mousesports-faze-eleague-season-1
Renegades vs VP http://www.hltv.org/match/2303456-renegades-virtuspro-eleague-season-1
Co ciekawe VP wyrzuciło nuke z rozgrywanych map. Na miragu dogrywka, ale Australijczycy nie wytrzymali presji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Mecz: PRIDE vs Escape
Typ: Mapa 2, over 26.5 rund
Kurs: 2,05 ⛔ (16:8)

Turniej Rising Stars. Właśnie trwa 1 mapa. Druga mapka to mirage. Przepraszam, że tak krótko, ale znikam. Może ktoś pogra, dodatkowo zagrałem +3,5 dla Pride - kurs: 1,909 ✅.

E: Także lekki minus.

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Turniej: Operation Kinguin
Mecz: X vs MK⛔
Typ: MK wygra
Kurs: 1,862
Bukmacher: Pinnacle

X czyli ex-SK. Bez MagikBoya to już nie ta sama ekipa. Jest co prawda gla1ve,Friis,valde jednak brakuje tam pewności, szybkich i zdecydowanych zagrań. Po drugiej stronie ekipa Bułgarska, która w tym turnieju nie straciła jeszcze pkt. Wczoraj MK zremisowało z AGG 1:1. Jednak ze względu na kiepską postawę dreamer&#39;a, któremu ewidentnie cobbel nie podszedł.
Grę jednak udźwignie bubble (który wczoraj pokazał się z najlepszej strony) oraz victor.

Ostanie pojedynki tych drużyn są na korzyść ex-SK.

E: Dorzucam wynik 2:0 dla MK,za drobne. Kurs 3,170⛔ (Przy stanie 14:13 do 14:16, szkoda)
E: 14:16
16:11
14:16

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Mam nadzieję, że to w miarę odpowiedni temat do tego typu pytania. Otóż jak wiemy, wchodzi pewna ustawa nałożona przez Valve, nt. stron hazardowych. Jak wpłynie to na wartości skinów? Lepiej teraz sprzedać te, które są cenniejsze?

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Tak naprawde to nie wiadomo, co zrobic. Wartosc skinow i tak okreslana jest przez ich ilosc na rynku, wiec w sumie wychodzi na to, ze najlepiej sprzedawac &quot;stare&quot; skiny, a inwestowac w nowe skrzynki, zeby wydropic jakis rar i sprzedac, gdy cena jest najwieksza.

M 272

mientosek

Użytkownik
Mecz: mousesports vs Virtus.pro
Typ: mousesport wygra przynajmniej 1 mapę
Kurs: 1,5
B365
godzina 04:00 rano
Mecz 50/50 moim zdaniem, format BEST OF 3. Kurs na to, że mousesport wygra choć jedną mapke super. h2h w 2016 roku 4:2 na korzyść mousesport, polecam ten bet.
Link do meczu http://www.hltv.org/match/2303595-mousesports-virtuspro-eleague-season-1
Mouz może i w formie, ale po za NiKo i ChrisJ&#39;em nie ma tam nikogo kto gra na poziomie światowym, a Virtusi w tej chwili mają całą taką drużynę. Wg. mnie to spotkanie spokojnie biorą Virtusi, ostatnio grają fenomenalnie i są dla mnie głównym faworytem do zwycięstwa w całym Eleague. Myszy mogą ugrać mapę, jednak kurs moim zdaniem nie warty gry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom