>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Copa del Rey - 2012/2013

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Sevilla-Atletico BTS 1.66 Bet365 Sory ze pisze tak z jednej linijki ale pisze z telefonu.No i doczekaliśmy sie po kolejnej wtopie Barcy i triumfie mojego kochanego Realu ???? czas na drugi półfinał
Sevilla-Atletico.Koledzy wyżej widzę ze stawiacie w roli faworyta Seville ale za przeproszeniem co to jest za argumentacja ze oni muszą?Czyli co Atletico odpuści bo oni nie muszą?:p Po tym meczu zostanie jeden finał z Realem nie sadze żeby tu któraś ze stron miała przewagę ambicji. Zacznę może od Atletico kolega Adamo80 wspomina ostatnio porażkę z Rubinem Kazań i teraz sie zatrzymuje przy tym ta porażka nie ma żadnego odzwierciedlenia formy Atletico! Dla mnie to wyglądało jakby oni chcieli odpasc bo po kij walczyć z ogorkami w kwietniu maju skoro LM na wyciągnięcie ręki...i ta akcja z Asenjo dla mnie ten mecz to sabotaż. Popatrzmy dalej pewne zwycięstwo i zdominowanie Valladolid na ich terenie i zwycięstwo z Espanyolem jakich wiele juz było w tym sezonie 1:0.Nie ma mowy o obniżce formy! Sevilla zaczęła lepiej grać za Emeriego ale jak dla mnie Atletico wcale sie nie bedzie bronilo bo MUSI strzelić gola i jak dla mnie Sevilla żadnej przewagi nie ma no może tylko boisko.Atletico ma potencjał i nie wyobrażam sobie żeby dziś nie strzelili gola Sevilla dołoży jednego skończy sie 1:1 i w finale derby Madrytu;)BTS 1.66 Bet365

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Jeszcze chciałem dodać od siebie jedno panowie nie wrzucajcie tu argumentacji typu muszą nie muszą bo czegoś takiego nie ma o tylko macicie innym głowy. To samo było przed meczem Barca-Real kibic PL pisze ze drużyna z Barcelony jest o klasę lepsza chłopie sam sie przyznales ze nie oglądałes żadnego meczu Barcy w ostatnim czasie takie wprowadzanie ludzi w błąd sie zle kończy bo potem pieniądze lecą;) I przedstawiajcie tutaj konkrety bo Adamo80 ja wiem ze to początek Twojej przygody z bukmacherem(ja tez krótko gram ale piłkę znam od wieluuu lat) ale taka analiza ze Atletico zagrało słaby mecz z Rubinem- wyciagasz mecz z cyrku który był juz czas temu a Sevilla która naprawdę miała okazje ogrzać Barce która jest słaba nie bójmy sie tego słowa to Sevilla w drugiej połowie moim zdaniem straciła 2 frajerskie gole a powinna chociaż remis ugrać gdyby zagrali naprawdę bardzo dobre zawody to by tego męczy nie przegrali.

A 85

aksior

Użytkownik
ja mam zgoła odmienne zdanie- Atletico to wygra i w meczu będzie over 2,5 a nawet powinno pokryć over 3,5. Doświadczenie mówi mi że przy takich wynikach 2:1 drużyny SA nastawione ofensywnie. Puchary to często dobry kasek na overy- zazwyczaj pada tam dużo goli. Atletico słabsze? ostatnie trzy mecze wygrane w tym z dzisiejszym rywalem... oglądałem ten mecz i muszę powiedzieć, że to Atletico przeważało w tym spotkaniu. Na chwilę w drugiej połowie goście przejęli inicjatywę, zwłaszcza podbudowali sie po karnym, ale później Atletico znowu wzięło grę w swoje&quot;nogi&quot;. mieli mase sytuacji z lewej jak i z prawej strony wrzucali piłki idealne na zamknięcie- zabrakło tylko wykończenia. Myślę że dziś to przełamią i obejrzymy grad bramek ???? Sewilla musi cisnąć bo to ona ma gola mniej, a Atletico nie będzie stało z rękoma w kieszeni i czekało aż coś Sevilla ustrzeli...Mało tego jestem przekonany że Diego Costa coś wpakuje do bramki.Dziś w Sevilli słoneczny dzień i 14 stopnii. wieczorem ma być większa wilgotność i 4 stopnie- wiec uważam ze warunki idealne do gry. Za gradem goli przemawiają ostatnie mecze Sevilli. Co prawda Atletico gra czasami minimalistycznie - strzeli coś i pilnuje swojego. Ale taj jak wczoraj over 3,5 widziałem w Barcelonie, tak dzisiaj widzę co najmniej over 2,5 w sevilli.
????
weszło gładko i Costa ustrzelił gola i over 2,5 siadł do połowy. szkoda że nie zagrałem trzeciego kuponu na over 3,5 bo wielce prawdopodobny. Widzę że mecz ten małym zainteresowaniem sie cieszył- pewnie wczoraj sporo poległo na barce i odpuściła sobie ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja zdecyduję się na overa. 2:1 w pierwszym meczu to idealny wynik pod kolejny over. Każdy gol zmienia tu wszystko i ktoś w pewnym momencie będzie musiał zaryzykować.
Osłabienia również dotknęły linie defensywne obu ekip. W Sevilli nie zagra Navarro (lewy obrońca) i Spahić (środkowy). Szczególnie ten drugi często trzymał defensywę w szyku i moim zdaniem jest to spore osłabienie. Botia/Fazio to dwójka, która potrafi się zastąpić nawzajem, a Bośniak to jednak trochę inny kaliber. Teraz negociuje z Anży i pewnie zostanie wypożyczony, ale teraz nie o tym.
W Atletico zabraknie Godina czyli podstawowego środkowego obrońcy. Negredo ostatnio odpoczywał więc dziś będzie nękał obronę z Madrytu, która jednak na wyjazdach popełnia więcej błędów niż u siebie.
W sumie o gola obu drużyn jestem spokojny. Wynik z pierwszego meczu nakręci tempo spotkania, braki w obronie, a do tego rosnąca forma obu zespołów da nam dobre spotkanie. Sevilla pod wodzą Emerego w końcu wraca na właściwą ścieżkę, a przecież Puchar Króla to dla nich alternatywna (jak nie jedyna) droga do pucharów. Atletico po lekkim kryzysie również się trzyma już na obu nogach.
Sevilla - Atletico
Powyżej 2,5 gola 1,85 Bet365 ✅ 2:2

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom