Witam!
Czekam z niecierpliwością na Wasze przemyślenia co do meczu
Kolumbia - Paragwaj.
W mojej opinii jest to po prostu promocja, aż sam wstrzymuję siebie przezd jakimś hurraoptymizmem, ale no kurs 2 na Kolumbię ? serio ? czy ja nie wiem o jakiejś kontuzji ?
Przecież jeśli Kolumbijczycy wyjdą składem jak na gospodarzy to z Paragwaju nie będzie czego zbierać.
James wiadomo w Realu może nie grał wybitnie w tym sezonie, ale Kolumbię ciągnie, no i wybaczcie, w Realu nie takie tuzy nie dawały rady.
Cuadrado gfry tylko grał ( a grał sporo) super ciągnął atak Juve ( wiem bo oglądałem ich każdy mecz) naprawdę w ważnych meczach nie zawodził, czasem może trochę, zbyt mieszał , ale to głownie gdy nie było presji wyniku.
Dalej Bacca , jeden z jaśniejszych punktów w Milanie w sezonie , których wiele nie było, zmysł strzelca ma , poniżej pewnego poziomu nie schodzi, ofensywni gracze Paragwaju mogą mu buty czyścić tak jak pozostałej dwójce którą wymieniłem ( tak wiem jest Santa Cruz, ale ten dziadek już teraz się z nimi nie równa )
Następnie przejdę do defensywy, no kurcze blok obronny którego nie można się wstydzić, a na copa america pewnie jeden z lepszych mianowicie Zapata i Murillo , pierwszy pól rezerwowy, ale zagrał w ponad połowie spotkań bardzo doświadczony obrońca, drugi grający pierwsze skrzypce w interze do tego dodamy Ariasa na boku i mamy bardzo solidną defensywę ( gościa który uzupełni tę formację dobrze nie znam, ale ta
trójka już wgh mnie gwarantuje czyste konto w meczu z Paragwajem )
a jak oni zawiodą z tyłu jeszcze jest bardzo solidny Ospina.
Aha teraz kolejny aspekt, jeśli się zepną i wygrają teraz z Paragwajem , będą mieli prawdopodobnie zagwarantowane pierwsze miejsce w grupie i będą mogli sobie trochę odpocząć w ostatnim meczu przed rundą pucharową, co też jest sporym wg. mnie plusem i argumentem za dzisiejszą wygraną.
Przejdę jeszcze do przeciwników.
ALe tutaj na pewno się tak nie rozpiszę, bo po prostu nie znam zawodników z Parawgaju, jedyne czym mogą mnie zaskoczyć to jakimś super zgraniem, aczkolwiek w meczu z Kostaryką były to flaki z olejem, a z całym szacunkiem dla tego co Kostaryka osiągneła w ostatnich MŚ , to
Kolumbia to przynajmniej półka weżej ( jak nie dwie jeśli Kostaryka nie ma Navasa)
Dwóch zawodników których znam dobrze z Paraghwaju to dziadek Cruz i Iturrbe , który cieniował w serieA , i do końca nie wiem jak to wyglądało w anglii, wiem natomiast, że oni obaj praktycznie nie pograli z kostaryka, wiec pewnie formy nie ma.
To wszystko daje mi jeden wniosek, jeśli nie stanie się nic dziwnego to
Kolumbia bez większych problemów ogra Paragwaj.
Dla mnie kurs 1.95 jaki jest w całorocznym to promocja ( jakieś 1.6 bym tu dał i i tak byłoby do grania)
Przechodząc do sedna moje typy na ten mecz to:
Kolumbia @1.95
BTS - NO @1.61
Kolumbia - 1/1 @3.10
Kolumbia -1,5 @3.80
Kolumbia czyste konto - tak @2.0
Kolumbia wygra do zera - Tak @2.75
Do wyboru do koloru, pogrubiłem, te wg. mnie pewniejsze i warte zagrania.
Powodzenia i czekam na Wasze opinie!
kursy z bet365