1. Brazylia dziś prawdopodobnie w takim składzie i ustawieniukto sie orientuje jakim skladem pojechalala na CA reprezentacja Peru, Brazylii oraz i Ekwadoru? znalazlem kilka info ale odnosnie Ekwadoru nic nie mam.
chcialbym wiedziec jakim skladem przypuszczalnym dzisiaj wyjdzie Brazylia i Peru, bo w sumie chcialem dac tego dubelka
Navasa nie ma w składzie, zapalenie ścięgna AchillesaDzisiaj w składzie znalazł się m.in. Navas z Realu Madryt, Ruiz i Cambell.
taaaak, zwłaszcza te wygrane z Panamą czy Nikaraguą są na równi z remisami Paragwaju z Brazylią czy Argentyną. Jak dla mnie to Paragwaj wygląda lepiej we wcześniejszych meczach. Dodatkowo w kadrze są takie nazwiska:Kostaryka grała ostatnio lepiej niż Paragwaj. Na ostatnie 6 spotkań 4 zwycięstwa 1 remis oraz 1 porażka przy czym strzelili 9, a stracili 4 gole.
Ja poprostu staram się obiektywnie ocenić typ. Nie dodawać sobie nic w strone typu jaki gram.taaaak, zwłaszcza te wygrane z Panamą czy Nikaraguą są na równi z remisami Paragwaju z Brazylią czy Argentyną. Jak dla mnie to Paragwaj wygląda lepiej we wcześniejszych meczach. Dodatkowo w kadrze są takie nazwiska:
Gustavo Gomez (Lanus), Fabian Balbuena (Corinthians), Nestor Ortigoza (San Lorenzo), Miguel Almiron (Lanus)
to gwarantuje spokój z tyłu i kontrolę w środku. W składzie Kostaryki też większe nazwiska są głównie w obronie i pomocy. Dodatkowo trzeba pamiętać, że przegrany z tego meczu praktycznie eliminuje się z turnieju. Dlatego uważam, że oba zespoły zagrają przede wszystkim żeby nie przegrać. Myślę, że to będzie mecz underowy (jedna może dwie bramki - niestety na un2.5 kurs @1,47 jest cienki więc tylko do taśmy). Ja osobiście wybieram remis do połowy. Bo myślę, że jeżeli coś wpadnie - to dopiero w drugiej połowie:
Kostaryka - Paragwaj - x HT - @1,95 - bet3.6.5 ht (0:0)
i idąc tym tropem można jeszcze spróbować:
Kostaryka - Paragwaj - x/2 - @5 - bet3.6.5 (0:0)
Pozdrawiam
m
Meksyk tez niezagra w optymalnym skladzie paru podstawowych niezagra.Podsumowanie drugiego dnia Copa America -> http://zzapolowy.com/drugi-dzien-copa-america-brazylia-na-remis-z-ekwadorem-polskie-akcenty-i-niesamowita-symulka/
Messi i Suarez nie zagrają w 1 kolejce fazy grupowej -> http://www.radiobrazylia.pl/copa-america-msn-nie-zagra/
Meksyk - Urugwaj
Dziś starcie Meksyku z Urugwajem zapowiada się ciekawie. Na papierze faworytem dla mnie jest Meksyk, ogólnie wierzę w ten zespół na całym turnieju. Mają ciekawy skład i ta ciekawa mieszanka powinna zagwarantować dobrą, skuteczną grę. Jednak Urusi to trudny rywal, biorąc pod uwagę, że to dwa najlepsze zespoły w tej grupie to ciężko przewidzieć wynik. Sprawa awansu rozstrzygnie się w meczach z Wenezuelą i Jamajką. Będę zdziwiony jak ktoś inny z tej grupy awansuje.
Dzisiejszy mecz widzi mi się wokół remisu. Oby jednak był to remis po dużo bardziej efektownym meczu niż wczorajsze...
Kogo masz na myśli?Meksyk tez nie zagra w optymalnym skladzie paru podstawowych niezagra.
No o ta 3 mi chodzilo. A ze Gio odmowil to niewiedzialemKogo masz na myśli?
Meksyk ma zacząć dziś następującym składem: Talavera - Miguel Layun, Diego Reyes, Rafael Marquez, Hector Moreno, Jorge Torres Nilo, Hector Herrera, Andres Guadrado, Jesus Corona, Javier Hernandez, Raul Jimenez
Jeżeli myślisz o Carlosie Veli czy Gio dos Santosie, to akurat obaj dla Meksyku nie grają od dawna. Gio odmówił występu selekcjonerowi Osorio. A więc skoro piłkarz nie chce to dobrze, że go nie ma.
Jedyny większy brak to Jonathan Dos Santos, ale akurat w pomocy jest Guadrado i Herrera.