Z opisem się zgadzam... ale byłem prawie pewien, że Suarez dzisiaj nie zagra. Jesteś pewien, że wystąpi w tym meczu? Jeszcze wczoraj czytałem, że nie zdążył się wyleczyć na pierwszy mecz.Meksyk - Urugwaj
Liczę na to, że po czterech dotychczasowych słabiutkich widowiskach, ten mecz będzie w końcu pokazeł tego, czego oczekujemy od Copa America Centenario. Obie ekipy na papierze prezentują się bardzo dobrze. Kto wygra? Moim zdaniem Urugwaj.
Przede wszystkim między bajki trzeba włożyć wszystkie opinie, że Meksyk wystawia słabszy skład. Przeciwnie, Meksyk wystawia wszystko co ma najlepszego. Bardzo mocny skład z gwiazdami w każdej formacji - Ochoa w bramce, Marquez, Layun, Aguilar w obronie, Guardado, Herrera w pomocy, Hernandez, Jimenez, Corona w ataku... Nie ma co, skład jest mocny, i to przez to kursy są tak wysokie na Urusów.
Bowiem moim zdaniem te wszystkie atuty bledną przy jednym atucie Urugwaju, który nazywa się Luis Alberto Suarez Diaz. Głodny gry w reprezentacji i międzynarodowych trofeów El Pistolero powraca po zawieszeniu, i będzie ponownie kąsał, szarpał i nękał amerykańskich bramkarzy. Raz już zwyciężył w południowoamerykańskim czempionacie, ale zwycięstwo w jubileuszowym turnieju na stulecie zapewni mu reprezentacyjną nieśmiertelność. Nie oszukujmy się, Suarez to najlepszy napastnik świata, żaden z Meksykanów nie ma nawet porównania do tego gracza. Wspomagany z przodu będzie przez nieco zblazowanego, ale nadal niebezpiecznego Edinsona Cavaniego. A są jeszcze gwiazdor Bordeaux Diego Rolan, znani z Anglii Abel Hernandez i Gaston Ramirez, doświadczony i efektowny Nicolas Lodeiro, twarda obrona dowodzona przez znakomitego Diego Godina i jednego z najlepszych południowoamerykańskich bramkarzy Fernando Muslerę między słupkami. Czy ten potencjał nie jest wystarczający, żeby zbić jakąkolwiek drużynę na świecie, a co dopiero "tylko" Meksyk?
Oczywiście na Mundialu i ostatnim Copa America Urugwaj nie porwał, ale to było oczywiście spowodowane absencją Suareza. W aktualnych kwalifikacjach do mundialu prowadzą w tabeli i prezentują widowiskową piłkę. Naprawdę, faworytem tego meczu jest Meksyk? Nie dla mnie.
Urugwaj (DNB) @2,20 Bet365
Urugwaj @3,20 Bet365
Urugwaj lub X @1,55 Bet365
W meczu Jamajka - Wenezuela do głowy przychodzi mi tylko under 2,5 @1,57
Jest jeden problem, Twój główny atut dziś nie zagra ......Meksyk - Urugwaj
Bowiem moim zdaniem te wszystkie atuty bledną przy jednym atucie Urugwaju, który nazywa się Luis Alberto Suarez Diaz. Głodny gry w reprezentacji i międzynarodowych trofeów El Pistolero powraca po zawieszeniu, i będzie ponownie kąsał, szarpał i nękał amerykańskich bramkarzy. Raz już zwyciężył w południowoamerykańskim czempionacie, ale zwycięstwo w jubileuszowym turnieju na stulecie zapewni mu reprezentacyjną nieśmiertelność. Nie oszukujmy się, Suarez to najlepszy napastnik świata, żaden z Meksykanów nie ma nawet porównania do tego gracza. Wspomagany z przodu będzie przez nieco zblazowanego, ale nadal niebezpiecznego Edinsona Cavaniego. A są jeszcze gwiazdor Bordeaux Diego Rolan, znani z Anglii Abel Hernandez i Gaston Ramirez, doświadczony i efektowny Nicolas Lodeiro, twarda obrona dowodzona przez znakomitego Diego Godina i jednego z najlepszych południowoamerykańskich bramkarzy Fernando Muslerę między słupkami. Czy ten potencjał nie jest wystarczający, żeby zbić jakąkolwiek drużynę na świecie, a co dopiero "tylko" Meksyk?
Oczywiście na Mundialu i ostatnim Copa America Urugwaj nie porwał, ale to było oczywiście spowodowane absencją Suareza. W aktualnych kwalifikacjach do mundialu prowadzą w tabeli i prezentują widowiskową piłkę. Naprawdę, faworytem tego meczu jest Meksyk? Nie dla mnie.
Urugwaj (DNB) @2,20 Bet365
Urugwaj @3,20 Bet365
Urugwaj lub X @1,55 Bet365
W meczu Jamajka - Wenezuela do głowy przychodzi mi tylko under 2,5 @1,57
Wszyscy zawodnicy powołani do roli Forward w reprezentacji Urugwaju strzelili łącznie w swoich ligach 96 goli. Z tych 96 goli Suarez zdobył 40 . Gdyby scenariusz się potwierdził i El Pistoleto nie zagra dzisiaj to można śmiało stwierdzić, że Urugwaj będzie miał ciężko, aby wygrac ten mecz. Dlatego też poczekajcie z tym stawianiem na Urugwaj lub coś w ich kierunku, do momentu ogłoszenia składów.Bowiem moim zdaniem te wszystkie atuty bledną przy jednym atucie Urugwaju, który nazywa się Luis Alberto Suarez Diaz. Głodny gry w reprezentacji i międzynarodowych trofeów El Pistolero powraca po zawieszeniu, i będzie ponownie kąsał, szarpał i nękał amerykańskich bramkarzy.
jednak się wstrzymuję. Suarez nie zagra na 100% !! !! Informacja potwierdzona.Sam się wstrzymuję z type,. który chodzi mi po głowie Urugwaj over 1,5 gola @3,25 Bet365. poczekam do składów...
Czytac uwaznien na przyszłość na poprzedniej stronie napisalem ze Suarez nie zagra.Cóż, Panowie.. przyznaje, że się wygłupiłem. Po finale CdR przeczytałem, że Suarez zdąży na CA, dostał powołanie... i zwyczajnie nie zadałem sobie trudu sprawdzić. Mój błąd, i zostałem za niego ukarany wynikiem