Godzina: 1:30
Spotkanie: Boliwia vs Peru
Typ: over 5.5 kartek
Kurs: 2.0
Bukmacher: Bet365
Na dobry początek dnia, bet na który czekałem od wczoraj po meczu Chile z Urugwajem. Mogliśmy się przekonać jakie 'buractwo' gra w Copa i jak łatwo na tym turnieju komuś popsuć nerwy by ten dostał karteczkę i wyleciał z boiska.
Dzisiaj spodziewam się podobnego spotkania, dużo napięcia, mnóstwo fauli, agresywna gra.
Boliwia na tym turnieju 'zdobywała' odpowiednio 2,3 i 3 kartki w fazie grupowej. Nawet w przesądzonym szybko meczu Chile potrafili dostawać kartki w ramach frustracji. Peru z kolei 2,3 i 2 kartki (1 czerwona).
Sędzią tego meczu będzie pan Wilmar Alexander Roldán Pérez czyli facet idealnie nadający się do tego typu betu. Przykład? Proszę bardzo... Argentyna vs Paragwaj - 7 kartek na rozpoczęcie Copy. W meczu Ekwadoru z Boliwią pokazał on 5 żółtych kartek.
Boliwia jak i Peru wg mnie fartownie wyszli z grupy i myślę, że zawodnicy obu ekip zdają sobie sprawę jak więlką okazję mają by przejść do następnej rundy bo jednak nie są to gwiazdy światowego formatu i żadna z tych ekip nie trafiła na wyraźnych faworytów. Myślę, że nie będzie tu głaskania się.
Na początku dawałem linie 5 ale widzę, że już kolega mnie uprzedził, dlatego daje tutaj 5.5 :grin:
Przepraszam, że pytam...może się nie znam albo jestem slepy, ale gdzie jest taka linia do zagrania na Bet365?? Bo ja widzę tam tylko 5
Dziękuję