>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Copa América 2015 - Chile, 11.06-04.07.2015

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
To chyba lepiej dla Chile, bo Cavani jest strasznie żałosny na tych mistrzostwach.
Jakoś specjalnie mnie to nie dziwi, bo z kim on ma grać w tym Urugwaju? z resztą na Mistrzostwach Świata też nic nie pokazał, a strzelił aż jedną bramkę z karnego, z kim to było? Kostaryka?

diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
To chyba lepiej dla Chile, bo Cavani jest strasznie żałosny na tych mistrzostwach.
Przeważnie taki był jak go pamiętam od X czasu, ale większość tego nie zauważała, bo był Suarez, Forlan i wiadomo jego słabszej gry nikt wtedy nie dostrzegał, bo Urugwaj miał wyniki.

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Radze nie czekac na dogrywke bo nie ma dogrywek na Copa az do finalu, co znaczy ze te wszystkie bety na awans faworytow sa kiepsciutkie i nie maja zadnego value.Jak juz to u azjatow grac gdzie karne sie nie licza, no chyba ze ktos lubi zostac z kursem kolo 1.3 na rzuty karne ????

embojam 165

embojam

Użytkownik
Radze nie czekac na dogrywke bo nie ma dogrywek na Copa az do finalu, co znaczy ze te wszystkie bety na awans faworytow sa kiepsciutkie i nie maja zadnego value.Jak juz to u azjatow grac gdzie karne sie nie licza, no chyba ze ktos lubi zostac z kursem kolo 1.3 na rzuty karne ????
Nie chcę mądrować i wywyższać się ale sięgnąłem do najszybszego źródła i wyczytałem coś takiego:

&quot;The knockout stage is a single-elimination tournament in which teams play each other in one-off matches, with penalty shootouts used to decide the winner if a match is still tied after extra time. It begins with the quarter-finals, then semi-finals, the third-place match (contested by the losing semi-finalists), and the final.&quot;

https://en.wikipedia.org/wiki/Copa_Am%C3%A9rica

*************************************************************************************

Typy na ćwierćfinały:

Zakwalifikuje się Chile 1,36 + Zakwalifikuje się Argentyna 1,44 = AKO 1,96 ✅✅✅
bet365

W moim odczuciu są to jedyne dwa mecze, o które można być spokojnym. Chile jako gospodarz z tą drabinką zamelduje się w finale i tutaj nie ma innej możliwości. Urugwaj dotychczas nie pokazał zbyt wiele i oglądając ich mecze mam wrażenie, że nie ulegnie to zmianie, z Cavanim czy bez. Co do Argentyny, to jestem pewien, że nie pokazali jeszcze całego swojego potencjału bo prawdziwa Copa zaczyna się od fazy pucharowej. W meczu z Jamajką co niektórzy zwiastowali wysokie zwycięstwo ale prawda jest taka, że cały mecz mieli pod kontrolą a przeciwnik nie stwarzał zagrożenia dlatego nie musieli się forsować. W meczu z Paragwajem faktycznie doszło do rozluźnienia i stracili prowadzenie 2-0 ale to nawet lepiej, że zdarzyło się to w fazie grupowej bo drugi raz tego błędu nie popełnią.

Na pewno znajdą się tacy co stwierdzą, że Peru też powinno awansować ale ja osobiście na tym turnieju za dużo razy już się przejechałem po &#39;faworytach&#39; i dlatego nie tykam Peru jak i Brazylii bo Paragwaj bronić się potrafi i generalnie pokazuję fajną dla oka piłkę a co najważniejsze skuteczną.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Embojan no to trochę mądrkujesz i podajesz jeszcze źródła z wikipedii... Słabo :p
http://www.conmebol.com/es/copa-america-chile-2015
Strona 15 i tam masz podpunkty, że tylko w finale po remisie w 90minutach jest przewidziana dogrywka. We wcześniejszych fazach tj 1/4, 1/2 i mecz o 3 msc od razu karne.
Zresztą CONMEBOL już tego typu dziwny ruch zastosował w Copa Libertadores. Dwumecz Cruzeiro - Sao Paulo zakończył się 1:0 i 0:1, a potem bez dogrywki zarządzono konkurs karnych.
Nie jestem za tego typu rozwiązaniem, to tylko pokazuje, że ludzie w CONMEBOL to amatorzy! Zarządzanie Copa Libertadores czy te zasady na Copa America nie maja nic wspólnego z profesjonalizmem.
Że wspomnę tylko najprostszą rzecz, którą nie potrafią zrobić, terminarz...
W Copa Libertadores brak ujednoliconych kolejek jak w LM, Jedna grupa gra 4 kolejkę, a inna już kończy zmagania. Na Copa America mieliśmy podczas 3 kolejki fazy grupowej sytuację, że mecze o różnych porach, a przecież w grupie C walka toczyła się o awans! Takie niby małe rzeczy, a nie potrafili dograć.
Dziś zaczynamy walkę w fazie pucharowej i mam nadzieję, że będzie kilka meczów na poziomie, bo póki co najlepiej prezentuje się zespół Chile, a potem... Peru jeżeli chodzi o pasję, zaangażowanie i ciekawą grę. Kolumbia gra straszne dno, wszystkie gwiazdy są przemęczone i dwa mecze zagrali w żenującym stylu wręcz człapiąc! Argentyna wygrywa, jak dociśnie pedał gazu to jest mocna, ciekawe czy poradzi sobie z Kolumbią ? Myślę, że tak, tym bardziej że ta Kolumbia jak wspomniałem spisuje się żenująco, a dodatkowo środek pola wyautowany(Sanchez i Valencia OUT).
Brazylia bez Neymara już gra inaczej, ale akurat z Wenezuelą dobry mecz zagrał Robinho, za to jednak druga linia i Elias z Fernandinho nie dają w ofensywie nic zupełnie! Dunga też nie potrafił zagospodarować Coutinho, który gra słabiutko. Czy przejdą Paragwaj ? Może być ciężko bo Guarani potrafią bronić dobrze. w 2011 roku własnie Paragwaj wygrał z Brazylią w 1/4 w karnych, wtedy Brazylia się w karnych skompromitowała bo o ile dobrze pamiętam zmarnowali wszystkie strzały, uderzając piłkę jak patałachy!
Zachęcam do dyskusji o meczach ;)

embojam 165

embojam

Użytkownik
@robson United dlatego napisałem, że zasięgnąłem do najszybszego źródła i dodałem tylko iż wyczytałem coś takiego. Miałem świadomość, że znajdą się tutaj na pewno bardziej zorientowani ode mnie, którzy rozjaśnią tę sprawę i bardzo mnie to cieszy, że podałeś oficjalne źródło. Wszystko jasne, swoje typy dalej podtrzymuje.

anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
Pytanko do Was panowie.Rozważam zagranie 0-0 w Chile - Urugwaj.Urugwaj zdajać sobie sprawe ze swoich braków w ofensywie nastawi się totalnie na defensywe ? Chilijczycy są w stanie cały mecz walić głową w mur ? i Urugwaj tym samym nie zdobyć zadnej bramki ? Kurs na 0-0 waha się koło 7-8.Są ku temu realne przesłanki ? Mali zwinni Chilijczycy zostaną zatrzymani przez defensywe dowodzoną przez Godina ?

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
anshelmo a kto to moze wiedziec...czasami w meczu zawodnica psuja okazje 100%, marnuja karne i jest 0:0..a czasami nie ma okazji i jest wynik kosmos. O takich szczegółach decyduja detale, moze byc 0:0 do 92 minuty i przypadkowa reka w polu karnym i karny. Ja np pograłem w nocy under japonia - Holandia juz sie cieszczylem ze wpadło w samej koncówce, to szmata puszczona przez bramkarke japoni i po ptakach

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Chile - Urugwaj
- Gospodarze turnieju przed pierwszym, poważniejszym przeciwnikiem na tym turnieju. Urugwaj ma jednak swoje słabe strony. Zatem mecz powinien być dość interesujący.
- Chile w fazie grupowej miało jedynie słabość przeciwko ambitnym Meksykanom. Ci zaskoczyli swoją determinacją i po kuriozalnym meczu padł wynik 3:3. Ostatnie starcie gospodarzy z Boliwią było jednak ukazaniem siły tej ekipy. Mecz zakończył się wynikiem 5:0. I dzisiaj morale przeciwko Urugwajowi będą na najwyższym poziomie.
- Urugwaj nie zachwycił we wcześniejszym etapie. Ledwo pokonali waleczną Jamajkę, następnie przegrali z jednym z potentatów, Argentyną by na finiszu zremisować z nieobliczalnym Paragwajem. Nie było łatwo, a szczególną trudność sprawia Cavaniemu i spółce strzelanie bramek.
- Gospodarze przed tym spotkanie bez poważniejszych zmartwień, choć pod znakiem zapytania stoi forma Vidala, który wciąż może odczuwać skutki wypadku. Mimo to, powinien dzisiaj powrócić do lepszej dyspozycji. Ponadto Sanchez się przełamał i trafił w ostatnim meczu do siatki rywala. Siła w zespole jest, a i przy tym skuteczność nie powinna zawieść.
Batalie między tymi reprezentacjami są dość wyrównane. Dzisiaj również zapowiada się podobnie, choć lekko faworyzujemy Chile. Mają potencjał, publiczność, a brak Suareza w szeregach rywala również jest na korzyść gospodarzy. Stąd nasze typy:
Chile z awansem, 1.36 Sportingbet ✅ 1:0
Gospodarze powyżej 1.5 bramki, 1.95 Sportingbet ⛔ 1

Trwa nasz Letni Typer. Wywalcz darmowe spiny, a i przy tym o cenne nagrody rzeczowe.
Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 200PLN

anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
LoveParade : kurde chodzi mi o to czy mecz po prostu może wyglądać w ten sposób , że Urusi będą totalnie się bronić bo to jedynie im się kalkuluje a Chilijczycy niczym Barcelona gdy trafiała na przestrzeni lat na murarzy nie potrafiła nic ustrzelić ???? Bardziej chodzi mi o element nastawienia i taktyki jakie najprawdopodobniej zdecydują się trenerzy poprzez graczy jakich mają poprzez najwiekszy sens w tym i szanse awansu itd i wnioskując po wcześniejszych meczach czy to wszystko może jakoś się urzeczywistnić po opłacalnym kursie w stosunku do prawdopodobieństwa tego czego możemy się spodziewać a GTy mi piszesz , że wszystko może być no kurde jasne , że wszystko nawet to , że bramkarz wybijajac piłke zdobędzie gola ???? )

tonsil1 108

tonsil1

Użytkownik
Urugwaj na pewno się zamuruje i będzie liczył na kontry/ rzut rożny. Pytanie czy i jak szybko Chile się wstrzeli w bramkę. Dobry typ myślę będzie na rzuty rożne.

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Godzina: 01:30
Spotkanie: Chile - Urugwaj
Typ: over 5 kartek (azjan) ✅✅✅ 10 kartek
Kurs: 1,925
Bukmacher:
Bet365

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Sandro Ricci, Brazylijczyk lubi wyciągać kartki, w tej edycji Copa America sędziował już mecz Argentyna - Urugwaj i pokazał w tym meczu 6 kartek

• moim zdaniem ten mecz będzie wyglądał następująco, Chile będzie atakować od pierwszych minut a Urugwaj będzie się bronił wyprowadzając czasami kontrę, taki sposób będzie wymagał od Urugwajczyków twardej gry w obronie co często będzie sprowadzać się do faulowania ruchliwych Chilijczyków, natomiast przy próbie kontr ze strony Urugwajczyków gospodarze też mogą być zmuszeni przerwać taką akcje faulem

• patrzą h2h na pierwszy rzut oka widać że nie brakowało zaciętych meczy między tymi zespołami, przypominając choćby ostatni mecz towarzyski między tymi zespołami w którym sędzia musiał wyciągać kartki 5 razy, liczę że dzisiaj zobaczymy także zacięte spotkanie ładne dla oka ale również okraszone odpowiednią ilością fauli i kartek

Otrzymane punkty reputacji: +42
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Chile - Urugwaj
Poniżej 2.5 bramek @ 1.65

✅
Wkraczamy w decydującą fazę, gdzie gospodarze turnieju podejmować będą ekipę Urugwaju.
Na początku wyniki fazy pucharowej z ostatniego Copa America - 2011 rok, po 90-ciu minutach:
Ćwierćfinały:
Kolumbia - Peru 0:0
Argentyna - Urugwaj 1:1
Brazylia - Paragwaj 0:0
Chile - Wenezuela 1:2
Półfinały:
Peru - Urugwaj 0:2
Paragwaj - Wenezuela 0:0

Tak więc w ostatniej edycji, wyglądało to zdecydowanie underowo.
Wydaje mi się że tym razem będzie podobnie, Chile będzie tutaj drużyną przeważającą, ale nie aż tak, aby wbić ekipie Urugwaju kilka bramek, drużynie której defensywa spisuję się nieźle na tej imprezie.

Otrzymane punkty reputacji: +29
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina: Copa America
Godzina: 1:30
Spotkanie: Chile - Urugwaj
Typ: Cavani strzeli &quot;glowe bramka&quot; (czyli headera :p )
Kurs: 13
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Szukalem i szukalem i wszedzie jest podane, ze Cavani zagra w tym meczu, wiec postanowiem, ze zagram na pierwsza bramke w tym turnieju wlasnie gwiazdora PSG. Nie ma co sie oszukiwac, Cavani do tej pory gral slabo i nic go nie moze usprawiedliwiac, lecz teraz zaczynaja sie PO i nie ma juz co kalkulowac, albo sie strzela bramki i przechodzi do kolejnej rundy, albo sie odpada. Ogolnie ten zaklad to tak troche dla zabawy, co mozna zobaczyc po kursach, ale mysle ze sa pewne przeslanki za tym by wlasnie tak zagrac. Moim zdaniem Chile dzisiaj bedzie grala po ziemi, a Urugwaj bedzie szukal swego szczescia w powietrzu i w dlugich wrzutkach. Tak grali juz nie raz, bo zwyczajnie maja problem z obsadzeniem srodka pola. Do tego gdyby przyjrzec sie formacji defensywnej Chile to mozna zauwazcy, ze zawodnicy obrony Chile nie przekraczaja 1,80 m. wzrosty (Mena - 1,75m., Isla - 1,77m., Medel - 1,71m. Jara - 1,78m. Beausejour - 1,78m. i tylko Albornoz ma 1,80m. z czego tych dwoch ostatnich rozegralo po 1 meczu w tym turnieju). Tak wiec wzrost nie jest atutem Chilijczykow, czego nie mozna powiedziec o Urugwajczykach. Cavani - 1,84m, Hernandez - 1,85m, Stuani - 1,86m, Rodriguez - 1,81m i tylko Diego Rolan 1,76m. Do tego dochodza zawodnicy ktorzy glowa graja swietnie tacy jak Godin ktory nie raz strzelal juz gola po rzutach karnych czy wrzutkach z wolnego. Moim zdaniem Urugwaj powinien wykorzystac ta przewage wzrostu i zagrac wlasnie wysokimi wrzutkami na Hernandeza i Cavaniego oraz wykorzystac stale fragmenty gry takie jak rozne i wolne. Z powodu, ze Unibet wystawil tylko zaklad na &quot;glowke&quot; Cavaniego to wlasnie na niego ida moje pieniadze :smile:. Powodzenia i nie szarzowac ze stawkami :grin:
D. Godin strzeli gola @ 16 Unibet - tak by sie lepiej ogladalo
Do tego gram gola Godina ktory w meczu z Argentynczykami mial tyle samo &quot;attempts on goal&quot; co Cavani - czyli 3. W 3 meczu palzowal i teraz wraca do skladu wiec powinien byc swiezy i do tego gra dobrze glowa i mysle, ze to sie przyda.
Do tego proponuje kornery na LIVE. ????

Otrzymane punkty reputacji: +27
jokerbos 53

jokerbos

Użytkownik
Te mistrzostwa bardzo źle się dla mnie zaczęły, ale chyba (mam nadzieję) łapie dobry rytm. Dlatego podzielę się z wami swoimi przeczuciem, które mam do meczu Argentyna Kolumbia.
Argentyna vs Kolumbia @1.917
Stawka ⛔150.00 Do wygrania 137.55 PLZ
TO NIE BYŁA ZŁA PROGNOZA&gt; TO BYLŁ PECH&lt; KTO WIDZIAŁ MECZ TEN WIE
Gram już teraz, gdyż kursy spadają.
O Kolumbii:
Miałem okazję widzieć ostatnio grę Kolumbii i muszę napisać, że wybitnie mnie nie przekonują. Według mnie w drugiej połowie Peru ich zdominowało. We wczesniejszych meczach ( nie widziałem całych) też mnie rozczarowali. Im dłużej trwa ten turniej, tym gorsze mam o nich zdanie. Nic nie kreują. Spore osłabienia na mecz z Argentyną. W ostatnim meczu James i Cuadrado kompletny zastój. Wątpię by z meczu na mecz odzyskali polot. Bardzo się zdziwię, jeśli Kolumbia w ogóle strzeli, a sprzyja tej myśli dobra według mnie defensywa Argentyny, obecność Falcao i brak Bacci, którego z nieznanych mi przyczyn trener pewnie i tak by nie wpuścił od początku. Z tego co sięgam pamięcią, to z Brazylią skutecznie się bronili, ale prawda jest też taka, że tamtego dnia Brazylia miała tępe ostrza, mam tu na myśli także gorszy dzień Neymara. Poza tym i tak mam lepsze zdanie o Argentynie niż o Brazylii.
O Argentynie:
Dobra defensywa. Długoterminowa obserwacja to taka, że Argentyna w meczach o stawkę nie daje sobie zrobić krzywdy. I wiadomo .. Messi.
Przez myśl przeszedł mi też under 2,5, ale bardzo niska linia @1,5 zniechęca. Myślę też o under 2 po @1,98. Oba kursy maleją. Przyznać trzeba, że Kolumbia traci mało goli. Ostatni raz straciła więcej niż jednego gola na mistrzostwach świata z Brazylią. Po tym meczu, ogrywali samych ogórków w meczach towarzyskich, aż do tych mistrzostw, w których w 3 meczach stracili 1 gola. Przed grubszym graniem wstrzymuje mnie fakt, że na tych mistrzostwach większość wyników, jest wbrew głównym nurtom, więc jeszcze wstrzyuje się z wielkością stawki. Z drugiej strony na tym etapie rozgrywek, drużyny zazwyczaj grają zachowawczo. Ponadto, Argentyna nie przyzwyczaiła do wygrywania więcej niż 1 bramką z drużynami prezentującymi jakiś tam poziom. W moim odczuciu, jeśli under miał by nie wejść, to prędzej dlatego, że Argentyna zbyt dużo strzeli niż dlatego, że Kolumbia się rozstrzela. Ładny jest kurs: Argentina to win with clean sheet @2.830
Wobec powyższego stawiam jeszcze:
win i czyste konto Argentyny: @2.830
stawka: ⛔50zł ew: 92.50zł

oraz
poniżej 2 goli @1,98
stawka 50zł ew: ✅49zł
(może jeszcze tu dorzucę lub do under 2,5)
Scenariusze dla tak postawionych 3 zakładów na łączną kwotę 250zł:
1:0 - wygrywam 279 zł
2:0 - wygrywam 230 zł
3:0 - i wyżej do zera to 180 zł
2:1 - wygrywam 37 zł
3:1 - i każde inne zwycięstwo, to tez 37 zł

0:0 - przegrywam 151 zł (jeżeli Argentyna nie strzeli, to niestety realne)
0:1 - przegrywam 151 zł (raczej sprzyjałby temu pech)
1:1 - przegrywam 200 zł (tego wyniku trochę się obawiam)
0:2 - przegrywam 150 zł (niezwykle mało realne)

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Godzina: 01:30
Spotkanie: Boliwia - Peru
Typ: 1 połowa X
⛔⛔⛔ 0- 2
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet365
Co przemawia za typem:

• w pierwszej połowie spodziewam się bardzo zachowawczej gry z obu stron, moim zdaniem żaden z zespołów nie będzie przeprowadzał jakiś szturmów na bramkę, będą raczej skupieni na bronieniu dostępu do swojej bramki gdyż oba zespoły mają świadomość że w tym meczu jedna bramka może zadecydować o awansie

• Peru dotychczas zremisował wszystkie 3 1 połowy na tym turnieju tracąc tylko jednego gola w pierwszych częściach meczów, zawdzięczają to dobrej organizacji gry obronnej, natomiast kadra Boliwii zremisowała jedną 1 połowę, 1 przegrała i 1 wygrała. Wydaje mi się że Peru najbardziej przypomina Meksyk jeżeli chodzi o byłych rywali Boliwii na tym turnieju, przewiduje że właśnie 1 połowa tego meczu będzie podobna do tej w spotkaniu Boliwii i Meksyku

• patrząc na h2h duża część spotkań między tymi kadrami w pierwszej połowie kończyła się remisami, mam nadzieję że dzisiaj również będzie podobnie

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves&gt;false&lt;/w:TrackMoves&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Muszę powiedzieć, że wczorajszy typ kolego z góry na kartki kapitalny, linia 5 dla takiego kogoś jak Ricci była śmieszna. Dziś linia podobna, a drużyny dużo gorsze. Moim zdaniem będzie tutaj mniej gry w piłkę i dużo walki. Wynika to ze specyfiki obu drużyn, które niezbyt potrafią tworzyć grę, raczej będą liczyć na jakieś akcje indywidualne i stałe fragmenty. Wczorajszy mecz pokazał, jak wyglądają mecze o stawkę w Ameryce Południowej. Dziś uważam, że będzie podobnie. Sędzia Roldan w meczu Argentyna - Paragwaj pokazał aż 7 kartek, więc dziś linia powinna spokojnie pęknąć. Swoją droga to ten sam Roldan, który rok temu nie uznał 2 bramek dla Meksyku w meczu z Kamerunem i od niego zaczęła się fala niezadowolenia z sędziowania oraz dyskusja nt. odgórnego zakazu kartkowania zawodników. Dziś Kolumbijczyk ma szansę się poprawić ;)
Boliwia - Peru over 5.0 kartki 1.75 Betsson✅

skyrim 267

skyrim

Użytkownik
9Godzina: 1:30
Spotkanie: Boliwia vs Peru
Typ: over 5.5 kartek / Wynik: 8 karteczek
Kurs: 2.0
Bukmacher: Bet365 ✅ ????

Na dobry początek dnia, bet na który czekałem od wczoraj po meczu Chile z Urugwajem. Mogliśmy się przekonać jakie &#39;buractwo&#39; gra w Copa i jak łatwo na tym turnieju komuś popsuć nerwy by ten dostał karteczkę i wyleciał z boiska.
Dzisiaj spodziewam się podobnego spotkania, dużo napięcia, mnóstwo fauli, agresywna gra.
Boliwia na tym turnieju &#39;zdobywała&#39; odpowiednio 2,3 i 3 kartki w fazie grupowej. Nawet w przesądzonym szybko meczu Chile potrafili dostawać kartki w ramach frustracji. Peru z kolei 2,3 i 2 kartki (1 czerwona).
Sędzią tego meczu będzie pan Wilmar Alexander Roldán Pérez czyli facet idealnie nadający się do tego typu betu. Przykład? Proszę bardzo... Argentyna vs Paragwaj - 7 kartek na rozpoczęcie Copy. W meczu Ekwadoru z Boliwią pokazał on 5 żółtych kartek.
Boliwia jak i Peru wg mnie fartownie wyszli z grupy i myślę, że zawodnicy obu ekip zdają sobie sprawę jak więlką okazję mają by przejść do następnej rundy bo jednak nie są to gwiazdy światowego formatu i żadna z tych ekip nie trafiła na wyraźnych faworytów. Myślę, że nie będzie tu głaskania się.

Na początku dawałem linie 5 ale widzę, że już kolega mnie uprzedził, dlatego daje tutaj 5.5 :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom