Witam drogich kolegów z forum ???? .
Zapewne wielu z was miało w ostatnich dniach owiany złą sławą problem z firmą bukmacherską "ComeOn!", która w jawny sposób oszukała mnie, a i zapewne jeszcze kilku pokrzywdzonych użytkowników znalazłoby się na tym forum.
A więc zacznę od początku całej sprawy ze "słynnym" już bonusem "Darmowy Zakład na Ligę Mistrzów" firmy ComeOn!. Dnia 10 grudnia 2013 16:05 otrzymałem wiadomość od promocji od jednego bukmachera internetowego ComeOn! z ofertą bonusową, wyglądała on tak:
Zaciekawiony tą ofertą w dniu 11/12/2013 postanowiłem spróbować swojego szczęścia i zaryzykować wcześniejszą wygraną, no bo przecież w razie niepowodzenia powinienem dostać obiecany drogą mailową bonus. Obstawiłem zakład na wysławioną już w ofercie "Ligę Mistrzów" spełniający cały szereg wymagań regulaminowych nadesłanej mi promocji "Darmowy Zakład na Ligę Mistrzów". Oto mój zakład kwalifikujący mnie do udziału w "słynnej promocji":
No niestety nie tym razem.. Jednakże mając w pamięci cel mojego zakładu postanowiłem spełnić ostatni regulaminowy wymóg bukmachera, a więc musiałem im przesłać e-mail na adres podany w punkcie 3 poniżej zamieszczonego zdjęcia :
No więc na co czekać, do dzieła !
No to teraz tylko czekać na bonus... No i rzeczywiście doczekałem się go na swoim koncie w dniu 13.12.2013 roku:
Cały szczęśliwy postanowiłem szybko pomyśleć jak tu dobrze ulokować przyznane środki, no i postawiłem taki oto zakład z dnia 13/12/2013.. uwaga wygrany za kwotę bonusową, wygrana wynosi 86.64 PLN:
Jednakże tej kwoty już nigdy nie zobaczyłem na swoim koncie użytkownika, a perfekcyjne oszustwo zostało mi wytłumaczone tak:
Co ciekawe kilka dni wcześniej otrzymałem jeszcze jedną ofertę bonusową z ComeOn! na mój adres email, kolejna pomyłka czy próba oszustwa ver.2 ?:
Jakież moje szczęście, że tym razem nie dałem się oszukać, uf...
Tak więc podsumowując firma ComeOn! oszukała mnie na 86.64 PLN i bezczelnie tłumaczy się, że nie powinienem otrzymać tej oferty na e-mail, bonusu od administratora strony i wgl. wszystko poszło nie tak, tylko ja straciłem kasę, a oni tylko jednego klienta.. choć złą opinie będę przekazywał dalej...
A na deser tego wszystkiego, że oferta nie była do mnie skierowana :
Moim zdaniem firma ComeOn! oszukuje w biały dzień graczy, oferuje im atrakcyjne promocje, których nie realizuje, naraża ich na straty finansowe, a na koniec udaje, że sprawy nie powinno wgl. być ! Jestem zszokowany całą sytuacją, pierwszy raz mam takie problemy, jeżeli ktoś miał analogiczną przygodę, to czekam na komentarze poniżej.
Pozdrawiam - MójTyp.