S
1,1K
slukasz123
Użytkownik
Bo dzis odebrales i nie podniecaj sie tak...Bo comeon tez czyta to forum...Ja dzis dostalem drugi a 1 skopiowalem i tak jestem do przodu ????
Ja tak samo. Wczoraj użyłem bonusy, od razu złożyłem 3 różne zakłady spełniające warunki obrotu i mam bonus w historii bonusów ukończonych.ja dostalem bonusa i mi nie zabrali nic ????
Wczoraj odpowiadałem na to pytanie. Użyj opcji szukaj.Wie ktoś jak usunąć konto na tym całym ComeOn??
a mam jeszcze do Ciebie pytanie bo na czat ciezko sie dostac.dlaczego teraz najbardziej poszkodowani sa Ci co zagrali tego freebeta z Lm dostali zwrot zdazyli zagrac tak jak w moim przypadku wygrali zaklad i zabrali wygrana i dali tylko ten sam bonus?? przeciez u mnie wszystko bylo wprzadku dostalem freebet bo mialem go dostac wiec czemu go odbierali i dawali znowu tylko ze juz bez wygranej??Wczoraj odpowiadałem na to pytanie. Użyj opcji szukaj.
Co za tłumaczenie, ręce opadają... Dobrze, że to tylko 40zł. Przecież tu chodzi o jakieś zasady. Różnie ludzie grają - a co gdyby chodziło o większy bonus a ktoś przy obrocie grał kontry w innym buku i wszystko wchodziło mu w comeon?? Jednak byłby na tym stratny.Ile Twojej kasy przegrałeś? ComeOn Ci coś zabrał z konta? To był bonus od Comeon no deposit.
Już Ci napisałem w poprzednim swoim poście, dlaczego była informacja do 22ego...
Wam się bonus wg regulaminu nie przysługiwał i tyle w temacie.
Z tym to jeszcze większa parodia... Anulowali zakłady bo nie wiedzieli, że w jednej drużynie są jakieś kłopoty i nie wystąpią podstawowi zawodnicy.
edit: Przy sprawie z oddsring przymrużyłem oko i pozwoliłem Wam wylewać gorzkie żale. Tym razem jednak przeginacie. Napisałem wyjaśnienie jak wygląda sprawa i temat uważam za zakończony. Jak chcecie płakać to zapraszam na inne strony.
ok poczekam bo trzeba to wyjasnic i nie chodzi nawet o te pieniadze bo wielkich nie wygralem ale o sam fakt.@Cinek7731
Jutro wszystko zostanie zweryfikowane i odpowiednie osoby zajmą się sprawą. Dzisiaj niedziela, więc ciężko o konkretne decyzje.
Dlatego to co mogę doradzić to nic nie graj i poczekaj na rozwój sytuacji.
Zasady bonusu:Przecież tu chodzi o jakieś zasady.
MArcin ale te zwroty za ten zakład dopiero jutro będa rozdawac. Ciekawe czy teraz znowu się pomyla i każdemu wyśla i znowu się szopka zacznieZasady bonusu:
1: Wytypuj zakład kombinacyjny o łącznym kursie ponad 3.0
2: Obstaw go za min. 40 zł
3: Jeśli zakład nie wygra wyślij mail na [email protected] z nazwą użytkownika oraz numerem zakładu do 15 grudnia do 23:59 CET
Reszta graczy otrzymało bonus omyłkowo, ale Wy tego nie zrozumiecie. Nie będę już wspominał ile multikontowców założyło w tym dniu konta, bo są to liczby w tysiącach... Dlatego takie promocje na rynek Polski nie mają racie bytu i nigdy ich nie będzie (oficjalnie)
bukmacher może wszystko zrobić by było na ich korzyść, nawet jak regulamin tak nie mówi. Stworzą sobie nowy pod siebie,nawet po czasie. Natomiast od graczy wymagają 100% przestrzeganie regulaminy, za najmniejsze naruszenie ciebie udupią. Taka to branża niestety, moim zdaniemmieli prawo anulowac wygrane?
Marcin , multikonta inna sprawa a normalni gracze inna.Zasady bonusu:
1: Wytypuj zakład kombinacyjny o łącznym kursie ponad 3.0
2: Obstaw go za min. 40 zł
3: Jeśli zakład nie wygra wyślij mail na [email protected] z nazwą użytkownika oraz numerem zakładu do 15 grudnia do 23:59 CET
Reszta graczy otrzymało bonus omyłkowo, ale Wy tego nie zrozumiecie. Nie będę już wspominał ile multikontowców założyło w tym dniu konta, bo są to liczby w tysiącach... Dlatego takie promocje na rynek Polski nie mają racie bytu i nigdy ich nie będzie (oficjalnie)