Specjalnie grałem na live by szybko całość obrócić w razie problemów, ostatnio ci co zdąrzyli, to im nie wzięło bonusuHah no tylko jakby nie weszło gdzie indziej a ComeOn by znów bonus cofnął to by była dupka a nie sure bet...
Mi został odebrany, ale teraz nie mam żadnego bonusu, także coś znowu kręcątakie info z czata comeon: jest to bonus jako rekompensata dla osob, ktorym zostal anulowany tydzien temu
no ja robiłem depozyt, tydzień temu bonus został odebrany wraz z wygraną 130 zł, teraz dostałem maila że bonus czeka, loguje się i nic nie ma ????nie masz bo pewnie nie robiłeś tam nigdy depozytu.
Musisz mieć przy tym free becie za 10e minimalnie dwie pozycje po kursie 2.0 żeby zaliczyło obrót.Ktoś ogarnia obrót tym bonusem ??? Depozyt robiłem 50 (dostałem od ComeOn 150 w ramach bonusu powitalnego), wczoraj pobrałem bonus 40 i zagrałem od razu za te 40 zł po kursie 2.42 wlazło i wygrałem -zysk 56 zł, dziś znów rzuciłem dwa kupony jeden za 30 zł po kursie 2.48 i zysk 44 zł a drugi też za 30 zł po kursie 3.08 i zysk 62.40 a jak wchodzę na ten bonus to procent wykorzystania widnieje 14.25 % ?;/ coś mało :/ i teraz jak grać aby coś z tego wyszło ?? czas krótki bo do 31 ważność :/ Startowałem z 230 zł a mam teraz 433 zł szkoda by to było stracić
Odpowiedź tak jak wyżej, ale dodam, że ważność do 31, ale 2015 chyba?Ktoś ogarnia obrót tym bonusem ??? Depozyt robiłem 50 (dostałem od ComeOn 150 w ramach bonusu powitalnego), wczoraj pobrałem bonus 40 i zagrałem od razu za te 40 zł po kursie 2.42 wlazło i wygrałem -zysk 56 zł, dziś znów rzuciłem dwa kupony jeden za 30 zł po kursie 2.48 i zysk 44 zł a drugi też za 30 zł po kursie 3.08 i zysk 62.40 a jak wchodzę na ten bonus to procent wykorzystania widnieje 14.25 % ?;/ coś mało :/ i teraz jak grać aby coś z tego wyszło ?? czas krótki bo do 31 ważność :/ Startowałem z 230 zł a mam teraz 433 zł szkoda by to było stracić