Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
No tak...tylko niektórym może się nie chcieć sprawdzać codziennie kto wygrał,a niektórzy np.tylko się kiedyś zarejestrowali,nie grają u nich a tak mają zawsze szanse na zdobycie tego bonusa (o ile zostaną wylosowani).Takie ułatwienie.
Pic na wodę z tym losowaniem, 2 raz w przeciągu okresu 1 lipiec do 30 sierpnia wygrywa Eugen D z Rumunii sumę powyżej 1000 euro..
Cały czas te same osoby są losowane, zapamiętanie jest niezwykle proste .
Nie przeczę że ktoś wygrywa z forum. Tylko bardzo często widuję te same osoby, te same loginy i mam podejrzenie że jest to dziwne losowanie .
Jednakże życzę powodzenia wszystkim w BAH-u ????
Wygrał ktoś coś ostatnio w tym losowaniu, na dziś:
Zwycięzca dnia: Martin H. (14***653)
Jeżeli Użytkownik bet-at-home.com Martin H. (14***653) zaloguje się dzisiaj, 13-09-11 do 23:59 (GMT +2), zostanie dodane automatycznie do jego Konta gracza 600,00 €, w przeciwnym wypadku kwota kolejnej wygranej wzrasta o 50 € a jutrzejszy zwycięzca otrzymuje przy zalogowaniu się na swoje Konto gracza 650,00 €.
Wojciech P. (14***857) 19-09-11 € 200,00 nie zrealizowano Polska
byłem blisko mój numer gracza różni się dwiema przedostatnimi cyframi.Imię i litera nazwiska się zgadzają.