>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Codziennie gratis 50 euro od Bet-at-Home

R 0

romek03

Użytkownik
No tak...tylko niektórym może się nie chcieć sprawdzać codziennie kto wygrał,a niektórzy np.tylko się kiedyś zarejestrowali,nie grają u nich a tak mają zawsze szanse na zdobycie tego bonusa (o ile zostaną wylosowani).Takie ułatwienie.

K 33

kovalem

Użytkownik
Pic na wodę z tym losowaniem, 2 raz w przeciągu okresu 1 lipiec do 30 sierpnia wygrywa Eugen D z Rumunii sumę powyżej 1000 euro..
Cały czas te same osoby są losowane, zapamiętanie jest niezwykle proste .

snap8 12

snap8

Użytkownik
Pic na wodę z tym losowaniem, 2 raz w przeciągu okresu 1 lipiec do 30 sierpnia wygrywa Eugen D z Rumunii sumę powyżej 1000 euro..

Cały czas te same osoby są losowane, zapamiętanie jest niezwykle proste .
Skoro to pic na wodę to jakim cudem już kilka osób z tego forum zostało wylosowanych :razz:

K 33

kovalem

Użytkownik
Nie przeczę że ktoś wygrywa z forum. Tylko bardzo często widuję te same osoby, te same loginy i mam podejrzenie że jest to dziwne losowanie .
Jednakże życzę powodzenia wszystkim w BAH-u ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Wygrał ktoś coś ostatnio w tym losowaniu, na dziś:

Zwycięzca dnia: Martin H. (14***653)

Jeżeli Użytkownik bet-at-home.com Martin H. (14***653) zaloguje się dzisiaj, 13-09-11 do 23:59 (GMT +2), zostanie dodane automatycznie do jego Konta gracza 600,00 €, w przeciwnym wypadku kwota kolejnej wygranej wzrasta o 50 € a jutrzejszy zwycięzca otrzymuje przy zalogowaniu się na swoje Konto gracza 650,00 €.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Wojciech P. (14***857) 19-09-11 € 200,00 nie zrealizowano Polska
byłem blisko:p mój numer gracza różni się dwiema przedostatnimi cyframi.Imię i litera nazwiska się zgadzają.

Do góry Bottom