Często,gęsto taka opcja widnieje na live. Szczególnie na meczach większej rangi. Więc myślę że podczas mś taka opcja w większości meczów będzie dostępna.Czy ktoś orientuje się na jakim legalnym bukmacherze można stawiać ILOŚĆ ZMIAN W MECZU?
Na totolotku tez próbowałem pograć awanse lub miejsca 1-2 albo kto kiedy odpadnie i wyświetlał się komunikat ze zdarzeń nie można ze sobą łączyć.nie da się kombinować właśnie meczy z jednej grupy, np. Polska i Senegal skończą w 1/8, działają kombinacje dla różnych grup
chodzi o zmiennika czy takiego, który po prostu siedzi na ławce rezerwowych, ale nie wejdzie na boisko?Co myślicie o zakładzie w Unibecie (możliwe, że u innych buków też, nie sprawdzałem) na dane zdarzenie:
Dowolny zawodnik z ławki rezerwowych otrzyma kartkę w dowolnym meczu
Kurs - 1,50
Wygląda to praktycznie na pewniaka, 64 mecze, jeden zmiennik musi dostać kartkę.
mi się właśnie wydaje ze o takiego ktory siedzi na lawce ale nie wejdzie na boisko ale w takim układzie kurs nie pasuje zbytnio.chodzi o zmiennika czy takiego, który po prostu siedzi na ławce rezerwowych, ale nie wejdzie na boisko?
Nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć, jak ma dostać kartkę jak nie wejdzie na boisko? Dla mnie sens jest tutaj tylko jeden, chodzi o kogoś kto zaczął mecz na ławce i wszedł na boisko w czasie meczu.mi się właśnie wydaje ze o takiego ktory siedzi na lawce ale nie wejdzie na boisko ale w takim układzie kurs nie pasuje zbytnio.
no np zawodnik rezerwowy siedzi na ławce ale zachowuje się nie przyzwoicie tak bardzo że sędzia do niego podbiega i pokazuje żółtko. tak może przecież sędzia zrobićNie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć, jak ma dostać kartkę jak nie wejdzie na boisko? Dla mnie sens jest tutaj tylko jeden, chodzi o kogoś kto zaczął mecz na ławce i wszedł na boisko w czasie meczu.
Hmm, no teoretycznie jest to możliwe, ale jest to bardzo rzadkie zdarzenie, kurs bardziej odzwierciedla opcję, którą ja przedstawiłem moim zdaniem.no np zawodnik rezerwowy siedzi na ławce ale zachowuje się nie przyzwoicie tak bardzo że sędzia do niego podbiega i pokazuje żółtko. tak może przecież sędzia zrobić
i uważasz, że buk wystawiłby linie 0,5 kartki na 64 mecze razy 6 zmian czyli koło 4 stów ewentualnych zmian w całym turnieju?Nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć, jak ma dostać kartkę jak nie wejdzie na boisko? Dla mnie sens jest tutaj tylko jeden, chodzi o kogoś kto zaczął mecz na ławce i wszedł na boisko w czasie meczu.
Jeszcze bardziej nierealny wydaje się kurs 1,5 na to co napisałeś.i uważasz, że buk wystawiłby linie 0,5 kartki na 64 mecze razy 6 zmian czyli koło 4 stów ewentualnych zmian w całym turnieju?
pogratulować
Zapewne dotyczy to tylko tych piłkarzy, którzy w danym meczu nie wejdą do gry choćby na 1 minutę w doliczonym.
ps. jak się wchodzi w unibecie na ofertę specjalną mistrzostw? dla mnie magia
kurs na to, że zawodnik wchodzący z ławki złapie kartkę powinien być nie wyższy niż jakies 1,1. Jeśli rzeczywiście ten zakład tego dotyczy to warto grubo w to wejść.Jeszcze bardziej nierealny wydaje się kurs 1,5 na to co napisałeś.
Napisałem na Czacie Unibetu i Pani potwierdziła, że faktycznie chodzi o sytuację, gdy kartkę otrzymuje zawodnik siedzący na ławce.kurs na to, że zawodnik wchodzący z ławki złapie kartkę powinien być nie wyższy niż jakies 1,1. Jeśli rzeczywiście ten zakład tego dotyczy to warto grubo w to wejść.
Czy może ktoś kto ma konto w UNI to bezpośrednio u nich potwierdzić?
przecież zakład na dokładny wynik jest możliwy chyba w każdym bukuŚnił mi się dziś mecz Polska vs Senegal ???? Przebieg był taki, że do przerwy przegrywaliśmy 0-1 i wygraliśmy go 2-1 byłem bardzo wkurzony w 1 połowie. Emocje nie do opisania ????
Taki zakładzik też puszczę za symboliczną stówkę, mam pytanie do grających w innych bukach niż bet at home ( bo tam nie mogę znaleźć takowego zakładu ). Czy jest możliwość zawarcia takiego zakładu?
Za znalezienie reput ????
Możesz na pewno postawić, że do przerwy bedzie wygrywał Senegal, a mecz wygra Polska, kurs 35 na Uni, także całkiem nieźle, moim zdaniem jednak mało prawdopodobne.dokladnie ;p